Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  hostel, schoolreisjes, vergaderen, gelderland, limburg, aanbiedingen, zuid-holland, noord-brabant, groepsuitjes, groepsarrangementen, zeeland, utrecht, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Gewonnen Land-route

  poldergebied, zeeland, weidegebied en akkerland, horeca, zierikzee, ruime parkeergelegenheid, anwb, fietsroute, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland

  De grens tussen water en land is op deze route nergens vanzelfsprekend. Zee werd vruchtbare polder, geulen zijn veranderd in natuurgebied. Dijken en betonnen zeeweringen zijn aangelegd om dat zo te houden, zoals de muraltmuren van Sirjansland en Scharendijke. Tussen betonnen staanders liggen horizontale betonnen platen, die extra bescherming moesten bieden. Wielen – cirkelvormige plassen achter de dijk – herinneren eraan dat deze beveiliging soms niet afdoende was. Destijds stond het huidige Grevelingenmeer nog in open verbinding met de zee. Sinds 1971 scheidt de Brouwersdam dit grootste zoutwatermeer van West-Europa van de Noordzee.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping de Krabbeplaat

  kindvriendelijk, familie-camping, natuur, camping, fietsvakantie, familiereünie, vakantiehuis, watersport, zeeland, familieweekend, zuid-holland, brielle, vissen, camper, weekendje weg

  Op camping De Krabbeplaat bent u echt met vakantie. Het is een familiecamping op 4 1/2-sterren niveau met tal van faciliteiten. Gelegen in een prachtige omgeving die ongekende mogelijkheden biedt. Of u nu jong bent of oud, een gezin hebt of samen bent, u voelt zich thuis op De Krabbeplaat.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping Het Hoge Licht

  westkapelle, kust, kamperen, camping, zeeland, wandelen, weekendje weg, strand, fietsen

  Genieten aan de kust !! Camping het Hoge licht

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  boerderij, vakantieboerderij, boerenbed, zeeland, veere, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Archotel Zeeland

  renesse, strand, zeeland, fietsen en wandelen, zee, weekend weg, weekendje weg

  Hampshire - ArcHotelZeeland ’ Kroon op Renesse’ is een 3 sterrenhotel met 48 kamers. De ligging en accommodatie van het hotel hebben zowel de toerist als de zakelijke gast veel te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bruggenroute

  meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, horeca, zeeland, poldergebied, fietsroute, , ruime parkeergelegenheid, kortgene, noord- en zuid-beveland, duin en strandlandschap, anwb

  De bosrijke Baronie ligt ten zuid­oosten van Breda. Het leengoed De Baronie van Breda was onderdeel van het hertogdom Brabant, dat tussen 1100 en 1648 een groot en machtig hertogdom was. De gren­zen reikten tot ver in België. De Baronie ziet er verzorgd uit. Dit is vooral de verdienste van de familie Nassau-Breda, die van 1403 tot 1544 de heerlijkheid Breda bestuurde. Door de systematische aanplant van grote stukken bos drukten zij hun stempel op het landschap. Ook fietst u door het beekdal van de Mark en het kleinschalige land­schap van de Chaamse beken.

  Meer informatie >>
  route
 • Jacob Catsroute

  wandelroute, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, zeeland, strand, anwb, stad en park, zee, brouwershaven

  Nederland heeft veel schilderachtige plaatsten. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.

  Meer informatie >>
  route
 • Yerseke, lekkerland

  duin en strandlandschap, heidelandschap, anwb, zeeland, weidegebied en akkerland, fietsroute, noord- en zuid-beveland, horeca, yerseke, rivieren en beekdalen

  Yerseke geurt er naar mosselen, vis en zee. Onze tocht voert langs de dijk en velden vol mais. Boeren rijden af en aan, het hooi in ronde balen op de akkers achterlatend. Bij Kapelle liggen de appel- en peren-boomgaarden verscholen achter een hoge bomenrij. De vruchten zijn nog niet rijp, maar we doen netjes drie euro in een potje voor een zak ‘onbespoten, rijpe pruimen’. Op het strandje van Wemeldinge testen we de temperatuur van het water. Droog worden doen we wel weer in Yerseke, op een terras met een grote pan mosselen!

  Meer informatie >>
  route
 • Mondriaanroute

  walcheren, anwb, stad en park, wandelroute, zeeland, domburg, horeca

  <font size="2">Nederland heeft veel schilderachtige plaatsen. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Dom­burg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.</font> &#160;

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Logis Hotel Royal

afbeelding_11215

Het gezellige drie-sterren familiehotel in Vlissingen, Stad aan zee, slechts 300 meter van zee en strand. Geboortestad van Michiel de Ruijter. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld Zeeuwse Mosselen. Lekker uitwaaien op de boulevard en aan strand. Laat u verwennen door meer zon en minder regen dan de rest van Nederland. Zowel voor toeristische als zakelijke gasten een goede basisplaats voor tripjes of werk.

Logis Hotel Royal


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"