Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Badhotel Rockanje aan Zee

  fietsen, wandelen, rockanje, strand, duinen, zee, hotel, kust, familieweekend, zuid-holland, vergaderen, weekendje weg, fietsvakantie, fietsarrangement

  Badhotel Rockanje aan Zee... Kom het ontdekken! Duinen, strand en zee. Plaatsen waar je uren door kan brengen, ongeacht de tijd van het jaar!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Madurodam

  zuid-holland, schoolreisjes, groepsuitjes, actief, kinderfeestjes, kindvriendelijk, evenementen, den haag, excursies, attractiepark, groepsarrangement, speeltuin, bedrijfsuitjes

  Welkom in Madurodam! In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt. In Madurodam is veel te beleven, te doen en te ontdekken. Hier maak je op een verrassende manier kennis met de verhalen van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Boerderij Akkerlust te Stompwijk

  strand, natuurgebied, bedrijfsuitjes, zuid-holland, groepsaccommodatie, bed & breakfast, wandelen, fietsroutes, weekje weg, weekendje weg, vergaderen, den haag

  U kunt bij ons heerlijk en rustiek overnachten. Wij hebben een in werking zijde veehouderij en gelegen in het prachtige lintdorp Stompwijk. Dit dorp ligt temidden van de grote steden Zoetermeer, Den-Haag, Leidschendam en Leiden. Ook liggen we aan de rand van Recreatiepark Vlietland en Leidschendammerhout.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Zakkendragers, zeeslepers en godvrezenden

  anwb, Maas, zuid-holland, maassluis, rotterdam en rijn-maasdelta

  Wie door Maassluis wandelt, kan zich goed voorstellen dat Maarten 't Hart liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft. "Wat mij betreft het mooiste plekje op aarde,"zegt de ik-figuur in de roman De Vlieger (198). Dat is wat overdreven. Maar toch. Maassluis moet voor een jongen een mooie plek zijn geweest om op te groeien: smalle straatjes en steegjes, veel water, oude panden, een drukke haven en een rare hoge dijk midden in de stad.

  Meer informatie >>
  route
 • Center Parcs - Port Zélande

  kust, mindervaliden, ouddorp, hotel, zuid-holland, appartement, zee, strand, bungalowpark, weekje weg, subtropisch zwembad, watersport, weekendje weg

  Geniet van een heuse strandvakantie in bungalowpark Port Zélande in Zuid-Holland. Droom weg in het subtropische zwembad of sporten op de sportarena. Daarnaast is het Noordzeestrand geschikt voor (strand)zeilen, duiken en kitesurfen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • LOGEREN AAN ZEE

  strandhuis, vakantiehuis, strandpaviljoen, weekendje weg, katwijk, zuid-holland, strand, weekje weg

  Het bezoekadres is strandvak 22 nabij Noordduinseweg 2221 BL Katwijk ZH

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Noordzee

  wandelen, arrangement, zuid-holland, aanbiedingen, hotel, fietsvakantie, fietsen, weekendje weg, kust, katwijk, weekje fietsen, strand

  Hotel Noordzee is uniek gelegen aan de boulevard, direct aan zee, in het winkelhart van Katwijk. Het van oudsher rustieke vissersdorp heeft, ondanks de ligging in het hart van de Randstad, zijn authentieke sfeer nog niet verloren en biedt u rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tikibad Duinrell!

  wassenaar, zwembad, zuid-holland, actief, groepsuitjes, kindvriendelijk, attractiepark, subtropisch zwembad

  Het tropische Tikibad op Duinrell is Wassenaar biedt heel veel spetterpret voor jong en oud! In de voorjaarsvakantie ruime openingstijden. Koop direct een ticket met korting online.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Camping de Krabbeplaat

  watersport, zuid-holland, brielle, familieweekend, natuur, kindvriendelijk, familiereünie, fietsvakantie, vakantiehuis, familie-camping, camper, zeeland, camping, vissen, weekendje weg

  Op camping De Krabbeplaat bent u echt met vakantie. Het is een familiecamping op 4 1/2-sterren niveau met tal van faciliteiten. Gelegen in een prachtige omgeving die ongekende mogelijkheden biedt. Of u nu jong bent of oud, een gezin hebt of samen bent, u voelt zich thuis op De Krabbeplaat.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Park en Cultuur-route

  geschiedenis, wandelroute, zuid-holland, centrum, anwb, rotterdam en rijn-maasdelta, rotterdam, stad en park, cultuur

  Negenhonderd doden, 100.000 daklozen en 11.000 vernielde gebouwen: dat waren de gevolgen van het Duitse bombardement van 1940. De wederopbouw van het verwoeste centrum is bijna zestig jaar later nagenoeg voltooid en heeft van Rotterdam een hypermoderne stad gemaakt.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Oostelijke Mijnstreek-route

afbeelding_18227

De oostelijke mijnstreek is niet het mooiste stukje Zuid-Limburg, maar wel interessant vanwege het mijnbouwverleden. De Staatsmijn Hendrik heeft gedurende een halve eeuw zijn stempel gedrukt op Brunssum en omgeving. Na de sluiting in 1967 werden de meeste sporen snel uitgewist. De fietsroute doet de stad slechts even aan en slingert dan door het bosrijke gebied van de Roode Beek ten noordoosten van de stad. Vervol­gens komt u door een gebied met weidse vergezichten.

Oostelijke Mijnstreek-route

  • zuid-holland
  • Amstenrade
  • horeca
  • bos
  • ruime parkeergelegenheid
  • oostelijke mijnstreek (parkstad)
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • meren en plassengebied
  • fietsroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!