Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De bollen bij Noordwijk

  duin en strandlandschap, zuid-holland, anwb, noordwijk, duin- en bollenstreek

  Vanaf maart veranderen de polders achter de duinenrij tussen Haarlem en Leiden in één groot bloementapijt. Daardoor is deze route in het voorjaar op zijn mooist. Maar de duinen zelf, de luxe villawijk en de mondaine boulevard van Noordwijk zijn er altijd. Tel hier de Leidsevaart met zijn woonboten, plezierjachten en sloepjes bij op en u krijgt een beeld van deze afwisselende tocht. Even pauzeren? Strijk eens neer in de luwte onder de lindebomen in het fotogenieke hart van Noordwijk-Binnen. Er staan een paar kuitenbijtertjes op het programma. Zonder versnellingen gaat u beslist voor de bijl.

  Meer informatie >>
  route
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  drenthe, overijssel, noord-holland, natuur, flevoland, zeeland, kindvriendelijk, limburg, gelderland, camping, weekendje weg, zuid-holland, groningen, friesland, noord-brabant, kamperen

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  zeeland, noord-brabant, utrecht, aanbiedingen, groepsarrangementen, groepsuitjes, limburg, schoolreisjes, vergaderen, zuid-holland, hostel, groepsaccommodatie, gelderland, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  friesland, flevoland, kindvriendelijk, gelderland, limburg, weekje weg, weekendje weg, drenthe, camping, overijssel, zeeland, zuid-holland, noord-holland, waddeneilanden, noord-brabant, groningen

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vlieland, na vertrek van de laatste toerist

  duinen, anwb, wandelroute, autovrij, wandelen, haaglanden en delfland, strand, buitenrecreatie, vlieland, waddeneilanden, zuid-holland

  In het doodtij der seizoen, eind september, hervindt het leven op Vlieland zijn gewone ritme. De toerist maakt plaats voor de bezoeker, over strand, wad en duin daalt de nazomer neer.

  Meer informatie >>
  route
 • Aan Zee Vakantiehuizen

  vakantiehuis, kindvriendelijk, waddeneilanden, vakantiewoning, kust, zuid-holland, noord-holland, weekendje weg, strand, vakantie, zeeland

  Aan Zee heeft gezellige vakantiehuizen van particulieren die voornamelijk zijn gelegen in de kuststreek. Elk vakantiehuis heeft zo zijn eigen charme en unieke uitstraling. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vakantievilla. Een vakantie om van te genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • VeKaBo

  friesland, flevoland, vakantiepark, camping, kamperen, groningen, noord-holland, weekendjeweg, weekjeweg, bungalow, drenthe, noord-brabant, overijssel, zuid-holland, utrecht, limburg, , gelderland, zeeland, weekendje weg

  U vindt hier ruim 1.600 verschillende charmante plattelandsaccommodaties. Vakantieverblijven, logies en ontbijtadressen, groepsaccommodaties en kleine campings. Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres. Volop keus om van uw vakantie of weekendje weg in eigen land of Europa te kunnen genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Milano

  appartement, museum, steden- en regiotrips, weekendje weg, winkelen, rotterdam, vergaderen, luxe, zuid-holland, hotel, uitgaan

  Hotel Milano ligt aan de rand van de havenstad Rotterdam en is gevestigd in een monumentaal pand. Het centraal station ligt op ongeveer 10 minuten lopen - ideaal om het veelzijdige Rotterdam te verkennen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Zakkendragers, zeeslepers en godvrezenden

  Maas, rotterdam en rijn-maasdelta, zuid-holland, anwb, maassluis

  Wie door Maassluis wandelt, kan zich goed voorstellen dat Maarten 't Hart liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft. "Wat mij betreft het mooiste plekje op aarde,"zegt de ik-figuur in de roman De Vlieger (198). Dat is wat overdreven. Maar toch. Maassluis moet voor een jongen een mooie plek zijn geweest om op te groeien: smalle straatjes en steegjes, veel water, oude panden, een drukke haven en een rare hoge dijk midden in de stad.

  Meer informatie >>
  route
 • Tikibad Duinrell!

  groepsuitjes, kindvriendelijk, wassenaar, zwembad, attractiepark, subtropisch zwembad, actief, zuid-holland

  Het tropische Tikibad op Duinrell is Wassenaar biedt heel veel spetterpret voor jong en oud! In de voorjaarsvakantie ruime openingstijden. Koop direct een ticket met korting online.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Delflandroute

afbeelding_17341

Midden-Delfland is een beschermde groene enclave in de Randstad tussen de Glazen Stad van het Westland en Delft, Rotterdam en Schiedam. Aan de horizon duikt overal verstedelijking op, maar het gebied zelf is nog grotendeels open. Een veenweidelandschap met mo­numentale boerderijen, een strakke verkaveling en weidse vergezichten. Midden-Delfland moet de achter­tuin worden voor de stedelingen eromheen. Weiland wordt daartoe omgezet in bos- en recreatiegebied, zoals het Abtswoudse Bos bij Delft.

Delflandroute

  • zuid-holland
  • delft
  • schipluiden
  • horeca
  • bos
  • recreatiegebied
  • ruime parkeergelegenheid
  • haaglanden en delfland
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • stad en park
 • Stuur door of deel via socialmedia!