Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Groepsaccommodatie De Burink's Hof

  groepsarrangement, overijssel, familieweekend, haaksbergen, Schaatsen, over de grens, groepsaccommodatie, weekendje weg

  De Burink's Hof is zeer geschikt voor familieweekenden en vriendenweekenden, er is van alles te doen voor jong en oud. Groepsherberg De Burink's Hof ligt temidden van mooie natuurgebieden in het zuiden van Twente op de grens van de Achterhoek en op enkele kilometers van Duitsland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel de Zevende Heerlijkheid

  weekje weg, hotel-restaurant, arrangementen, limburg, golfarrangement, weekendje weg, hotel, golf, wandelen, slenaken, wandelarrangement, golfen

  Hotel de Zevende Heerlijkheid te Slenaken is door zijn ligging een Eldorado voor wandelaars bij uitsteek. Ook voor wandelingen net over de grens in de Belgische voerstreek.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

  camping, Belgie, chalets, familieweekend, zutendaal, over de grens, villa's, bungalowpark, kindvriendelijk, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Beleef heerlijke momenten met uw familie en vrienden. Verblijf in luxe massief houten vakantievilla’s, Finse chalets of op de camping. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal biedt het beste van België!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Restaurant De Kommel

  over de grens, last minute, voerstreek, hotel, 's gravenvoeren, Voeren, kerstarrangement, Belgie, fietsen, weekendje weg

  Gastronomisch hotel, rustig gelegen met panoramisch zicht. Kortbij Maastricht, Luik en Aken. Mooie natuur, ideaal om te wandelen of te fietsen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vesting Bourtange

  cultuur, groepsuitjes, groningen, evenementen, weekendje weg, bourtange, bedrijfsuitje, bijzonder overnachten, over de grens, aanbiedingen, museum, dagjeweg, arrangementen, hotel

  Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde (Zuid-Oost Groningen), ligt de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad. Wellicht tot ziens in het jaar 1742!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dinkelroute

  rivieren en beekdalen, anwb, fietsroute, weidegebied en akkerland, losser, fietsen, heidelandschap

  De Dinkel is een klein riviertje, maar wel eentje met karakter. De rivier is soms leidraad van deze tocht en soms kruist de route hem onverwacht. Komend vanuit de heuvels in het Duitse Holtwick is de Dinkel enig in zijn soort. Er zijn er nog maar weinig waterwegen in Nederland die zo mooi en natuurlijk zijn. Meanderend over de grens fietst u soms in Nederland en dan weer net even over de grens in Duitsland, door bos en langs golvende akkers, over prachtige fietspaden of stille  boerenweggetjes.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Martinihof

  hotel, weekje weg, vergaderen, Münster, conferentie, over de grens, fietsen, motorarrangement, weekendje weg, arrangementen, wandelen, Duitsland

  Op onze website vindt u alle informatie over onze City-Hotel Garni en een aantal handige tips en links voor zakelijke en toeristische stad.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie St. Jozefhoeve ****

  wandelarrangement, limburg, weekje weg, fietsarrangement, kindvriendelijk, groepsaccommodatie, over de grens, familieweekend, vakantiehuis, weekendje weg, rust & ruimte, weert, gelijkvloers, 9 slaapkamers, zorgvakantie

  Tussen de Laurabossen en het grensoverschrijdend park "Kempen Broek" ligt de St. Jozefhoeve. De groepsaccommodatie heeft 2 geheel vrijliggende, sfeervolle en comfortabele verblijven Kievitsnets en Zwaluwnest. De verblijven en het buitenterrein zijn ideaal voor jong oud.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Blote voeten over de grens

  heidelandschap, bos, achterhoek, anwb, achterhoek en liemers, horeca, wandelroute, 's-heerenberg, ruime parkeergelegenheid

  Deze prachtige route bij ’s-Heerenberg is een stevige tippel, maar u wordt beloond met prachtige uitzichten, inspannende bospaadjes en fraaie heideveldjes, en een uitstapje over de grens waar u het Blotevoetenpad kunt betreden. Door het Bergherbosch gaat u weer terug naar ’s-Heerenberg. Hier eindigt u met het klapstuk van deze wandeling: Huis Bergh.

  Meer informatie >>
  route
 • Wimdu

  spanje, noord-holland, weekendje weg, appartement, bed & breakfast, strand, kust, steden- en regiotrips, amsterdam, over de grens, barcelona

  Wimdu heeft in Nederland en de rest van de wereld een ruim aanbod aan vakantieappartementen

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Stal Barbazan

Het Betere BoerenBed!

afbeelding_10807
Waterplezier

De Ardennen leent zich uitstekend voor een gevarieerde vakantie in een natuurlijke en ongerepte omgeving gekenmerkt door rust en ruimte. Vakantie betekent niet per definitie ‘niets doen’ maar ook ‘iets anders doen’. Je kunt bij ons midden in de natuur wegdromen op een ligstoel maar ook sportief bezig zijn. De Ardennen staan bekend om het kanoën (ook geschikt voor kinderen), klimmen, abseilen, eindeloze fietstochten en heerlijk rustig wandelen midden in de natuur, zonder dat je iemand hoeft tegen te komen.

Stal Barbazan

 • Telefoon
  0528 229440
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Activiteiten Naast de vele activiteiten die in de Ardennen zijn te beleven bieden wij u ook wat extras. Bekijk snel de arrangementen pagina.
Huisdieren Op deze boerderij mag je je eigen huisdier, mits aangelijnd, meenemen.
De boerderijwinkel De boer en boerin zorgen er voor dat de BoerenBed gast hier een ‘natje en droogje’ kan vinden van o.a. het eigen bedrijf en lokaal geproduceerde produkten.
De broodoven Bij het Betere BoerenBed staat een gemetselde houtgestookte (brood)oven.
De dierenweide Op het terrein waar de BoerenBed Tenten staan is een speciale plek voor kinderen -en ouders!- ingericht: de dierenweide.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"