Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Storytrail - Het leukste uitje van Nederland!

  zuid-holland, amsterdam, breda, den haag, groepsarrangement, groepsuitje, haarlem, stadswandeling, gouda, cadeaubon, den bosch, schoonhoven, historie, zutphen, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, gelderland, noord-brabant, utrecht, noord-holland, amersfoort, leiden, familieuitje, rotterdam, Delfshaven

  Op zoek naar een leuk uitje? Samen met collega's, familie of vrienden? Beleef nú de Storytrail stadswandeling met bijzondere verteller met € 5,- korting! Reserveer op onze site via de knop "Ideaal/overboeking" met de actiecode "waarnaartoe” en betaal slechts 12,50 i.p.v. 17,50.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • mijnWellnessBungalow.nl

  bungalowpark, friesland, zuid-holland, weekje weg, villa, sauna & beauty, appartement, weekendje weg

  Ontspannen, genieten en tot rust komen in onze luxe wellness-bungalows, dat is wat wij u bieden. De uitrusting van onze wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna al dan niet gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en zelfs bungalows met een aparte relaxruimte en een buitenspa!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kampeerhoeve Koole

  rust & ruimte, noorden, camping, watersport, fietsen wandelen, trekkershut, weekje weg, zuid-holland, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Kampeerhoeve Koole verwelkomt al meer dan veertig jaar gasten uit binnen- en buitenland en beschikt over de Stichting Classificatie-erkenning voor groepsaccommodaties. De camping, gelegen in de droogmakerij Nieuwkoop en Noorden, is een kleinschalige camping met 38 plaatsen en een trekkershut.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Jachtverhuur P.A. van der Laan

  zuid-holland, jachthaven, familieweekend, woubrugge, watersport, last minute, groene hart, aanbiedingen, motorbootverhuur, weekje weg, varen, bootverhuur, groepsarrangement, vaarvakantie, weekendje weg

  Motorjachten van 8 m. tot 15 m. voor welke _*geen vaarbewijs*_ nodig is; dus mogelijkheden van beginner tot ervarenden. Gelegen dichtbij _*Amsterdam, Gouda en Leiden*_. Een ideaal uitgangspunt in het Groen Hart, het _*rijkste water- en natuurgebied*_ van Nederland. Diverse routes mogelijk.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Brielse Meer-route

  fietsroute, rivieren en beekdalen, zuid-hollandse eilanden en dordrecht, zuid-holland, ruime parkeergelegenheid, anwb, horeca, brielle, Maas

  Het Brielse Meer ontstond door de aanleg van een dam (1951) in de Brielse Maas ter hoogte van Oostvoorne. Een deltawerk avant la lettre. Dankzij de dam bleef het noordelijk deel van Voorne-Putten gespaard bij de watersnoodramp van 1953. Nergens in Nederland staan industrie en recreatie zo oog in oog met elkaar als hier. Fietsers en watersporters zijn druk in de weer, terwijl op de achtergrond zeeschepen passeren en havenkra­nen draaien.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping de Krabbeplaat

  watersport, camping, zuid-holland, familiereünie, zeeland, natuur, vakantiehuis, familieweekend, fietsvakantie, camper, brielle, vissen, kindvriendelijk, familie-camping, weekendje weg

  Op camping De Krabbeplaat bent u echt met vakantie. Het is een familiecamping op 4 1/2-sterren niveau met tal van faciliteiten. Gelegen in een prachtige omgeving die ongekende mogelijkheden biedt. Of u nu jong bent of oud, een gezin hebt of samen bent, u voelt zich thuis op De Krabbeplaat.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Daar bij de Molen, Oud-Alblas

  molen, de waarden en vijfheerenlanden, anwb, oud-alblas, zuid-holland

  In de Alblasserwaard kun je nog kijken tot aan de horizon. Smalle stroken weiland, gescheiden door lange linten van sloten, tonen hoe de polder rond 1300 is ontgonnen. Molens houden de voeten droog. Hun wieken zorgen voor de derde dimensie, samen met kerktorens, boerderijen en bosschages. Let al fietsend over de dijk langs de Lek eens op het verschil in hoogte tussen het water en de polder aan uw rechterhand. Een smalle Tiendweg met veeroosters voert dwars door de weilanden naar Streefkerk. De naam Tiendweg duidt op de tienden die de boeren hier vroeger moesten betalen aan de landheer.

  Meer informatie >>
  route
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  fietsen, utrecht, gelderland, vakantiehuis, bed & breakfast, appartement, zuid-holland, limburg, zeeland, weekendje weg, flevoland, drenthe, friesland, bijzonder overnachten, wandelen, overijssel, groningen, noord-holland, noord-brabant, fietsarrangement

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Center Parcs - Port Zélande

  hotel, appartement, strand, ouddorp, watersport, zee, weekje weg, kust, zuid-holland, subtropisch zwembad, mindervaliden, bungalowpark, weekendje weg

  Geniet van een heuse strandvakantie in bungalowpark Port Zélande in Zuid-Holland. Droom weg in het subtropische zwembad of sporten op de sportarena. Daarnaast is het Noordzeestrand geschikt voor (strand)zeilen, duiken en kitesurfen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Postillion Hotel Dordrecht

  dordrecht, fietsvakantie, vergaderen, hotel, zuid-holland, arrangementen, weekendje weg

  U vindt Postillion Hotel Dordrecht aan de A16, de snelweg van Breda naar Rotterdam, waar u afslag nr 20 ('s Gravendeel) moet nemen. Een vriendelijk en tegelijkertijd functioneel hotel, vlakbij de rust van De Hollandse Biesbosch en de bedrijvigheid van Rotterdam en Breda.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Rust in de randstad

afbeelding_17017

Jarenlange discussie over de verlenging van de A4 bewijst dat het mooie stukje groen van Midden-Delfl and zich niet zonder slag of stoot door asfalt laat verdelen. Na deze tocht begrijpt u waarom. Eerst houdt het oude polderland zich nog even schuil; de brede Nieuwe Waterweg voert naar Maassluis. Na het idyllische dorp Maasland fietst u langs de vaart en kijkt uit op de enorme weilanden aan uw rechterhand. Maar als Schipluiden verschijnt, wordt het landschap kleinschaliger en intiemer. U rijdt er niet meer boven, maar er middenin. Herkauwende koeien, slootkanten vol bloemen, de roep van een grutto, wat een rust!

Rust in de randstad

  • zuid-holland
  • vlaardingen
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • rotterdam en rijn-maasdelta
 • Stuur door of deel via socialmedia!