Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Badhotel Rockanje aan Zee

  wandelen, strand, weekendje weg, rockanje, duinen, fietsarrangement, kust, zee, hotel, fietsen, vergaderen, fietsvakantie, zuid-holland, familieweekend

  Badhotel Rockanje aan Zee... Kom het ontdekken! Duinen, strand en zee. Plaatsen waar je uren door kan brengen, ongeacht de tijd van het jaar!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Center Parcs - Port Zélande

  strand, zuid-holland, weekje weg, hotel, weekendje weg, subtropisch zwembad, zee, appartement, ouddorp, kust, bungalowpark, watersport, mindervaliden

  Geniet van een heuse strandvakantie in bungalowpark Port Zélande in Zuid-Holland. Droom weg in het subtropische zwembad of sporten op de sportarena. Daarnaast is het Noordzeestrand geschikt voor (strand)zeilen, duiken en kitesurfen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Plaats van overgangen

  zuidhollandse eilanden, wandelroute, rotterdam en rijn-maasdelta, strand, rivieren, haven, hoek van holland, zuid-holland, anwb

  Hoek van Holland is in verschillende opzichten een plaats van overgangen. Het is in de eerste plaats letterlijk de ‘hoek’ van Holland, waar de doorlopende kustlijn van Noord- en Zuid-Holland overgaat in het gebied met de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Voor de scheepvaart is hier het overgangspunt tussen binnenvaart en zee, waar Rotterdam haar positie van wereldhaven aan te danken heeft. De badgasten uit de hele Rottrdamse regio komen hier natuurlijk graag vanwege het strand, waar zee en land elkaar raken.

  Meer informatie >>
  route
 • Park en Cultuur-route

  rotterdam, anwb, zuid-holland, cultuur, stad en park, centrum, rotterdam en rijn-maasdelta, wandelroute, geschiedenis

  Negenhonderd doden, 100.000 daklozen en 11.000 vernielde gebouwen: dat waren de gevolgen van het Duitse bombardement van 1940. De wederopbouw van het verwoeste centrum is bijna zestig jaar later nagenoeg voltooid en heeft van Rotterdam een hypermoderne stad gemaakt.

  Meer informatie >>
  route
 • Résidence le Mistral

  zuid-holland, strand, appartementen, noordwijk aan zee, appartement, zee, rolstoelvriendelijk, weekendje weg, kust

  Ons appartementencomplex Résidence le Mistral is gelegen op een uniek punt op de boulevard van het mooie Noordwijk, direct aan het strand én het winkelcentrum. Een perfecte locatie voor een heerlijke vakantie in Noordwijk aan Zee.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Aan Zee Vakantiehuizen

  noord-holland, vakantiewoning, waddeneilanden, kust, strand, kindvriendelijk, vakantie, vakantiehuis, zuid-holland, zeeland, weekendje weg

  Aan Zee heeft gezellige vakantiehuizen van particulieren die voornamelijk zijn gelegen in de kuststreek. Elk vakantiehuis heeft zo zijn eigen charme en unieke uitstraling. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vakantievilla. Een vakantie om van te genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Noordzee

  strand, fietsvakantie, zuid-holland, kust, fietsen, aanbiedingen, katwijk, hotel, arrangement, weekje fietsen, wandelen, weekendje weg

  Hotel Noordzee is uniek gelegen aan de boulevard, direct aan zee, in het winkelhart van Katwijk. Het van oudsher rustieke vissersdorp heeft, ondanks de ligging in het hart van de Randstad, zijn authentieke sfeer nog niet verloren en biedt u rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Boerderij Akkerlust te Stompwijk

  fietsroutes, weekendje weg, groepsaccommodatie, weekje weg, bedrijfsuitjes, den haag, strand, bed & breakfast, wandelen, zuid-holland, vergaderen, natuurgebied

  U kunt bij ons heerlijk en rustiek overnachten. Wij hebben een in werking zijde veehouderij en gelegen in het prachtige lintdorp Stompwijk. Dit dorp ligt temidden van de grote steden Zoetermeer, Den-Haag, Leidschendam en Leiden. Ook liggen we aan de rand van Recreatiepark Vlietland en Leidschendammerhout.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Postillion Hotel Dordrecht

  fietsvakantie, vergaderen, zuid-holland, arrangementen, dordrecht, hotel, weekendje weg

  U vindt Postillion Hotel Dordrecht aan de A16, de snelweg van Breda naar Rotterdam, waar u afslag nr 20 ('s Gravendeel) moet nemen. Een vriendelijk en tegelijkertijd functioneel hotel, vlakbij de rust van De Hollandse Biesbosch en de bedrijvigheid van Rotterdam en Breda.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tikibad Duinrell!

  zuid-holland, attractiepark, groepsuitjes, subtropisch zwembad, kindvriendelijk, actief, zwembad, wassenaar

  Het tropische Tikibad op Duinrell is Wassenaar biedt heel veel spetterpret voor jong en oud! In de voorjaarsvakantie ruime openingstijden. Koop direct een ticket met korting online.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Waal en Develroute

afbeelding_17253

De Waal en de Devel waren ooit getijrivieren die de Zwijndrechtse Waard omsloten. Na verscheidene kleinere dijkdoorbraken liep de waard in 1322 volledig onder water. Om herhaling te voorkomen wer­den de rivieren afgedamd: de Waal bij Oostendam en Heerjansdam en de Devel bij Kleine Lindt en Groote Lindt. De route voert langs restan­ten van beide rivieren. Ondanks verstedelijking en infrastructuur is hier toch heel wat ‘oud en nieuw’ groen te vinden.

Waal en Develroute

  • zuid-holland
  • zwijndrecht
  • horeca
  • ruime parkeergelegenheid
  • zuid-hollandse eilanden en dordrecht
  • poldergebied
  • rivieren beekdalen
  • weidegebied en akkerland
  • fietsroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!