Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Attractiepark Duinrell

  groepsuitjes, kinderactiviteit, attractiepark, wassenaar, bungalowpark, weekendje weg, camping, dagje weg, zwembad, schoolreis, zuid-holland

  Duinrell houdt geen winterslaap, jij toch ook niet? Ook in de wintermaanden Duinrell veel familieplezier. Het Attractiepark sluit binnenkort zijn deuren, maar van het Tikibad kan je het hele jaar door genieten. Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

  zeilen, wandelen, wellness, sauna & beauty, fietsen, zuid-holland, wassenaar, hotel, restaurant, weekendje weg

  Romantisch genieten doe je bij het 4-sterren Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet in het weelderige en pittoreske dorp Wassenaar. Wat dacht u van een glas champagne bij aankomst, een romantisch diner bij kaarslicht en een leuk verrassingspakketje op de kamer?

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vlieland, na vertrek van de laatste toerist

  zuid-holland, waddeneilanden, strand, buitenrecreatie, haaglanden en delfland, wandelroute, autovrij, vlieland, duinen, wandelen, anwb

  In het doodtij der seizoen, eind september, hervindt het leven op Vlieland zijn gewone ritme. De toerist maakt plaats voor de bezoeker, over strand, wad en duin daalt de nazomer neer.

  Meer informatie >>
  route
 • Stadsroute Delft

  ruime parkeergelegenheid, horeca, haaglanden en delfland, wandelroute, delft, stadswandeling, anwb, zuid-holland

  In Delft ben je gast in eigen land. We lopen door de Vrouwenregt, met een etalage vol Ot en Sien servies, oude Zwitsal reclames en speculaaspopvormen. In de Kerkstraat niet te missen, de aardewerkfabriek De Candelaer van het beroemde Delftsblauw. Er tegenover, de Nieuwe Kerk. In het Oudhollandse winkeltje Kouwenhoven tegenover het Prinsenhof vergaap je je aan poëzieplaatjes, oude borstels en zepen en potten vol kandij en ulevellen. Met een stroopsoldaatje in de mond trekken we verder langs de grachten van de Oude Delft, de Koornmarkt en de Wijnhaven.

  Meer informatie >>
  route
 • Résidence le Mistral

  appartementen, rolstoelvriendelijk, zuid-holland, zee, noordwijk aan zee, kust, appartement, weekendje weg, strand

  Ons appartementencomplex Résidence le Mistral is gelegen op een uniek punt op de boulevard van het mooie Noordwijk, direct aan het strand én het winkelcentrum. Een perfecte locatie voor een heerlijke vakantie in Noordwijk aan Zee.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Milano

  uitgaan, rotterdam, weekendje weg, luxe, vergaderen, museum, winkelen, appartement, zuid-holland, hotel, steden- en regiotrips

  Hotel Milano ligt aan de rand van de havenstad Rotterdam en is gevestigd in een monumentaal pand. Het centraal station ligt op ongeveer 10 minuten lopen - ideaal om het veelzijdige Rotterdam te verkennen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Park en Cultuur-route

  anwb, centrum, wandelroute, rotterdam, zuid-holland, rotterdam en rijn-maasdelta, cultuur, stad en park, geschiedenis

  Negenhonderd doden, 100.000 daklozen en 11.000 vernielde gebouwen: dat waren de gevolgen van het Duitse bombardement van 1940. De wederopbouw van het verwoeste centrum is bijna zestig jaar later nagenoeg voltooid en heeft van Rotterdam een hypermoderne stad gemaakt.

  Meer informatie >>
  route
 • Zakkendragers, zeeslepers en godvrezenden

  maassluis, zuid-holland, Maas, rotterdam en rijn-maasdelta, anwb

  Wie door Maassluis wandelt, kan zich goed voorstellen dat Maarten 't Hart liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft. "Wat mij betreft het mooiste plekje op aarde,"zegt de ik-figuur in de roman De Vlieger (198). Dat is wat overdreven. Maar toch. Maassluis moet voor een jongen een mooie plek zijn geweest om op te groeien: smalle straatjes en steegjes, veel water, oude panden, een drukke haven en een rare hoge dijk midden in de stad.

  Meer informatie >>
  route
 • Nationaal Jenevermuseum Schiedam

  evenementen, proeverij, museum, zuid-holland, jenevermuseum, groepsarrangement, bedrijfsuitjes, schiedam

  Proef het Oude Schiedam! Een veelzijdig museum met vele mogelijkheden om een gezellige, smakelijke, maar ook leerzame invulling te geven aan uw middag.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Meijendelroute

  wassenaar, strand, horeca, zuid-holland, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, anwb, haaglanden en delfland, duingebied, katwijk

  De duingebieden bij Katwijk, Meijendel en Berkheide worden beheerd door het duinwaterbedrijf, maar dit kustgebied dient niet alleen voor de waterwinning. Ook hier hebben de duinen nog altijd hun natuurlijke taak het land te beschermen tegen de onvoorspelbare zee. Het prachtige duinlandschap ten noorden van Den Haag is aantrekkelijk voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. Aan de noordzijde ligt het Katwijk, oorspronkelijk een vissersdorp. Het bestond al in de Romeinse tijd. Door de ligging aan de monding van de Rijn had het voor de Romeinen een grote strategische waarde.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Weegjeroute

afbeelding_12503

NS-station Waddinxveen is een goed startpunt voor wandelaars die met het openbaar vervoer komen. Het bijzondere stationsgebouw is afgebroken. Overigens beweert Waddinxveen het laagstgelegen station van Europa te hebben (-5,50 meter NAP).

Weegjeroute

  • zuid-holland
  • waddinxveen
  • wandelen
  • groene hart
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • meren en plassengebied
  • wandelroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!