Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Heijenrath

  slenaken, arrangementen, familiehotel, hotel-restaurant, natuur, fietsvakantie, limburg, heyenrath, feestdagen, aanbieding, fietsen, wandelen, hotel, weekendje weg

  De gemoedelijke gastvrijheid in ons familiehotel en de prachtige natuur van het Heuvelland zorgen voor een volledige rust en ontspanning. In Hotel Heijenrath wacht u een persoonlijk welkom door de familie Verrijt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Restaurant Partycentrum Kerkeveld

  hotel, brunssum, restaurant, aanbiedingen, limburg, zalencentrum, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping De Heldense Bossen

  fietsen, limburg, wandelen, weekje weg, bungalow, helden, camping, weekendje weg, caravanverhuur

  Camping De Heldense Bossen is een bruisende camping voor gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar. Buiten de schoolvakanties is het dé plek voor de actieve 50+ er die van natuur, wandelen en fietsen houdt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 't Plateau Vakantieappartementen

  heuvelland, limburg, vakantiehuis, rust, weekje weg, familieweekend, slenaken, appartement, weekendje weg, heijenrath, aanbieding, fietsen, wandelen

  In Het zuidelijke puntje van Limburg ligt 't Plateau vakantieappartement, Vanuit uw appartementen direct wandelen, fietsen of MTB. De appartementen liggen centraal tussen Maastricht, Aken, Luik en Heerlen. Voor kinderen genoeg faciliteiten.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom de Sint Jansberg

  anwb, wandelroute, milsbeek, peel en maas, ruime parkeergelegenheid, bos, weidegebied en akkerland, horeca, rivieren en beekdalen, honden toegestaan

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Riche Valkenburg

  last minute, hotel, weekendje weg, valkenburg, arrangementen, weekje weg, limburg, groepsarrangement

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Peel en Maasvallei-route

  rivieren en beekdalen, poldergebied, oostrum, fietsroute, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, peel en maas, noord en- midden limburg, meren en plassengebied, horeca, anwb

  De Peel en Maasvallei-route laat u kennismaken met twee verschil­lende cultuurlandschappen in Noord-Limburg: Maas en Peel. Tus­sen Geysteren en Broekhuizenvorst fietst u door het aantrekkelijke terrassenlandschap van de Maas waarin dorpen, vrijstaande boer­derijen, weiden en boomgaarden liggen. Kleine hoogteverschillen overbruggen de terrassen. De Peel, het dekzandgebied ten westen van de Maasterrassen, biedt met zijn open landschap een heel ander aanzien.

  Meer informatie >>
  route
 • Nieuwe Natuur

  well, anwb, heidelandschap, horeca, weidegebied en akkerland, honden toegestaan, noord en- midden limburg, bos, wandelroute, peel en maas, ruime parkeergelegenheid

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route
 • De Elsbeemden

  groepsarrangement, familieweekend, limburg, weekendje weg, sevenum, groepsaccommodatie, aanbiedingen, vroegboekkorting, dagje weg

  12 kilometer ten westen van Venlo ligt de knusse groepsaccomodatie van De Elsbeemden. Omringt door natuurgebieden kunt u hier heerlijk van de natuur genieten. De accommodatie is geschikt voor meerdaagse arrangementen en zo ingericht dat jong en oud zich er op zijn gemak voelt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Lage Vuursche-route

  heidelandschap, weidegebied en akkerland, anwb, bos, utrecht-stad, vecht en plassen, de bilt, utrecht

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Kasteel Hoensbroek

afbeelding_14293

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de grootste en mooiste kastelen van het land. Dit enorme slot is een kasteelmuseum. U dwaalt er door meer dan veertig (!) kasteelvertrekken. Voor jong en oud is in dit kasteel van alles te beleven!
Het kasteel is het best bezochte museum van Limburg in 2010 en inmiddels óók van 2011!

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de grootste en mooiste kastelen van het land. Dit enorme slot is een kasteelmuseum.

Kasteel Hoensbroek

 • Adres
  Klinkertstraat 11
  6433 PB Hoensbroek
 • Telefoon
  045 522 72 72
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Kinderfeestjes De feestgangertjes vinden het super spannend. Een kinderfeest op Kasteel Hoensbroek is écht feest.
Groepen Kasteel Hoensbroek biedt leuke programma's voor grote en kleine groepen en is prima toegankelijk voor jong en oud.
Trouwen, feesten & trouwfoto's Kasteel Hoensbroek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heerlen. U kunt in kasteelstijl trouwen in het kasteelvertrek "boven het groot salet".
Drank & spijs bij "Het Slot" Een bezoek aan Kasteel Hoensbroek, sluit u natuurlijk af bij Tot Slot!

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"