Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Groepsaccommodatie de Buitenjan

  groepsaccommodatie, veldhoven, boerderij, noord-brabant, weekendje weg

  Proef de Brabantse gezelligheid! De veelzijdige accommodatie De Buitenjan ligt aan de rand van Veldhoven. U geniet er optimaal van de bosrijke omgeving en de gezelligheid van de Kempen. Daarnaast zijn er volop recreatieve mogelijkheden voor jong en oud.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bosrijk De Kuluut

  groepsaccommodatie, vakantiehuis, wandelen, fietsen, golfen, noord-brabant, groepsuitjes, fietsvakantie, bungalowpark, overloon, groepsarrangement, golf, weekendje weg, aanbiedingen

  Zeer luxe vakantiewoningen. Huisdier & rookvrij! “Bosrijk De Kuluut” is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in het bosrijke Overloon, het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer. Gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg aan de rand van het dorp. Brasserie aanwezig & mogelijkheid tot golf!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Weerterbosroute

  noord-brabant, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, heidelandschap, bos, poldergebied, anwb, meren en plassengebied, midden-limburg en maasplassen, nederweert, horeca

  Deze route wisselt het agrarische Peellandschap af met het weelderige groen van het Weerterbos. Lange tijd was de streek rond Nederweert moeilijk toegankelijk. Bovendien maakte de wolf het Weerterbos onveilig. Tot ver in de 19e eeuw zou dit dier voor de streek een probleem blijven. Dankzij de ontginningen in de 19e eeuw zijn de woeste gronden in cultuur gebracht en verdween de wolf. De route passeert de randen van het Nationaal Park De Groote Peel, een klein restant van het oorspronkelijke hoogveenlandschap.

  Meer informatie >>
  route
 • KinderKampeerWereld

  waddeneilanden, limburg, weekendje weg, groningen, gelderland, zeeland, overijssel, camping, noord-brabant, weekje weg, noord-holland, friesland, kindvriendelijk, drenthe, flevoland, zuid-holland

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping Bovensluis

  camping, familieweekend, vaste jaarplaatsen, fietsen, vissen, noord-brabant, chalet, wandelen, willemstad, zwembad, kindvriendelijk, weekendje weg

  Familiecamping, Brabant,Willemstad,gastvrijheid,kindvriendelijk, animatieteam,restaurant met speelzaal, terras met uitzicht op Hollands Diep, zwembad,speeltuinen,winkel,snackbar,dagrecreatie,activiteiten,fietsen,vissen,varen, verhuur chalets/caravans/trekkershuten,seizoensplaatsen per dag/week of maand!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Watersport Botenverhuur

  sloepenverhuur, aanbiedingen, motorbootverhuur, noord-brabant, drimmelen, botenverhuur, watersport, kanoverhuur, wandelen, groepsarrangement, fietsen

  Drimmelen; u vindt er alles op het gebied van watersport :Gastvrije jachthavens.Knipperend tegen het zonlicht, knokkend tegen de wind. Laat het lijntje niet breken. Een hemelsblauwe lucht, het geluid van de vrije watervogels, vrolijke gezichten, stoere watersporters: Unieke ervaring voor groot en klein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Out vakantiehuizen!

  europa, vakantie, vakantiehuizen, zwembad, aanbiedingen, vakantieparken, weekendje weg

  Vanuit het Noord-Brabantse Veghel en permanente vertegenwoordigingen in Spanje en Ierland, selecteert en contracteert OUT!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel-Restaurant Boschoord

  hotel aanbieding, goedkoop hotel, sauna & beauty, last minute hotel, oisterwijk, hotel, noord-brabant, weekendje weg, weekje fietsen, wandelen, fietsarrangement, fietsen

  Net buiten Oisterwijk, verscholen tussen uitgestrekte bossen en grenzend aan een uniek heide- en vennengebied, ligt het sfeervolle 3-sterren Hotel-Restaurant Boschoord.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Non!Soesa Creatief

  creatief, teambuilding, familiedag, workshops, sint michielsgestel, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, noord-brabant, vriendinnenuitje

  Non!Soesa Creatief (vlakbij Den Bosch) verzorgt creatieve workshops voor particulieren, groepen en bedrijfuitjes. Mozaieken, beelden maken, zilveren sieraden maken met zilverklei van Art Clay Silver en meer.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Tilburg - verrassend uitdagend

  evenementen, museum, wandelen, tilburg, weekendje weg, natuur, hotel, fietsen, kindvriendelijk, noord-brabant

  Laat je verrassen door wat Tilburg je te bieden heeft! Ook in de wintermaanden!

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Roofvogelpark Falconcrest

afbeelding_10637
Roofvogelworkshop met een buizerd

Falconcrest is het grootste roofvogelpark en valkerij centrum van Nederland. Met een grote en diverse verscheidenheid aan roofvogels. Dit roofvogelpark is ontworpen en gebouwd specifiek voor de roofvogel, en biedt aan de meest diverse roofvogelsoorten zoals valken, arenden en buizerds, een goed onderdak. Beleef de wereld van de valkenier bij Falconcrest.

Falconcrest is ideaal voor een dagje valkenieren bij de roofvogels, familie uitstapjes, educatieve schoolreisjes, bedrijfsuitjes en niet te vergeten kinderfeestjes.

Roofvogelpark Falconcrest

 • Adres
  Bokt 18
  5633 BG Eindhoven
 • Telefoon
  040 - 21 20 111
 • Fax
  040 - 84 40 912
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Roofvogels Falconcrest heeft diverse soorten roofvogels.
Roofvogel Workshops Roofvogel workshops, training en ook valkeniersopleiding.
Activiteiten en diensten De valkerij en roofvogel diensten van Falconcrest.

Reacties

Cheap Fut 17 Coins zegt:

I don’t have the slightest idea
cheap fut 17 coins http://www.meerkatmanor.co.uk/forum/viewtopic.php?f=3&t=136863

Gepost op woensdag 24 augustus om 10.39 uur

van der Avoird. zegt:

Beste,

Graag zou ik willen weten of jullie ook iets hebben georganiseerd met vaderdag.

Mvg,
Gonny van der Avoird

Gepost op dinsdag 11 juni om 15.35 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"