Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Mini-camping de Dennemaat

  camping, gelderland, mini camping, fietsen wandelen, ruurlo, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Pension Vierhouten

  bed & breakfast, veluwe, hotel, weekendje weg, fietsen wandelen, pension, gelderland, weekje weg, arrangementen, vierhouten

  Hotel Pension Vierhouten. Sfeervol, gemoedelijk en klein. In Hotel Pension Vierhouten op de Veluwe moet u zijn! Door de persoonlijke service, voelt u zich meteen thuis. Een gezellig hotel met 14 kamers. Alle kamers hebben een naam van een boom of struik uit de omgeving. U bent geen nummer, dus onze kamers ook niet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buurserzandroute

  fietsen, salland, vechtdal en twente, anwb, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, gelderland, fietsroute, bos, sint isidorushoeve, heidelandschap

  Het landschap van Twente was vroeger een lappendeken van moerassen, heidevelden, venen, broeklanden, essen, beekjes en riviertjes. Veel woeste gronden zijn sinds 1850 ontgonnen. Toch zijn overal nog kleine enclaves van het vroegere landschap overgebleven. Een goed voorbeeld is het Buurserzand, een oud dekzandgebied ten zuiden van Enschede waar, na het verdwijnen van het oerbos, heidevelden zijn ontstaan.

  Meer informatie >>
  route
 • VeKaBo

  weekjeweg, limburg, zuid-holland, vakantiepark, zeeland, friesland, noord-holland, weekendjeweg, noord-brabant, , groningen, camping, gelderland, flevoland, overijssel, utrecht, kamperen, bungalow, drenthe, weekendje weg

  U vindt hier ruim 1.600 verschillende charmante plattelandsaccommodaties. Vakantieverblijven, logies en ontbijtadressen, groepsaccommodaties en kleine campings. Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres. Volop keus om van uw vakantie of weekendje weg in eigen land of Europa te kunnen genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  fietsarrangement, weekendje weg, bos & heide, wandelarrangement, natuur, weekje weg, rust, hulshorst, bungalowpark, gelderland, aanbiedingen, veluwe

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  boerderij, vakantieboerderij, gelderland, ophemert, boerenbed, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dorthroute

  fietsroute, ruime parkeergelegenheid, gorssel, horeca, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, fietsroutes, poldergebied, achterhoek en liemers, achterhoek, heidelandschap, gelderland, anwb, meren en plassengebied

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  vakantieboerderij, boerderij, otterlo, boerenbed, gelderland, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Waalroute

  fietsroute, fietsen, weidegebied en akkerland, gelders rivierengebied, winssen, rivieren en beekdalen, gelderland, anwb

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route
 • Werk aan de Winkel

  bedrijfsuitjes, groepsarrangement, workshop, gelderland, noord-brabant

  Werk aan de Winkel is een creatief bedrijf met workshopruimtes in hartje Den Bosch & Nijmegen. Doe er bijvoorbeeld een workshop parfum- of sieraden maken, mozaïeken, bier maken, beeldhouwen of Pimp your Ride! Leuk dus voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, dagjes weg, familiedagen en alles daartussenin.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Markant Outdoorcentrum

afbeelding_19429
Het outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Gelderland. Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen. Markant beschikt over een terrein van 12 hectare met een waterrijk evenemententerrein, groepsgebouw, groepskampeerterrein, en het outdoorrestaurant ‘Dutch Mountain’. Het Outdoorcentrum is gevestigd in Braamt nabij Doetinchem (Oost Gelderland) en ligt bij het prachtige recreatiegebied Stroombroek aan de rand van het bosrijk Montferland.

Paintball

bij Markant Outdoorcentrum

€20,00pp Boek nu >>

Paintball is een activiteit voor iedereen vanaf 18 jaar! Spanning en avontuur! Man, vrouw, jong, oud, het maakt niet uit, iedereen kan meedoen.

Markant Outdoorcentrum heeft een speciaal gedeelte van het terrein ingericht als paintballveld. Door de ruime mogelijkheden in het speelveld en de keuzes aan de te spelen games komt iedere groep helemaal aan zijn trekken. Games kunnen 15 tot 20 minuten duren, afhankelijk van de missie en spel. Belangrijk zijn altijd tactiek, samenwerking en een sportieve instelling.

PAINTBALL ARRANGEMENTEN

Basic

Min. 10 pers. Max. 25 pers.
1,5 uur paintball
inclusief 50 paintballs
Prijs: p.p. € 20,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 8,00
per 100 stuks: €12,50

Action

Min. 8 pers. Max. 25 pers.
2 uur paintball
inclusief 100 paintballs
inclusief blikje drinken
Prijs p.p. € 25,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 7,00
per 100 stuks: €10,00

Plus

Min. 8 pers. Max. 25 pers.
max. 3 uur paintballen
inclusief 300 paintballs
inclusief blikje drinken
Prijs p.p. € 38,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 7,00
per 100 stuks: €10,00

Groepsuitje all in

Min. 10 pers. Max. 25 pers.
2 uur paintball
inclusief 100 paintballs
inclusief blikje drinken
inclusief barbecue en 2 uur drankenpakket
Prijs p.p. € 60,00

Extra paintballs
per 50 stuks: € 7,00
per 100 stuks: €10,00

Extra huur:
Hazenpak: € 12,50
Extra paintballs per 500: € 45,00
Extra paintballs per 1000: € 85,00

>> Boek nu <<

Vanaf €20,00 per persoon


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"