Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Bosrijk De Kuluut

  fietsen, golfen, groepsuitjes, wandelen, noord-brabant, groepsaccommodatie, weekendje weg, groepsarrangement, fietsvakantie, aanbiedingen, bungalowpark, overloon, vakantiehuis, golf

  Zeer luxe vakantiewoningen. Huisdier & rookvrij! “Bosrijk De Kuluut” is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in het bosrijke Overloon, het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer. Gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg aan de rand van het dorp. Brasserie aanwezig & mogelijkheid tot golf!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Geershof

  natuur, familieweekend, vergaderen, weekendje weg, weekje weg, familiereünie, teambuilding, noord-brabant, ulvenhout, vriendinnenweekend, vriendenweekend, groepsaccommodatie, groepsuitjes

  De Geershof is een ruime, vrijstaande groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van Ulvenhout midden in een bosrijk gebied ten zuiden van Breda en een paar kilometer van de Belgische grens.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping Uit en Thuis kamperen op de Brabantse Wal

  bergen-op-zoom, fietsen wandelen, camping, kindvriendelijk, arrangementen, city camps, noord-brabant, stacaravanverhuur, weekendje weg, trekkershutten, weekje weg

  Gelegen temidden van bos en heide is deze 'groene' camping een ware oase van rust. Op de Brabantse Wal aan de rand van het Bourgondische Bergen op Zoom is onze camping de ideale uitvalbasis voor een dagje uit. In de Omgeving is het goed fietsen en wandelen op of rond een van de vele landgoederen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dierenpark BestZOO - Je komt ogen tekort!

  dierentuin, kindvriendelijk, schoolreisjes, noord-brabant, dierenpark, best, groepsuitje

  Welkom bij BestZOO - Je komt ogen tekort! Middenin het typische brabantse populierenlandschap ligt BestZOO in het groen verscholen. Een mooi en gezellig dierenpark waar jong en oud zich kan vermaken.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel de Draak

  bergen-op-zoom, wellnessweekend, fietsarrangement, arrangementen, fietsen, noord-brabant, wellness, weekendje weg, vergaderen, hotel, zakelijk

  Historisch genieten in Bergen op Zoom bij Hotel en appartementen complex De Draak (anna 1397). Verwen uzelf in dit authentieke maar toch luxe hotel met de plezierige Bourgondische / Vlaamse sfeer.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Stippelbergroute

  heidelandschap, anwb, oostelijk brabant, fietsroute, weidegebied en akkerland, de kempen en brabantse peel, fietsen, rivieren en beekdalen, handel, noord-brabant

  De heidevelden rond de dorpen Gemert en Bakel werden aan het begin van de 20ste eeuw ontgonnen. De meeste gronden werden omgezet in akkers. Op de armere en droge gronden, zoals de heidevelden en stuifzanden van de Stippelberg, werden bossen aangeplant. Aan het einde van de 20ste eeuw ging het Peellandschap in het kader van de ruilverkaveling op de schop. Beken werden rechtgetrokken, boerderijen gemoderniseerd en de glooiende velden afgevlakt. De fietsroute leidt over verschillende onverharde wegen die bij de ruilverkaveling gespaard zijn gebleven.

  Meer informatie >>
  route
 • 't Volderke groepsaccommodaties

  zorgvakantie, vakantiehuis, weekje weg, groepsarrangement, familieweekend, noord-brabant, dongen, groepsverblijf, natuur, groepsaccommodatie, landelijk gelegen, weekendje weg

  Luxe, sfeervolle 5***** accommodaties met veel privacy. Elke slaapkamer beschikt over eigen sanitair. Ruime recreatie ruimte met bankstellen en luxe stoelen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tilburg - verrassend uitdagend

  tilburg, evenementen, hotel, kindvriendelijk, natuur, museum, weekendje weg, wandelen, fietsen, noord-brabant

  Laat je verrassen door wat Tilburg je te bieden heeft! Ook in de wintermaanden!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • 10 Oirschot-Antwerpen

  fietsen, oirschot, oostelijk brabant, fietsroute, Antwerpen, bos, rivieren en beekdalen, anwb, heidelandschap

  <p>Vanuit Oirschot fietst u door de karakteristieke Noord-Brabantse heidelandschappen. Via een kort uitstapje door België en het bijzondere Baarle-Hertog komt u langs Breda en Rosendaal tenslotte in het grensoverschrijdende Nationale Park Zoom-Kalmthoutse Heide. Het eindpunt van dit traject is de havenstad Antwerpen.</p>

  Meer informatie >>
  route
 • Dierenrijk, lekker beesten tussen de dieren!

  groepsuitjes, evenementen, noord-brabant, nuenen, dierenpark, kindvriendelijk, schoolreisjes

  Lekker beesten tussen de dieren? Het kan in Dierenrijk! Hier kun je met de kippen op stok, slingeren als een aap en lopen als een ooievaar. Maar, in dit park sta je ook neus aan neus met ijsberen, zeehonden, tijgers, roofvogels en nog veel meer dieren!

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

De Heeren van Suylighem Partycentrum

afbeelding_11149

Welkom bij party- & conferentiecentrum “De Heeren van Suylighem”. Een veelzijdig party- & conferentiecentrum gesitueerd in rust en ruimte. Ons party & conferentiecentrum beschikt over alle faciliteiten, om u voor de meest uiteenlopende gelegenheden van dienst te kunnen zijn. Huwelijksfeesten, bedrijfsevenementen, vergaderingen, motivatietrainingen, familiefeesten of reünies. Bij “De Heeren van Suylighem” is bijna alles mogelijk. Met een totale capaciteit van meer dan 1500 personen kunnen wij voor veel gezelschappen een passend evenement bedenken en uitvoeren.

De Heeren van Suylighem Partycentrum

 • Adres
  Maas-Waalweg 15
  5305 TC Zuilichem
 • Telefoon
  0418-671644
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Barbeque & Bowling Restaurant Nieuw bij De Heeren van Suylighem, BBQ aan tafel! Gezellig met vrienden, familie, vereniging of collega's. Elke tafel heeft zijn eigen BBQ met rookafzuigsysteem.
Bruiloften & Recepties Een speciale dag in vertrouwde handen.
Zalen Bekijk hier onze 6 zalen.
Paintball AREA68 Paintball spelen is de ideale activiteit voor een spannende uitstap, als teambuilding, als onderdeel van een evenement, uitje of voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"