Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Duinkant

  familieweekend, appartement, terschelling, boerderij, kindvriendelijk, fietsarrangement, weekendje weg, camping, strand, kust, wandelen, oosterend, weekje weg, friesland, waddeneilanden, fietsen

  'De Duinkant' is de meest oostelijk gelegen kindvriendelijke Camping, Appartementen & Tent verhuur van het eiland Terschelling. Een zeer fraaie locatie op korte afstand van het strand, het wad en met het natuurgebied De Boschplaat als achtertuin.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Holland Inn Hotel Wolvega

  drenthe, weerribben, fietsvakantie, overijssel, culinair arrangement, wolvega, autovakantie, fietsarrangement, appartement, hotel, aanbiedingen, gastvrij, friesland, weekendje weg

  Wat maakt ons hotel zo anders dan andere? Wij bevinden ons in één van de mooiste, meest afwisselde streken van Nederland. Geweldige bossen, romantische riviertjes en niet te vergeten mooie plekjes als Giethoorn, De Weerribben, Oranjewoud en Oldeberkoop zijn allemaal bij ons in de buurt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  noord-holland, flevoland, friesland, zeeland, limburg, natuur, weekendje weg, kindvriendelijk, kamperen, drenthe, noord-brabant, zuid-holland, camping, groningen, gelderland, overijssel

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • mijnWellnessBungalow.nl

  friesland, bungalowpark, zuid-holland, sauna & beauty, villa, appartement, weekje weg, weekendje weg

  Ontspannen, genieten en tot rust komen in onze luxe wellness-bungalows, dat is wat wij u bieden. De uitrusting van onze wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna al dan niet gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en zelfs bungalows met een aparte relaxruimte en een buitenspa!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping it Soal****

  fietsarrangement, kamperen, workum, vaarvakantie, jachthaven, wandelen, watersport, bungalowpark, fietsen, camping, friesland, weekendje weg

  Camping it Soal is een zeer aantrekkelijke 4 sterren camping pal aan het heldere water van het IJsselmeer. Onlangs is de camping uitgeroepen tot één van de 32 beste campings van Europa.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bonnehof

  appartement, aanbiedingen, bijzonder overnachten, westergeest, lauwersmeer, fietsen, familieweekend, landelijk, vakantiehuis, senioren, natuur, mindervaliden, platteland, friesland, bed & breakfast, wandelen, weekendje weg

  Op een unieke locatie in het noorden van Friesland kunt u genieten van rust en ruimte. In een gezellig ingerichte larikshouten vakantiehuis (geschikt voor mindervaliden) waant u zich ver weg van alle drukte en hectiek van deze tijd.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodaties De Stipe

  kano's, groepsaccommodatie, watersport, friesland, balk, actief

  Groepsaccommodaties voor 78, 40 of 14 personen in Balk, Friesland. Een ruime vakantieboerderij, een gezellig groepshuis en een sfeervol appartement. Bij De Stipe kun je ook zeilboten, kano's en motorbootjes huren (De Stipe bootverhuur). Ideaal voor schoolreisjes en werkweken!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Recreatiepark Bloemketerp

  vakantiehuis, aanbiedingen, weekendje weg, actief, friesland, kindvriendelijk, bungalowpark, overdekt zwembad, fietsen, camping, franeker, familieweekend

  In de prachtige provincie Friesland aan de rand van het stadshart van de historische elfstedenstad Franeker vindt u het Recreatiepark Bloemketerp.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Yachtcharter Turfskip

  motorbootverhuur, dagjeweg, weekje weg, yachtcharter, vaarvakantie, weekendje weg, friesland, groepsuitjes, watersportvakantie, echtenerbrug, actief, watersport, varen, familieweekend

  Varen is een leuk idee voor uw vakantie. Genieten van de vrijheid op het water en de fraaie natuur. Lekker luieren op uw schip of juist aktief bezig zijn met varen, surfen, vissen of zwemmen. Het kan allemaal met onze modern uitgeruste en van alle comfort voorziene motorkruisers.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hoeve Meskenwier

  boerenbed, friesland, akkrum, boerderij, vakantieboerderij, weekendje weg

  Hoeve Meskenwier is hét toonbeeld van de Friese boerderij. De hoeve ligt op een eeuwenoude terp vlak langs het riviertje de Boarn vanwaar u vaartochten naar leuke gezellige stadjes kunt doen.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Fochteloerveenroute

afbeelding_12303

Woest en ledig, zo zag een groot deel van het gebied waar deze route doorheen gaat er eeuwen­lang uit. De echte grootschalige en systematische hoogveenontginnin­gen vingen aan in de 17e eeuw in de Smilder Venen. Het Wittelerveld en het Fochteloërveen zijn restanten van dit eertijds immense hoog­veengebied. Van Veenhuizen naar Appelscha loopt een fietspad dwars door het natuurreservaat Foch­teloërveen. Indrukwekkend is de weidsheid en ongereptheid van het hoogveenlandschap. Een landschap bovendien dat uniek is voor Neder­land en zelfs voor West-Europa.

Fochteloërveenroute

  • friesland
  • appelscha
  • horeca
  • bos
  • ruime parkeergelegenheid
  • friese wouden
  • poldergebied
  • heidelandschap
  • weidegebied en akkerland
  • meren en plassengebied
 • Stuur door of deel via socialmedia!