Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Friesland Boating

  friesland, watersport, motorbootverhuur, vaarvakantie, dagje weg, last minute, weekendje weg, sneek, yachtcharter, koudum

  Friesland Boating verhuurt motorboten, jachten en houseboten in Friesland Koudum en Sneek. Deze unieke vaarvakanties zijn in velerlei opzichten een belevenis op en rond het water.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Yachtcharter Turfskip

  weekje weg, friesland, dagjeweg, actief, yachtcharter, echtenerbrug, familieweekend, motorbootverhuur, watersport, varen, groepsuitjes, vaarvakantie, watersportvakantie, weekendje weg

  Varen is een leuk idee voor uw vakantie. Genieten van de vrijheid op het water en de fraaie natuur. Lekker luieren op uw schip of juist aktief bezig zijn met varen, surfen, vissen of zwemmen. Het kan allemaal met onze modern uitgeruste en van alle comfort voorziene motorkruisers.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Stad van de handelscompagnieën

  stad en park, anwb, noord-holland-noord, hoorn, west-friesland en wieringermeer

  Hoorn is de jongste van de drie West-Friese steden. De andere twee zijn Enkhuizen en Medemblik. Hoorn verwierf pas in 1357 stadsrechten. Al vrij spoedig ontwikkelde het zich tot de belangrijkste stad van West-Friesland.

  Meer informatie >>
  route
 • Brekken Yachtcharter Lemmer

  yachtcharter, vaarvakantie, botenverhuur, friesland, motorbootverhuur, verhuurbedrijf, watersport, lemmer, weekendje weg

  De charterhaven van yachtcharter de Brekken ligt centraal tussen het Friese en Overijsselse merengebied en het IJsselmeer. Wie de wateren van Friesland of Noordwest Overijssel met een boot wil verkennen, kan bij Yachtcharter de Brekken een luxe motorjacht, verschillend in afmeting, uitrusting en prijsklasse huren.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Holiday Boatin, Doerak motorbootverhuur Sneek Frl.

  motorbootverhuur, watersport, friese meren, friesland, weekendje weg, vaarvakantie, sneek, dagje weg, natuur, kindvriendelijk, bootverhuur, fietsen en varen

  Motorbootverhuur zonder vaarbewijs vanuit Sneek, Friesland

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  drenthe, camping, overijssel, kamperen, weekendje weg, friesland, noord-holland, gelderland, natuur, noord-brabant, groningen, zuid-holland, kindvriendelijk, limburg, flevoland, zeeland

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Markestee

  groepsaccommodatie, weekjeweg, boerderij, weekendjeweg, overijssel, groepsarrangement, friesland, blesdijke, fietsarrangement, weerribben, weekendje weg

  De Markestee is een luxe 5-sterren groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij op een prachtig terrein van ruim 1 ha. met een eigen verwarmd buiten zwembad!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodaties De Stipe

  watersport, groepsaccommodatie, kano's, actief, friesland, balk

  Groepsaccommodaties voor 78, 40 of 14 personen in Balk, Friesland. Een ruime vakantieboerderij, een gezellig groepshuis en een sfeervol appartement. Bij De Stipe kun je ook zeilboten, kano's en motorbootjes huren (De Stipe bootverhuur). Ideaal voor schoolreisjes en werkweken!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • mijnWellnessBungalow.nl

  appartement, zuid-holland, bungalowpark, weekje weg, friesland, villa, sauna & beauty, weekendje weg

  Ontspannen, genieten en tot rust komen in onze luxe wellness-bungalows, dat is wat wij u bieden. De uitrusting van onze wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna al dan niet gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en zelfs bungalows met een aparte relaxruimte en een buitenspa!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hoeve Meskenwier

  friesland, vakantieboerderij, boerderij, boerenbed, akkrum, weekendje weg

  Hoeve Meskenwier is hét toonbeeld van de Friese boerderij. De hoeve ligt op een eeuwenoude terp vlak langs het riviertje de Boarn vanwaar u vaartochten naar leuke gezellige stadjes kunt doen.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Overtuinenroute

afbeelding_12545

Overtuinen zijn tuinen die van de woning worden gescheiden door een openbare weg. Ze werden vroeger vaak gebruikt als bleekveldjes en zijn nergens in Nederland meer zo goed te bewonderen als in IJlst. Tussen Sneek en Bolsward voert de route langs een fraaie spinnekopmolen op de oever van de Oudegaasterbrekken, waar vaak gezeild wordt. Er staan ook enkele oude karakteristieke kerkjes op mooie plekken. Bij Feytebuorren staan er niet meer dan twee huizen naast en in Greonterp rest alleen een klokkentoren. Bij terugkomst in Sneek komt de route langs de wereld­beroemde waterpoort.

Overtuinenroute

  • friesland
  • sneek
  • fietsen
  • friese meren en ijsselmeerkust
  • poldergebied
  • weidegebied en akkerland
  • meren en plassengebied
  • fietsroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!