Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  fietsen, familie, gelderland, wandelen, vakantieboerderij, weekendje weg, natuur, lochem, boerderij, weekje weg, boerenbed

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel de Mallejan

  sauna & beauty, weekendje weg, fietsen, vierhouten, dolfinarium, walibi, wandelen, bosrijk, hotel, romantisch, wellness, gelderland

  Romantisch genieten doe je bij het 4-sterren Hotel-Restaurant De Mallejan in het bosrijke Vierhouten. Het hotel heeft de charme van een Engels landhuis en dat roept meteen een romantisch beeld op. Hotel De Mallejan verzorgt graag een romantisch hotel arrangement voor u!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Easyfeeling - Sauna - Skincare - Wellness

  achterhoek, last minute, beautycenter, wellness, aanbieding, gelderland, massage, dagarrangement, doetinchem, sauna & beauty, groepsarrangement

  Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf. En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Café Restaurant Monopole | Harderwijk

  uitgaan, gelderland, harderwijk, weekendje weg, winkelen, restaurant, fietsen, veluwe, hotel, terras, bosrijk

  Kleinschalig en vriendelijk hotel aan het eind van de boulevard, op één van de mooiste plekjes van Harderwijk ligt vlak aan het water het vriendelijke familiehotel Monopole. Het hotel is al ruim twintig jaar in handen van de familie Posthumus en kent daardoor een zeer persoonlijke en warme benadering.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiepark Eiland van Maurik*****

  maurik, caravanverhuur, gelderland, verhuur, fietsen, wandelen, kindvriendelijk, , strand, watersport, camping, de betuwe, weekendje weg

  Zoekt u een vakantieplek waar echt iedereen het naar zijn zin heeft? Kom dan naar het Eiland van Maurik. Ons frisse en eigentijdse vakantiepark staat garant voor een vakantie vol plezier, avontuur, gezelligheid en ontspanning.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Partyboerderij De IJsselhoeve

  feesten, partycentrum, kindvriendelijk, doesburg, bedrijfsfeesten, gelderland, familiedag, vriendinnenuitje, groepsuitjes, bruiloft

  “De IJsselhoeve” is het juiste adres voor al uw personeels- of teambuildingsactiviteiten. Ook voor elk feest, groot of klein, moet u bij “De IJsselhoeve” zijn!! "Het hart van feestend Nederland"

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Recreatiepark De Wrange

  weekje weg, kindvriendelijk, aanbiedingen, gelderland, natuur, weekendje weg, camping, vakantiepark, kamperen, bungalowpark, achterhoek, recreatie

  Ontdek de Achterhoek Ons park ligt in het mooie coulissenlandschap van de achterhoek, rijk aan natuurschoon, waar u helemaal tot rust kunt komen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  rust, natuur, bos & heide, weekendje weg, weekje weg, wandelarrangement, fietsarrangement, veluwe, aanbiedingen, hulshorst, gelderland, bungalowpark

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Graafschaproute (zuid)

  bos, weidegebied en akkerland, heidelandschap, fietsroute, poldergebied, fietsen, meren en plassengebied, achterhoek, vorden, anwb

  De zuidelijkste van de drie Graaf­schaproutes verbindt Vorden, Ruurlo en Hengelo (Gelderland). De streeknaam De Graafschap is in dit gebied goed op z’n plaats. Het is rijk aan adellijke landhuizen en kaste­len, waar in het verleden graven en hun leenmannen de feodale macht uitoefenden. U fietst achtereenvol­gens langs Kasteel Vorden, Huize Kiefskamp, Huize Onstein, Huize De Wiersse, Kasteel Ruurlo en Kasteel Hackfort. De vele landgoederen maken de route mooi en afwisse­lend. Een groot deel gaat door een kleinschalig dekzandlandschap met akkers, weilanden en veel bos.

  Meer informatie >>
  route
 • Waalroute

  fietsen, gelders rivierengebied, anwb, winssen, fietsroute, rivieren en beekdalen, gelderland, weidegebied en akkerland

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Markant Outdoorcentrum

afbeelding_19429
Het outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Gelderland. Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen. Markant beschikt over een terrein van 12 hectare met een waterrijk evenemententerrein, groepsgebouw, groepskampeerterrein, en het outdoorrestaurant ‘Dutch Mountain’. Het Outdoorcentrum is gevestigd in Braamt nabij Doetinchem (Oost Gelderland) en ligt bij het prachtige recreatiegebied Stroombroek aan de rand van het bosrijk Montferland.

Kolonisten van Markant

bij Markant Outdoorcentrum

€25,00 Boek nu >>

Kolonisten van Markant is het unieke themaspel voor een bedrijfsuitje! Het hele jaar door in- en outdoor arrangement te boeken bij Markant Outdoorcentrum. Zin in een uitdagend en actief potje denkwerk? Kom dan deze unieke activiteit spelen.

Het spel is gebaseerd op het populaire bordspel Kolonisten van Catan. Zin in een uitdagend en actief potje denkwerk als bedrijfsuitje? Kom dan deze unieke activiteit spelen.
Het doel van het spel is om zoveel mogelijk overwinningspunten bij elkaar te verzamelen. Dit kan door het bouwen van dorpen, steden en wegen op het SUPERGROTE speelbord. De ‘echte’ grondstoffen die nodig zijn kunnen worden verdiend bij de diverse opdrachten.

Ontvangst groep
De gasten worden ontvangen in restaurant Dutch Mountain. De spelleiders zullen de groep op een leuke manier in verschillende teams indelen en het spel uitleggen. De teams bestaan uit ca. 4-6 personen.

Kolonisten van Markant
Er zijn 6 activiteiten. Bij iedere activiteit kunnen de groepen grondstoffen verdienen. Bij elke activiteit is dit anders (zie de activiteiten uitleg per spel). Op elk spel strijden 2 teams tegelijk naast elkaar. Het is aan de groepen om de spellen tactisch te spelen, zodat ze de benodigde grondstoffen verzamelen.

De activiteiten

Golf ém erin
Spijkers met koppen slaan
Disc Golf
Handboogschieten
Bierpul spel
Mega katapult
Finalespel

Afsluiting
Na de laatste bouwronde worden de overwinningspunten opgeteld. De groep met de meeste overwinningspunten heeft het spel gewonnen en gaat deelnemen aan het finalespel met de winnaars op het andere speelbord(en).

Inclusief

Deskundige begeleiding
Materiaal
Keuze uit 1 onderdeel uit het jubileum keuzemenu! (zie website)
Prijsje winnend team

>> Boek nu <<

Vanaf €25,00


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"