Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Thermen Bussloo

  onthaasten, veluwe, dagjeweg, vriendinnenuitje, gelderland, wellnessweekend, wellness, voorst, schoonheidssalon, sauna & beauty, vriendinnendag, massage, ontspannen, weekendje weg

  Thermen Bussloo is één van de meest exclusieve wellnessresorts van Nederland, vlakbij Apeldoorn, waar tijdloos genieten centraal staat. U kunt er gebruik maken van diverse unieke saunafaciliteiten en er is ook een prachtige beauty- en spa-afdeling waar heerlijke massages en behandelingen worden gegeven. Vergeet vooral niet om tijdens uw bezoek te genieten van de culinaire smaaksensaties die de chefkok en zijn team bereiden met dagverse producten.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Logis Hotel De Tuinkamer***

  culinair, fietsarrangement, weekendje weg, fietsen, wandelen, gelderland, logis hotels, luxe, ruurlo, aanbiedingen, achterhoek, hotel

  Ons hotel is gesitueerd in een voormalige boerderij in de rustige Achterhoek. In het aangebouwde serre-restaurant kunt u op hoog niveau diner. Onze slogan is: Gastvrijheid en Gastronomie

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Easyfeeling - Sauna - Skincare - Wellness

  dagarrangement, aanbieding, achterhoek, beautycenter, sauna & beauty, wellness, gelderland, groepsarrangement, doetinchem, massage, last minute

  Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf. En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Griftvalleiroute

  rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, poldergebied, utrechtse heuvelrug en kromme rijn, meren en plassengebied, bos, heidelandschap, fietsroute, utrecht, horeca, rhenen, ruime parkeergelegenheid, anwb

  Dit is een vrij korte route, maar met een paar stevige klimmetjes, langs een staalkaart van de landschap­pen van Midden-Nederland: bos en wei, oud en nieuw, nat en droog, vlak en sterk geaccidenteerd. Tussen Veenendaal en Wageningen fietst u door de vallei van de Grift, een in de middeleeuwen gekana­liseerde veenkreek op de grens tussen Utrecht en Gelderland.

  Meer informatie >>
  route
 • Waalroute

  fietsen, gelders rivierengebied, rivieren en beekdalen, gelderland, weidegebied en akkerland, anwb, fietsroute, winssen

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route
 • Romeinenroute

  ruime parkeergelegenheid, poldergebied, horeca, fietsroute, elst, gelderland, anwb, rivieren en beekdalen, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Vakantiepark Eiland van Maurik*****

  verhuur, gelderland, camping, fietsen, maurik, caravanverhuur, kindvriendelijk, wandelen, , de betuwe, watersport, strand, weekendje weg

  Zoekt u een vakantieplek waar echt iedereen het naar zijn zin heeft? Kom dan naar het Eiland van Maurik. Ons frisse en eigentijdse vakantiepark staat garant voor een vakantie vol plezier, avontuur, gezelligheid en ontspanning.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buurserzandroute

  salland, vechtdal en twente, gelderland, rivieren en beekdalen, anwb, heidelandschap, fietsen, fietsroute, weidegebied en akkerland, bos, sint isidorushoeve

  Het landschap van Twente was vroeger een lappendeken van moerassen, heidevelden, venen, broeklanden, essen, beekjes en riviertjes. Veel woeste gronden zijn sinds 1850 ontgonnen. Toch zijn overal nog kleine enclaves van het vroegere landschap overgebleven. Een goed voorbeeld is het Buurserzand, een oud dekzandgebied ten zuiden van Enschede waar, na het verdwijnen van het oerbos, heidevelden zijn ontstaan.

  Meer informatie >>
  route
 • Bed & Breakfast De Molenkolk

  bed & breakfast, gelderland, steenderen, weekendje weg

  B&B De Molenkolk beschikt over 4 gastenverblijven. Van daaruit heeft u een schitterend uitzicht op het water, onze tuin en op de landerijen. Op loopafstand liggen de “Bronkhorstermolen”, het landelijke dorp Steenderen en het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Ontdek en beleef het prachtige IJssellandschap!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  otterlo, gelderland, vakantieboerderij, boerenbed, boerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Markant Outdoorcentrum

afbeelding_19429
Het outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Gelderland. Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen. Markant beschikt over een terrein van 12 hectare met een waterrijk evenemententerrein, groepsgebouw, groepskampeerterrein, en het outdoorrestaurant ‘Dutch Mountain’. Het Outdoorcentrum is gevestigd in Braamt nabij Doetinchem (Oost Gelderland) en ligt bij het prachtige recreatiegebied Stroombroek aan de rand van het bosrijk Montferland.

Paintball

bij Markant Outdoorcentrum

€20,00pp Boek nu >>

Paintball is een activiteit voor iedereen vanaf 18 jaar! Spanning en avontuur! Man, vrouw, jong, oud, het maakt niet uit, iedereen kan meedoen.

Markant Outdoorcentrum heeft een speciaal gedeelte van het terrein ingericht als paintballveld. Door de ruime mogelijkheden in het speelveld en de keuzes aan de te spelen games komt iedere groep helemaal aan zijn trekken. Games kunnen 15 tot 20 minuten duren, afhankelijk van de missie en spel. Belangrijk zijn altijd tactiek, samenwerking en een sportieve instelling.

PAINTBALL ARRANGEMENTEN

Basic

Min. 10 pers. Max. 25 pers.
1,5 uur paintball
inclusief 50 paintballs
Prijs: p.p. € 20,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 8,00
per 100 stuks: €12,50

Action

Min. 8 pers. Max. 25 pers.
2 uur paintball
inclusief 100 paintballs
inclusief blikje drinken
Prijs p.p. € 25,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 7,00
per 100 stuks: €10,00

Plus

Min. 8 pers. Max. 25 pers.
max. 3 uur paintballen
inclusief 300 paintballs
inclusief blikje drinken
Prijs p.p. € 38,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 7,00
per 100 stuks: €10,00

Groepsuitje all in

Min. 10 pers. Max. 25 pers.
2 uur paintball
inclusief 100 paintballs
inclusief blikje drinken
inclusief barbecue en 2 uur drankenpakket
Prijs p.p. € 60,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 7,00
per 100 stuks: €10,00

Extra huur:
Hazenpak: € 12,50
Extra paintballs per 500: € 45,00
Extra paintballs per 1000: € 85,00

>> Boek nu <<

Vanaf €20,00 per persoon


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"