Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • KinderKampeerWereld

  flevoland, noord-brabant, weekje weg, zuid-holland, overijssel, noord-holland, gelderland, weekendje weg, waddeneilanden, friesland, groningen, zeeland, camping, limburg, drenthe, kindvriendelijk

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Zonneduin Domburg

  weekendje weg, domburg, zon, strand, weekje weg, walcheren, hotel, zeeland, zee

  Hotel Zonneduin Domburg..... Uw droomlocatie direct aan zee! Kenmerkend voor Hotel Zonneduin is de persoonlijke aandacht, gastvrijheid en service in een ongedwongen sfeer waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt. De rustige doch centrale ligging maakt uw verblijf compleet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grand Hotel Ter Duin

  high tea, restaurant, weekendje weg, schouwen-duiveland, grandcafe, streekproducten, kust, weekendjeweg, wifi, arrangementen, hotel, golfbaan, zeeland, aanbieding, wellness, zakelijk, culinair, trouwen, vergaderruimte

  Ontdek de allure van Grand Hotel Ter Duin - Burgh-Haamstede! Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Het hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Zeeland, tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen. Het hotel heeft alle ingrediënten om nog een dagje te blijven of om nog eens terug te komen binnen handbereik.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bungalowpark de Haerde

  kust, weekendje weg, zeeland, familieweekend, familiepark, fietsen wandelen, bungalowpark, ellemeet, renesse, strand, weekjeweg

  overnachten, dagjeweg, zeeland, bungalowpark, ellemeet, weekjeweg, verse broodjes, familiepark

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Strandhotel Bos en Duin

  strand, kust, bruiloft, weekendje weg, groepsarrangementen, weekje weg, hotel, vergaderarrangementen, oostkapelle, 50+, zeeland

  Bos & Duin ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan de rand van het schoonste strand van Nederland. Op loopafstand van uitgestrekt duingebied en bos, 4 kilometer van Domburg. Dé plek waar welzijn en natuur samenvalt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Logis Hotel Royal

  vlissingen, familiehotel, weekendje weg, zee, strand, weekje weg, zakelijk, hotel, zeeland

  Het gezellige drie-sterren familiehotel in Vlissingen, Stad aan zee, slechts 300 meter van zee en strand. Geboortestad van Michiel de Ruijter. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld Zeeuwse Mosselen. Lekker uitwaaien op de boulevard en aan strand. Laat u verwennen door meer zon en minder regen dan de rest van Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  boerderij, zeeland, vakantieboerderij, boerenbed, veere, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Au Port Hotel Cafe Restaurant

  weekendje weg, restaurant, oesters, kreeft, zeeland, vergaderaccomodatie, groepsmaaltijden, hotel, mosselen, philippine
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Archotel Zeeland

  renesse, weekend weg, fietsen en wandelen, zee, zeeland, strand, weekendje weg

  Hampshire - ArcHotelZeeland ’ Kroon op Renesse’ is een 3 sterrenhotel met 48 kamers. De ligging en accommodatie van het hotel hebben zowel de toerist als de zakelijke gast veel te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie Het Zilveren Schor

  arnemuiden, zeeland, groepsaccommodatie, kust, schoolreisjes, strand, weekendje weg, familieweekend, boerderij

  Lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Gelegen aan het Veerse meer. Geniet van de vele faciliteiten die Het Zilveren Schor te bieden heeft! Kijk snel verder voor meer informatie...

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vliedbergenroute

afbeelding_12429

Typerende landschapelementen op Walcheren zijn de vliedbergen, drie à vijf meter hoge pukkels die her en der in het landschap oprijzen. Bij Krommenhoeke ligt er een heel dicht bij de route. De term vliedberg is misschien misleidend, omdat de associatie met een toevluchtsoord bij hoog water voor de hand lijkt te liggen. Sommige bergjes kunnen hiertoe hebben gediend, maar de meeste waren verdedigingswerken in tijden van pijl en boog. In de kuststrook van deze tocht wisselen duin en bos elkaar af. U kunt op diverse plaatsen doorsteken naar het strand. Aanfietsend op Middelburg ziet u de Lange Jan boven de velden uittorenen.

Vliedbergenroute

  • zeeland
  • middelburg
  • fietsen
  • walcheren
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • duin en strandlandschap
  • fietsroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!