Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Dorthroute

  anwb, fietsroute, poldergebied, weidegebied en akkerland, fietsroutes, gorssel, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, meren en plassengebied, achterhoek, achterhoek en liemers, gelderland, horeca, heidelandschap

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  veluwe, fietsarrangement, bos & heide, weekje weg, gelderland, aanbiedingen, rust, wandelarrangement, bungalowpark, natuur, hulshorst, weekendje weg

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  vakantieboerderij, ophemert, boerderij, boerenbed, gelderland, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Mini-camping de Dennemaat

  fietsen wandelen, camping, gelderland, mini camping, ruurlo, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Werk aan de Winkel

  bedrijfsuitjes, noord-brabant, groepsarrangement, workshop, gelderland

  Werk aan de Winkel is een creatief bedrijf met workshopruimtes in hartje Den Bosch & Nijmegen. Doe er bijvoorbeeld een workshop parfum- of sieraden maken, mozaïeken, bier maken, beeldhouwen of Pimp your Ride! Leuk dus voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, dagjes weg, familiedagen en alles daartussenin.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • VeKaBo

  overijssel, kamperen, drenthe, weekjeweg, , weekendjeweg, vakantiepark, noord-brabant, zuid-holland, camping, groningen, zeeland, bungalow, noord-holland, gelderland, utrecht, limburg, friesland, flevoland, weekendje weg

  U vindt hier ruim 1.600 verschillende charmante plattelandsaccommodaties. Vakantieverblijven, logies en ontbijtadressen, groepsaccommodaties en kleine campings. Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres. Volop keus om van uw vakantie of weekendje weg in eigen land of Europa te kunnen genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buurserzandroute

  sint isidorushoeve, gelderland, heidelandschap, fietsen, fietsroute, anwb, bos, weidegebied en akkerland, salland, vechtdal en twente, rivieren en beekdalen

  Het landschap van Twente was vroeger een lappendeken van moerassen, heidevelden, venen, broeklanden, essen, beekjes en riviertjes. Veel woeste gronden zijn sinds 1850 ontgonnen. Toch zijn overal nog kleine enclaves van het vroegere landschap overgebleven. Een goed voorbeeld is het Buurserzand, een oud dekzandgebied ten zuiden van Enschede waar, na het verdwijnen van het oerbos, heidevelden zijn ontstaan.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Pension Vierhouten

  fietsen wandelen, hotel, gelderland, veluwe, weekje weg, bed & breakfast, pension, weekendje weg, vierhouten, arrangementen

  Hotel Pension Vierhouten. Sfeervol, gemoedelijk en klein. In Hotel Pension Vierhouten op de Veluwe moet u zijn! Door de persoonlijke service, voelt u zich meteen thuis. Een gezellig hotel met 14 kamers. Alle kamers hebben een naam van een boom of struik uit de omgeving. U bent geen nummer, dus onze kamers ook niet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Waalroute

  weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, gelderland, fietsroute, gelders rivierengebied, winssen, fietsen, anwb

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  otterlo, gelderland, boerenbed, vakantieboerderij, boerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Markant Outdoorcentrum

afbeelding_19429
Het outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Gelderland. Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen. Markant beschikt over een terrein van 12 hectare met een waterrijk evenemententerrein, groepsgebouw, groepskampeerterrein, en het outdoorrestaurant ‘Dutch Mountain’. Het Outdoorcentrum is gevestigd in Braamt nabij Doetinchem (Oost Gelderland) en ligt bij het prachtige recreatiegebied Stroombroek aan de rand van het bosrijk Montferland.

Klimpark

bij Markant Outdoorcentrum

€10,00pp Boek nu >>

Markant Klimpark, geopend vanaf 1 mei. Uniek in de Achterhoek!

Beleef de unieke ervaring van het nieuwe klimpark bij Markant. Zeker anders dan andere klimparken en geeft jou unieke outdoor ervaring. Het Markant klimpark bestaat uit de klimtoren en meerdere uitdagende hoogte onderdelen. En een gigantische opblaasbare glijbaan laat je van boven naar beneden roetsjen.

Groepsboeking:
minimaal 10 maximaal 20 personen € 15,- p.p

Markant Klimpark iedere dag geopend van van 1 juli t/m 31 augustus.
Tussen 10 – 16 uur en gereduceerd tarief!
Prijs per persoon, € 10,- p.p
inclusief entree, gebruik klimmateriaal, instructie door professionele begeleiding.

>> Boek nu <<

Vanaf €10,00 per persoon


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"