Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • VeKaBo

  drenthe, utrecht, zuid-holland, flevoland, limburg, groningen, weekjeweg, kamperen, vakantiepark, gelderland, , bungalow, friesland, overijssel, weekendjeweg, camping, zeeland, noord-brabant, noord-holland, weekendje weg

  U vindt hier ruim 1.600 verschillende charmante plattelandsaccommodaties. Vakantieverblijven, logies en ontbijtadressen, groepsaccommodaties en kleine campings. Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres. Volop keus om van uw vakantie of weekendje weg in eigen land of Europa te kunnen genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  limburg, groepsuitjes, noord-brabant, gelderland, vergaderen, zeeland, groepsarrangementen, schoolreisjes, hostel, utrecht, aanbiedingen, zuid-holland, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  limburg, gelderland, kindvriendelijk, groningen, noord-holland, noord-brabant, zuid-holland, flevoland, overijssel, zeeland, drenthe, waddeneilanden, weekendje weg, camping, friesland, weekje weg

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Milano

  rotterdam, luxe, hotel, weekendje weg, steden- en regiotrips, vergaderen, museum, uitgaan, zuid-holland, appartement, winkelen

  Hotel Milano ligt aan de rand van de havenstad Rotterdam en is gevestigd in een monumentaal pand. Het centraal station ligt op ongeveer 10 minuten lopen - ideaal om het veelzijdige Rotterdam te verkennen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vlieland, na vertrek van de laatste toerist

  duinen, waddeneilanden, vlieland, strand, haaglanden en delfland, anwb, buitenrecreatie, wandelen, zuid-holland, autovrij, wandelroute

  In het doodtij der seizoen, eind september, hervindt het leven op Vlieland zijn gewone ritme. De toerist maakt plaats voor de bezoeker, over strand, wad en duin daalt de nazomer neer.

  Meer informatie >>
  route
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  zuid-holland, kindvriendelijk, natuur, drenthe, weekendje weg, zeeland, kamperen, limburg, gelderland, groningen, flevoland, friesland, overijssel, noord-holland, noord-brabant, camping

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De bollen bij Noordwijk

  anwb, duin- en bollenstreek, zuid-holland, duin en strandlandschap, noordwijk

  Vanaf maart veranderen de polders achter de duinenrij tussen Haarlem en Leiden in één groot bloementapijt. Daardoor is deze route in het voorjaar op zijn mooist. Maar de duinen zelf, de luxe villawijk en de mondaine boulevard van Noordwijk zijn er altijd. Tel hier de Leidsevaart met zijn woonboten, plezierjachten en sloepjes bij op en u krijgt een beeld van deze afwisselende tocht. Even pauzeren? Strijk eens neer in de luwte onder de lindebomen in het fotogenieke hart van Noordwijk-Binnen. Er staan een paar kuitenbijtertjes op het programma. Zonder versnellingen gaat u beslist voor de bijl.

  Meer informatie >>
  route
 • Aan Zee Vakantiehuizen

  kindvriendelijk, waddeneilanden, strand, noord-holland, vakantiehuis, vakantie, zeeland, kust, vakantiewoning, zuid-holland, weekendje weg

  Aan Zee heeft gezellige vakantiehuizen van particulieren die voornamelijk zijn gelegen in de kuststreek. Elk vakantiehuis heeft zo zijn eigen charme en unieke uitstraling. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vakantievilla. Een vakantie om van te genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tikibad Duinrell!

  kindvriendelijk, zuid-holland, subtropisch zwembad, zwembad, attractiepark, groepsuitjes, wassenaar, actief

  Het tropische Tikibad op Duinrell is Wassenaar biedt heel veel spetterpret voor jong en oud! In de voorjaarsvakantie ruime openingstijden. Koop direct een ticket met korting online.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zakkendragers, zeeslepers en godvrezenden

  Maas, zuid-holland, maassluis, rotterdam en rijn-maasdelta, anwb

  Wie door Maassluis wandelt, kan zich goed voorstellen dat Maarten 't Hart liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft. "Wat mij betreft het mooiste plekje op aarde,"zegt de ik-figuur in de roman De Vlieger (198). Dat is wat overdreven. Maar toch. Maassluis moet voor een jongen een mooie plek zijn geweest om op te groeien: smalle straatjes en steegjes, veel water, oude panden, een drukke haven en een rare hoge dijk midden in de stad.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Recreatiegebied Vlietland en Cronesteyn

afbeelding_17371

De Vlietlanden en Cronesteyn zijn beide belangrijke recreatiegebieden voor Leiden en omgeving. In de Vlietlanden staat de watersport centraal. U wandelt langs de grote plas, waar naar hartenlust wordt gezwommen, gesurft, gevist en geroeid. U kunt er vlinders als dagpauwoog en atalanta aantreffen. Zangvogels als de bosrietzanger, fitis en winterkoninkje vinden er hun broedgelegenheid. Cronesteyn is een bosrijk polderpark met onder meer een waterspeelplaats, speelweide en een reigerbos. De route voert afwisselend over onverharde paden, gras en deels over verharde voet- en fietspaden. Langs de Vliet staan talloze bankjes waar u even kunt uitrusten om van het uitzicht te genieten.

Recreatiegebied Vlietland en Cronesteyn

  • zuid-holland
  • leiden
  • horeca
  • honden toegestaan
  • ruime parkeergelegenheid
  • duin- en bollenstreek
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • wandelroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!