Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • GROEPEN.NL (Centrum voor Groepsaccommodaties, CVG)

  bedrijfsuitjes, limburg, groepsaccommodatie, hostel, zuid-holland, boerderij, zeeland, waddeneilanden, appartement, over de grens, drenthe, groningen, gelderland, vakantiehuis, flevoland, friesland, noord-brabant, utrecht, overijssel, groepsaccommodaties, kindvriendelijk, noord-holland, Belgie, weekendje weg

  Uw verhuurorganisatie met 500 unieke huizen voor grote en kleine groepen in BOERDERIJEN, LANDHUIZEN, HERBERGEN EN SCHEPEN

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Fiets en Wandelbeurs 2017 - Jaarbeurs Utrecht

  wandelroute, wandelrecreatie, fietsrecreatie, , fietsvakantie, fietsen en wandelen, utrecht, beurs, fietsarrangement, fietsen, fietsen met kinderen, familiebeurs, utrecht-stad, lezing, workshop, jaarbeurs utrecht, fietsroute

  Fiets en Wandelbeurs 2017 is de leukste beurs van Nederland, met ruim 450 standhouders op het gebied van fietsen en wandelen en meer dan 20.000 bezoekers.e-bike Xperience Bezoek met dezelfde ticket gratis de e-bike Xperience!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kameryck Ryckelijk Genieten

  utrecht, feesten, outdoor, bruiloft, dagjeweg, groepsaccommodatie, groepsuitjes, evenementen, vergaderen, kamerik, familieweekend, actief, weekendje weg

  Kameryck ligt prachtig aan het water. Een geweldig decor dus voor een heerlijke dag met uitdagende activiteiten zoals een drakenbootrace, een survivalparcours of een schietclinic. Maar er is ook een Pitch&Putt Golf baan. Wij bieden ook leuke alternatieven bij slecht weer. Daarnaast kun je bij Kameryck op bijzondere wijze overnachten in pipowagens.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Over de stuwwal

  anwb, driebergen-rijsenburg, utrecht, fietsroute, utrechtse heuvelrug en kromme rijn, fietsen

  Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug krijgt langzaam zijn oorspronkelijke vorm terug. Een landschap vol afwisseling tussen heide, bos en stuifzand.

  Meer informatie >>
  route
 • Dierenpark Amersfoort!

  attractiepark, groepsarrangement, arrangement, trouwlocatie, schoolreisjes, dierentuin, dagje weg, utrecht, workshop, groepsuitje, amersfoort, kindvriendelijk, schoolreis, evenementen, dagje uit, groepsuitjes, herfstvakantie, kinderuitje

  DinoAdventures in DinoPark Amersfoort! Vrij dwalen zit er tijdens de herfstvakantie in een park vol dino’s niet in: véél te gevaarlijk! Stap met onze Dinoranger in legertruck en ga mee op expeditie. Klimmen, crossen, griezelen én vliegen.... Natuurlijk kun je óók alle andere dierenbewoners bezoeken!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Spoorwegmuseum

  museum, utrecht, evenementen, familiedag, nostalgie, groepsarrangement, kindvriendelijk, tentoonstelling, attractiepark

  *Het Spoorwegmuseum, Dat wil je beleven!* Je komt ogen en oren tekort in de Werelden van Het Spoorwegmuseum.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

  wellness, vergaderen, veluwe, fietsvakantie, utrecht, amersfoort, veluwemeer, fietsen, hotel, weekendje weg, watersport

  Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is gelegen aan de Randmeren, vlakbij Harderwijk. Gasten van het hotel maken kosteloos gebruik van het uitgebreide wellness center met fitness, Turks stoombad, Finse sauna, belevingsdouche met massagestralen, voetenbad en stortdouche.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dirty Dancing Tickets

  kindvriendelijk, utrecht, dagje weg, musical, utrecht-stad, theater

  Dirty Dancing... Het onvergetelijke verhaal nu in het theater! Boek nu <img src="http://ad.zanox.com/ppv/?10469302C2084904414" align="bottom" width="1" height="1" border="0" hspace="1"><a href="http://ad.zanox.com/ppc/?10469302C2084904414T">Dirty Dancing</a> tickets!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Postillion Hotel Utrecht Bunnik

  bunnik, vergaderen, hotel, natuur, utrecht, winkelen, fietsvakantie, fietsen, weekendje weg, wandelen
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vierseizoenenroute

  fietsroute, utrecht, utrecht-stad, vecht en plassen, fietsen, kamerik, anwb

  Een afwisseldende fietsroute langs boerderijen in het Utrechtse veenweidegebied. De langhuis­boerderij waarbij het woonhuis en het achterhuis in elkaars verlengde onder één dak liggen is karakteristiek voor dit gebied. Bij sommige boerderijen staat het woonhuis dwars op het achterhuis: de krukhuisboerderij. De boerderijen staan veelal even­wijdig aan de weg of de wetering en op de kop van de kavels. De naam van de route verwijst naar vier boerderijen aan de Teckop die de namen van de seizoenen dragen. Een groot deel van de fietsroute loopt over vrijliggende fietspaden, over smalle kades, langs rechte weteringen en de Oude Rijn.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Eemlandroute

afbeelding_17529

In het volle westen van Nederland zijn er maar weinig plekken die zo open en vrij van bebouwing zijn als het Eemland. Bewoning was vroe­ger niet mogelijk. Regelmatig over­stroomde de Zuiderzee de veenpol­ders langs de Eem. De dijken boden geringe tegenstand; vele wielen getuigen nog van doorbraken. Na de afsluiting van de Zuiderzee in 1932 behoorden de overstromingen tot het verleden. Via Eemnes en Spakenburg doorkruist de route het wijde Eemland. Naast de open­heid is er de beslotenheid van de zandgronden.

Eemlandroute

  • utrecht
  • baarn
  • horeca
  • bos
  • ruime parkeergelegenheid
  • eemland
  • poldergebied
  • heidelandschap
  • weidegebied en akkerland
  • fietsroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!