Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Mini-camping de Dennemaat

  fietsen wandelen, camping, ruurlo, gelderland, mini camping, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  zeeland, noord-brabant, utrecht, vergaderen, groepsarrangementen, hostel, groepsuitjes, schoolreisjes, groepsaccommodatie, limburg, gelderland, zuid-holland, aanbiedingen, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • VeKaBo

  utrecht, , weekendjeweg, weekjeweg, kamperen, limburg, camping, flevoland, friesland, drenthe, vakantiepark, groningen, zeeland, gelderland, zuid-holland, overijssel, noord-holland, noord-brabant, bungalow, weekendje weg

  U vindt hier ruim 1.600 verschillende charmante plattelandsaccommodaties. Vakantieverblijven, logies en ontbijtadressen, groepsaccommodaties en kleine campings. Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres. Volop keus om van uw vakantie of weekendje weg in eigen land of Europa te kunnen genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bed & Breakfast Silogie

  veluwe, hotel, wellnessweekend, gelderland, groepsaccommodatie, bosrijk, bijzonder overnachten, epe, wellness, fietsen, bed & breakfast, arrangementen, wandelen, fietsarrangement, familieweekend, weekendje weg

  Welkom bij Silogie, dat is SI-LO-geren in een silo van de graanmalerij. Een luxe Bed and Breakfast in Epe in deze voormalige coöperatie. Een perfecte plek om te onthaasten in de zelfstandige en goed uitgeruste comfortabele gastenkamers en speciale Torenkamer. De ideale B&B om een verblijf op de Veluwe te combineren, of met arrangementen als van Thermen Bussloo en Wellness Veluwse Bron, Schilderen op een groot atelier of met wandelen of fietsen op de Veluwe.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Werk aan de Winkel

  gelderland, noord-brabant, workshop, bedrijfsuitjes, groepsarrangement

  Werk aan de Winkel is een creatief bedrijf met workshopruimtes in hartje Den Bosch & Nijmegen. Doe er bijvoorbeeld een workshop parfum- of sieraden maken, mozaïeken, bier maken, beeldhouwen of Pimp your Ride! Leuk dus voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, dagjes weg, familiedagen en alles daartussenin.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Dorthroute

  gelderland, heidelandschap, fietsroute, gorssel, achterhoek, achterhoek en liemers, rivieren en beekdalen, fietsroutes, weidegebied en akkerland, poldergebied, meren en plassengebied, ruime parkeergelegenheid, anwb, horeca

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Pension Vierhouten

  vierhouten, hotel, arrangementen, weekendje weg, veluwe, pension, weekje weg, bed & breakfast, fietsen wandelen, gelderland

  Hotel Pension Vierhouten. Sfeervol, gemoedelijk en klein. In Hotel Pension Vierhouten op de Veluwe moet u zijn! Door de persoonlijke service, voelt u zich meteen thuis. Een gezellig hotel met 14 kamers. Alle kamers hebben een naam van een boom of struik uit de omgeving. U bent geen nummer, dus onze kamers ook niet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  hulshorst, bos & heide, rust, veluwe, natuur, fietsarrangement, gelderland, bungalowpark, wandelarrangement, weekendje weg, weekje weg, aanbiedingen

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buurserzandroute

  anwb, gelderland, rivieren en beekdalen, sint isidorushoeve, heidelandschap, bos, fietsen, salland, vechtdal en twente, fietsroute, weidegebied en akkerland

  Het landschap van Twente was vroeger een lappendeken van moerassen, heidevelden, venen, broeklanden, essen, beekjes en riviertjes. Veel woeste gronden zijn sinds 1850 ontgonnen. Toch zijn overal nog kleine enclaves van het vroegere landschap overgebleven. Een goed voorbeeld is het Buurserzand, een oud dekzandgebied ten zuiden van Enschede waar, na het verdwijnen van het oerbos, heidevelden zijn ontstaan.

  Meer informatie >>
  route
 • Waalroute

  gelders rivierengebied, weidegebied en akkerland, gelderland, fietsroute, anwb, winssen, fietsen, rivieren en beekdalen

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Melkveehouderij Hoeve Meijer

Het Betere BoerenBed!

afbeelding_10795
De stal

Ontdek en beleef de Gelderse Vallei bij Melkveehouderij Hoeve Meijer. Ga erop uit met de fiets of bewandel de vele, al voor u uitgestippelde, routes in de omgeving of help een handje op de boerderij en beleef het echte boerenleven. Ook zijn er op korte afstand leuke dorpjes en steden te bezoeken en een bezoek aan Burgers Dierenpark is natuurlijk ook altijd de moeite waard.

Melkveehouderij Hoeve Meijer

 • Telefoon
  0528 229440
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Activiteiten Ontdek de omgeving op de fiets of te voet en kom tot rust op de Hoeve.
De boerderijwinkel De boer en boerin zorgen er voor dat de BoerenBed gast hier een ‘natje en droogje’ kan vinden van o.a. het eigen bedrijf en lokaal geproduceerde produkten.
De broodoven Bij het Betere BoerenBed staat een gemetselde houtgestookte (brood)oven.
De dierenweide Op het terrein waar de BoerenBed Tenten staan is een speciale plek voor kinderen -en ouders!- ingericht: de dierenweide.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"