Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Aan Zee Vakantiehuizen

  kust, zuid-holland, zeeland, weekendje weg, vakantiewoning, noord-holland, kindvriendelijk, waddeneilanden, vakantiehuis, vakantie, strand

  Aan Zee heeft gezellige vakantiehuizen van particulieren die voornamelijk zijn gelegen in de kuststreek. Elk vakantiehuis heeft zo zijn eigen charme en unieke uitstraling. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vakantievilla. Een vakantie om van te genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping de Krabbeplaat

  vakantiehuis, vissen, camping, familie-camping, familiere√ľnie, fietsvakantie, camper, brielle, kindvriendelijk, watersport, natuur, familieweekend, zeeland, zuid-holland, weekendje weg

  Op camping De Krabbeplaat bent u echt met vakantie. Het is een familiecamping op 4 1/2-sterren niveau met tal van faciliteiten. Gelegen in een prachtige omgeving die ongekende mogelijkheden biedt. Of u nu jong bent of oud, een gezin hebt of samen bent, u voelt zich thuis op De Krabbeplaat.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kampeerhoeve Koole

  camping, fietsen wandelen, watersport, rust & ruimte, noorden, zuid-holland, trekkershut, groepsaccommodatie, weekje weg, weekendje weg

  Kampeerhoeve Koole verwelkomt al meer dan veertig jaar gasten uit binnen- en buitenland en beschikt over de Stichting Classificatie-erkenning voor groepsaccommodaties. De camping, gelegen in de droogmakerij Nieuwkoop en Noorden, is een kleinschalige camping met 38 plaatsen en een trekkershut.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Madurodam

  bedrijfsuitjes, excursies, kinderfeestjes, schoolreisjes, den haag, speeltuin, groepsarrangement, evenementen, groepsuitjes, kindvriendelijk, attractiepark, zuid-holland, actief

  Welkom in Madurodam! In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt. In Madurodam is veel te beleven, te doen en te ontdekken. Hier maak je op een verrassende manier kennis met de verhalen van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

  sauna & beauty, restaurant, zuid-holland, fietsen, weekendje weg, wellness, zeilen, wassenaar, wandelen, hotel

  Romantisch genieten doe je bij het 4-sterren Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet in het weelderige en pittoreske dorp Wassenaar. Wat dacht u van een glas champagne bij aankomst, een romantisch diner bij kaarslicht en een leuk verrassingspakketje op de kamer?

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Varen met een Chinese fluisterboot

  kinderdijk, fluisterbootverhuur, high tea, biesbosch, bootje, fietsen, dagje weg, zuid-holland, vrijgezellenfeest, actief, familieuitje

  Kom genieten in een Chinese rivierboot van de schoonheid van de Giessen. Varen met deze fluisterboot is "back to basic". Geschikt voor familie-en bedrijfsuitjes.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Tikibad Duinrell!

  zwembad, attractiepark, wassenaar, zuid-holland, groepsuitjes, kindvriendelijk, subtropisch zwembad, actief

  Het tropische Tikibad op Duinrell is Wassenaar biedt heel veel spetterpret voor jong en oud! In de voorjaarsvakantie ruime openingstijden. Koop direct een ticket met korting online.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zakkendragers, zeeslepers en godvrezenden

  rotterdam en rijn-maasdelta, Maas, maassluis, anwb, zuid-holland

  Wie door Maassluis wandelt, kan zich goed voorstellen dat Maarten 't Hart liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft. "Wat mij betreft het mooiste plekje op aarde,"zegt de ik-figuur in de roman De Vlieger (198). Dat is wat overdreven. Maar toch. Maassluis moet voor een jongen een mooie plek zijn geweest om op te groeien: smalle straatjes en steegjes, veel water, oude panden, een drukke haven en een rare hoge dijk midden in de stad.

  Meer informatie >>
  route
 • Park en Cultuur-route

  wandelroute, rotterdam, cultuur, centrum, zuid-holland, rotterdam en rijn-maasdelta, geschiedenis, anwb, stad en park

  Negenhonderd doden, 100.000 daklozen en 11.000 vernielde gebouwen: dat waren de gevolgen van het Duitse bombardement van 1940. De wederopbouw van het verwoeste centrum is bijna zestig jaar later nagenoeg voltooid en heeft van Rotterdam een hypermoderne stad gemaakt.

  Meer informatie >>
  route
 • Daar bij de Molen, Oud-Alblas

  zuid-holland, de waarden en vijfheerenlanden, molen, anwb, oud-alblas

  In de Alblasserwaard kun je nog kijken tot aan de horizon. Smalle stroken weiland, gescheiden door lange linten van sloten, tonen hoe de polder rond 1300 is ontgonnen. Molens houden de voeten droog. Hun wieken zorgen voor de derde dimensie, samen met kerktorens, boerderijen en bosschages. Let al fietsend over de dijk langs de Lek eens op het verschil in hoogte tussen het water en de polder aan uw rechterhand. Een smalle Tiendweg met veeroosters voert dwars door de weilanden naar Streefkerk. De naam Tiendweg duidt op de tienden die de boeren hier vroeger moesten betalen aan de landheer.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Duinpolderroute

afbeelding_17343

Duinen en polders zijn elkaars tegenpolen. Tussen Katwijk en Noordwijk bereiken de duintoppen een hoogte van soms 25 m. Landinwaarts liggen polders op of onder de zeespiegel. De duinen zijn onze Hollandse bergen met kale blanke toppen, duinstruweel en duinbos. De platte polders zijn strak verkavelde diepgroene biljartlakens gestoffeerd met koeien en schapen. In 2006 sloot Marinevliegkamp Valkenburg nabij Rijnsburg. Het terrein krijgt een nieuwe bestemming als woonwijk.

Duinpolderroute

  • zuid-holland
  • katwijk aan zee
  • horeca
  • ruime parkeergelegenheid
  • duin- en bollenstreek
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • duin en strandlandschap
 • Stuur door of deel via socialmedia!