Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Storytrail - Het leukste uitje van Nederland!

  groepsuitje, breda, gelderland, den haag, gouda, zuid-holland, den bosch, utrecht, leiden, haarlem, vrijgezellenfeest, familieuitje, stadswandeling, groepsarrangement, noord-holland, noord-brabant, historie, amsterdam, amersfoort, schoonhoven, rotterdam, zutphen, Delfshaven, bedrijfsuitje, cadeaubon

  Op zoek naar een leuk uitje? Samen met collega's, familie of vrienden? Beleef nú de Storytrail stadswandeling met bijzondere verteller met € 5,- korting! Reserveer op onze site via de knop "Ideaal/overboeking" met de actiecode "waarnaartoe” en betaal slechts 12,50 i.p.v. 17,50.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Center Parcs - Port Zélande

  watersport, kust, appartement, ouddorp, subtropisch zwembad, weekje weg, hotel, weekendje weg, strand, zuid-holland, mindervaliden, bungalowpark, zee

  Geniet van een heuse strandvakantie in bungalowpark Port Zélande in Zuid-Holland. Droom weg in het subtropische zwembad of sporten op de sportarena. Daarnaast is het Noordzeestrand geschikt voor (strand)zeilen, duiken en kitesurfen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • LOGEREN AAN ZEE

  katwijk, zuid-holland, strandpaviljoen, strand, weekje weg, weekendje weg, vakantiehuis, strandhuis

  Het bezoekadres is strandvak 22 nabij Noordduinseweg 2221 BL Katwijk ZH

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nationaal Jenevermuseum Schiedam

  museum, evenementen, jenevermuseum, zuid-holland, schiedam, proeverij, bedrijfsuitjes, groepsarrangement

  Proef het Oude Schiedam! Een veelzijdig museum met vele mogelijkheden om een gezellige, smakelijke, maar ook leerzame invulling te geven aan uw middag.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Noordzee

  weekendje weg, kust, fietsen, katwijk, aanbiedingen, fietsvakantie, weekje fietsen, strand, hotel, zuid-holland, wandelen, arrangement

  Hotel Noordzee is uniek gelegen aan de boulevard, direct aan zee, in het winkelhart van Katwijk. Het van oudsher rustieke vissersdorp heeft, ondanks de ligging in het hart van de Randstad, zijn authentieke sfeer nog niet verloren en biedt u rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Jachtverhuur P.A. van der Laan

  groepsarrangement, bootverhuur, watersport, jachthaven, aanbiedingen, motorbootverhuur, weekje weg, groene hart, familieweekend, varen, vaarvakantie, woubrugge, zuid-holland, last minute, weekendje weg

  Motorjachten van 8 m. tot 15 m. voor welke _*geen vaarbewijs*_ nodig is; dus mogelijkheden van beginner tot ervarenden. Gelegen dichtbij _*Amsterdam, Gouda en Leiden*_. Een ideaal uitgangspunt in het Groen Hart, het _*rijkste water- en natuurgebied*_ van Nederland. Diverse routes mogelijk.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tikibad Duinrell!

  kindvriendelijk, zwembad, wassenaar, actief, subtropisch zwembad, zuid-holland, attractiepark, groepsuitjes

  Het tropische Tikibad op Duinrell is Wassenaar biedt heel veel spetterpret voor jong en oud! In de voorjaarsvakantie ruime openingstijden. Koop direct een ticket met korting online.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zakkendragers, zeeslepers en godvrezenden

  rotterdam en rijn-maasdelta, maassluis, zuid-holland, anwb, Maas

  Wie door Maassluis wandelt, kan zich goed voorstellen dat Maarten 't Hart liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft. "Wat mij betreft het mooiste plekje op aarde,"zegt de ik-figuur in de roman De Vlieger (198). Dat is wat overdreven. Maar toch. Maassluis moet voor een jongen een mooie plek zijn geweest om op te groeien: smalle straatjes en steegjes, veel water, oude panden, een drukke haven en een rare hoge dijk midden in de stad.

  Meer informatie >>
  route
 • Kampeerhoeve Koole

  rust & ruimte, weekje weg, watersport, zuid-holland, groepsaccommodatie, trekkershut, weekendje weg, fietsen wandelen, noorden, camping

  Kampeerhoeve Koole verwelkomt al meer dan veertig jaar gasten uit binnen- en buitenland en beschikt over de Stichting Classificatie-erkenning voor groepsaccommodaties. De camping, gelegen in de droogmakerij Nieuwkoop en Noorden, is een kleinschalige camping met 38 plaatsen en een trekkershut.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  bed & breakfast, appartement, drenthe, noord-brabant, vakantiehuis, zuid-holland, zeeland, weekendje weg, bijzonder overnachten, flevoland, wandelen, gelderland, friesland, utrecht, limburg, overijssel, fietsarrangement, noord-holland, groningen, fietsen

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Eiland van Dordrecht-route

afbeelding_17247

Het eiland waarop de stad Dordrecht ligt, is aan alle kanten omgeven door rivieren: Beneden Merwede, Nieuwe Merwede, Hollands Diep, Dordtse Kil en Oude Maas. Het eiland ontstond na de Sint-Elizabethsvloed in 1421. Door verwaarlozing van de dijken waren openingen ontstaan, waardoor de zee diep het land kon binnendringen. Later zijn gebieden die toen moesten worden prijsgegeven weer ingepolderd, zoals Polder De Biesbosch in het zuidelijke deel van het eiland. Inmiddels neemt de stad Dordrecht een groot deel van het eiland in beslag, in het zuiden en oosten ligt de Hollandse Biesbosch en tussen die twee ligt agrarisch land.

Eiland van Dordrecht-route

  • zuid-holland
  • dordrecht
  • bosrijk
  • horeca
  • bos
  • zuid-hollandse eilanden en dordrecht
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • rivieren en beekdalen
  • meren en plassengebied
  • stad en park
 • Stuur door of deel via socialmedia!