Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  kindvriendelijk, gelderland, drenthe, noord-holland, natuur, noord-brabant, friesland, zeeland, groningen, limburg, kamperen, camping, zuid-holland, flevoland, weekendje weg, overijssel

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiepark De Meypacht Zeeland

  kindvriendelijk, stacaravan, chaletverhuur, strand, natuur, weekendje weg, chalet, weekje weg, camping, oosterschelde, burgh-haamstede, vakantiehuis, zeeland

  Camping/Vakantiepark De Meypacht is gelegen aan de prachtige Schouwse Kust, 500 meter van het strand van Westenschouwen. De omgeving staat bekend als één van plaatsen met de meeste zon-uren per jaar. U kunt een vakantiewoning/chalet huren en op de camping kunt u kamperen met uw caravan, tent of camper. Alle kampeerplaatsen hebben privé sanitair. Dé ideale plek voor iedereen die van strand, bos, duinen, fietsen en wandelen houdt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Mondriaanroute

  wandelroute, horeca, anwb, domburg, zeeland, walcheren, stad en park

  <font size="2">Nederland heeft veel schilderachtige plaatsen. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Dom­burg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.</font> &#160;

  Meer informatie >>
  route
 • Camping 't Hoekje

  aanbiedingen, zeeland, chaletverhuur, westkapelle, strand, kindvriendelijk, weekendje weg, weekje weg, camping

  Westkapelle is één van de plaatsen met de meeste zonne-uren van Nederland.Een kleine gezellige badplaats, gelegen aan de monding van de Westerschelde en het begin van de Noordzee. U vindt hier de mooie stranden en een prachtig krekengebied.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping de Krabbeplaat

  zeeland, camping, brielle, familie-camping, watersport, vakantiehuis, vissen, familieweekend, fietsvakantie, natuur, kindvriendelijk, familiereünie, camper, zuid-holland, weekendje weg

  Op camping De Krabbeplaat bent u echt met vakantie. Het is een familiecamping op 4 1/2-sterren niveau met tal van faciliteiten. Gelegen in een prachtige omgeving die ongekende mogelijkheden biedt. Of u nu jong bent of oud, een gezin hebt of samen bent, u voelt zich thuis op De Krabbeplaat.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Au Port Hotel Cafe Restaurant

  groepsmaaltijden, kreeft, vergaderaccomodatie, oesters, zeeland, hotel, philippine, restaurant, weekendje weg, mosselen
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  limburg, hostel, groepsarrangementen, groepsaccommodatie, aanbiedingen, utrecht, schoolreisjes, zeeland, noord-brabant, groepsuitjes, vergaderen, zuid-holland, gelderland, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Jacob Catsroute

  schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, stad en park, strand, zee, wandelroute, brouwershaven, anwb, zeeland

  Nederland heeft veel schilderachtige plaatsten. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.

  Meer informatie >>
  route
 • Logis Hotel Royal

  weekje weg, vlissingen, familiehotel, zee, weekendje weg, zeeland, strand, zakelijk, hotel

  Het gezellige drie-sterren familiehotel in Vlissingen, Stad aan zee, slechts 300 meter van zee en strand. Geboortestad van Michiel de Ruijter. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld Zeeuwse Mosselen. Lekker uitwaaien op de boulevard en aan strand. Laat u verwennen door meer zon en minder regen dan de rest van Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Uitwaaien op Walcheren

  ruime parkeergelegenheid, horeca, walcheren, honden toegestaan, domburg, wandelroute, duin en strandlandschap, zeeland, anwb

  Walcheren werd vroeger de ‘Tuin van Zeeland’ genoemd. Rond Domburg proeft u nog steeds iets van het kleinschalige, bosrijke landschap waar het eiland toen uit bestond. Domburg werd gesticht door de Romeinen. Ze bouwden een nederzetting achter een hoge strandwal om van daaruit handel met Engeland te drijven. Pas tegen het eind van de 19e eeuw kreeg Domburg betekenis als mondaine badplaats en kuuroord. Kunstenaars en mensen met koninklijk bloed lieten zich hier inspireren door de prachtige natuur. De ingrediënten van deze wandeling zijn duinen, strand, een kasteel, museum en natuurgebied. Wat wilt u nog meer?

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Landje Apart-route

afbeelding_12795

Zeeuws-Vlamingen praten liefkozend over hun thuisfront als een ‘landje apart’. Het is een landje van contrasten. Modern strandplezier gaat gepaard met een achterland waar rust en ruimte heersen. Op deze route ervaart u beide. Aan de kust fietst u over de dijk met zicht op de zo typerende palenrijen als golfbrekers in zee. In het Zeeuws-Vlaamse achterland staan de akkers vol tarwe, aardappelen en maanzaad. De wind heeft vrij spel in de toppen van de populieren. Zwaluwen vliegen boven de velden, op zoek naar insecten. Haal eens een Zeeuwse bolus bij de warme bakker. Die levert voldoende energie voor onderweg.

Landje Apart-route

  • zeeland
  • breskens
  • fietsen
  • zeeuws-vlaanderen
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • fietsroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!