Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Het Witte Veen

  arrangement, golf, hotel, motorvakantie, assen, drentse hooglanden, drenthe, westerbork, fietsarrangement, fietsen, weekendje weg

  Een gezellig landelijk gelegen hotel tussen Assen, Emmen, Hoogeveen & Beilen. perfecte uitvals basis voor uw fiets en wandelochten of een bezoek aan dierentuin of pretpark.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Sauna- en beautycentrum de Bron

  drenthe, schoonheidssalon, skincare, beautycenter, sauna & beauty, beauty arrangement, gezondheid en wellness, sauna, aanbieding, tynaarloo

  Sauna de Bron is schitterend gelegen aan het Noord-Willems kanaal, precies tussen Groningen en Drenthe. Uw saunarondje afwisselen met een heerlijke losse beautybehandeling, ontspannende massage, reinigende pakking of een uitgebreid arrangement. Het kan allemaal! Alles staat hier in het teken van rust, ontspanning en natuur.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Postillion Hotel Haren Groningen

  hotel, groningen, aanbiedingen, drenthe, haren, fietsvakantie, arrangementen, fietsen, weekendje weg, wandelen

  Het Postillion Hotel Haren-Groningen ligt aan de rand van Groningen en biedt tal van mogelijkheden voor een uitstapje -of langer verblijf in Noord Nederland. Ideaal gelegen tussen de Provincies Groningen en Drenthe, gemakkelijk bereikbaar en op slechts 500m van het Transferium gelegen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt

  natuur, weekendje weg, westerbork, vissen, camping, fietsen, vakantiehuis, drenthe, wandelen, kamperen, bungalow, fietsarrangement, kindvriendelijk, bungalowpark

  Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Landgoed Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet landgoed rondom een visrijk meer. Hier geniet u van rust, ruimte en natuur ! Blij verrast zult u zijn van het enthousiasme van onze medewerkers, de mogelijkheden in ons restaurant en de sport- en spelfaciliteiten die het park u bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij de Lange Weide

  boerenbed, boerderij, dwingeloo, vakantieboerderij, drenthe, weekendje weg

  De boerderij van familie Van den Brandhof ligt naast het prachtige grote Nationale Park Dwingelderveld. De overweldigend mooie Drentse natuur zal uw verblijf alleen maar verheerlijken.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  zuid-holland, gelderland, friesland, noord-brabant, overijssel, weekendje weg, waddeneilanden, limburg, camping, zeeland, weekje weg, noord-holland, groningen, flevoland, kindvriendelijk, drenthe

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Assen, Stad der Paleizen

  stad en park, drenthe, wandelen, assen, wandelroute, anwb, hondsrug en noordenveld

  <p>In tegenstelling tot de meeste provinciale hoofdsteden kan Assen niet terugzien op een middeleeuws stedelijk verleden; tot de 13e eeuw was het slechts een gehucht met waarschijnlijk niet meer dan twee boerderijen. Pas in 1809 kreeg Assen stadsrechten en vanaf die tijd ontwikkelde de plaats zich tot een hoofdstad met villa's en herenhuizen, veelal voor hogere ambtenaren en gedeputeerden. Hierdoor kreeg Assen de bijnaam 'Stad der Paleizen'.</p>

  Meer informatie >>
  route
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  fietsen, overijssel, utrecht, zuid-holland, vakantiehuis, appartement, noord-holland, wandelen, friesland, bijzonder overnachten, fietsarrangement, zeeland, groningen, limburg, drenthe, noord-brabant, gelderland, weekendje weg, flevoland, bed & breakfast

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buitencentrum Boomkroonpad

  drenthe, groepsuitjes, natuur, kinderfeestjes, drouwen, groepsarrangement, aanbiedingen, outdoor

  Het Boomkroonpad, daar gaat het bos voor u leven! Wandel als een eekhoorn door de kronen van het bos, een unieke natuurervaring!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Camping De Otterberg

  wijster, wandelen, fietsvakantie, kindvriendelijk, manege, fietsen, drenthe, weekje weg, camping, weekendje weg

  Vertrouwd genieten met het hele gezin op een gezellige familiecamping in hartje drenthe.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Brinkdorpenroute

afbeelding_16977

Deze route voert door een gebied dat al in de prehistorie bewoond werd. Stenen vuistbijlen die bij Anderen zijn gevonden behoorden toe aan jagers die hier meer dan 60.000 jaar geleden rondzwierven. Zeer bijzonder is het Ballooërveld, waar nog sporen van eeuwenoude bewoning zichtbaar zijn. In Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa mogen de beken weer vrij kronkelen. Verder fietst u onder meer langs brinkdorpen, essen, houtwallen, strubben (Drents woord voor kreupelhout) en heidevelden.

Brinkdorpenroute

  • drenthe
  • gasteren
  • bos
  • hondsrug en noordenveld
  • poldergebied
  • heidelandschap
  • weidegebied en akkerland
  • meren en plassengebied
  • rivierengebied
 • Stuur door of deel via socialmedia!