Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Thermen Bussloo

  gelderland, sauna & beauty, voorst, onthaasten, massage, vriendinnendag, wellness, ontspannen, wellnessweekend, schoonheidssalon, dagjeweg, vriendinnenuitje, veluwe, weekendje weg

  Thermen Bussloo is één van de meest exclusieve wellnessresorts van Nederland, vlakbij Apeldoorn, waar tijdloos genieten centraal staat. U kunt er gebruik maken van diverse unieke saunafaciliteiten en er is ook een prachtige beauty- en spa-afdeling waar heerlijke massages en behandelingen worden gegeven. Vergeet vooral niet om tijdens uw bezoek te genieten van de culinaire smaaksensaties die de chefkok en zijn team bereiden met dagverse producten.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  weekendje weg, natuur, fietsarrangement, rust, gelderland, weekje weg, bos & heide, wandelarrangement, veluwe, aanbiedingen, hulshorst, bungalowpark

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  camping, zeeland, limburg, gelderland, groningen, kindvriendelijk, overijssel, flevoland, waddeneilanden, noord-brabant, noord-holland, zuid-holland, weekje weg, weekendje weg, friesland, drenthe

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Logis Hotel De Tuinkamer***

  fietsen, weekendje weg, wandelen, gelderland, aanbiedingen, achterhoek, logis hotels, ruurlo, hotel, fietsarrangement, luxe, culinair

  Ons hotel is gesitueerd in een voormalige boerderij in de rustige Achterhoek. In het aangebouwde serre-restaurant kunt u op hoog niveau diner. Onze slogan is: Gastvrijheid en Gastronomie

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  vakantieboerderij, fietsen, wandelen, gelderland, natuur, weekendje weg, boerenbed, lochem, boerderij, weekje weg, familie

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  utrecht, flevoland, groningen, limburg, gelderland, fietsen, bijzonder overnachten, zuid-holland, vakantiehuis, weekendje weg, noord-brabant, wandelen, fietsarrangement, zeeland, bed & breakfast, noord-holland, overijssel, friesland, appartement, drenthe

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  bevrijdingsmuseum, groesbeek, schooleducatie, rondleiding, oorlog, groepsarrangement, gelderland, geschiedenis, museum

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Romeinenroute

  gelderland, weidegebied en akkerland, poldergebied, horeca, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, rivieren en beekdalen, anwb, meren en plassengebied, elst

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteel Doorwerth

  anwb, heidelandschap, wandelen, bos, veluwe en veluwezoom, weidegebied en akkerland, wandelroute, doorwerth

  Tot het terrein Doorwerth behoren een aantal voormalige landgoederen. Ze liggen aan weerszijden van de Oude Oosterbeekseweg en hebben een lange, rijke historie, die nauw verweven is met die van Gelderland. Het zijn de Duno ten westen van Heveadorp en Hoog Oorsprong en de Zilverberg tussen Oosterbeek en Doorwerth. De huizen die de kernen van de landgoederen vormden zijn grotendeels bij de slag om Arnhem in 1944 verwoest en na de oorlog niet meer herbouwd.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  boerderij, vakantieboerderij, gelderland, ophemert, boerenbed, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Markant Outdoorcentrum

afbeelding_19429
Het outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Gelderland. Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen. Markant beschikt over een terrein van 12 hectare met een waterrijk evenemententerrein, groepsgebouw, groepskampeerterrein, en het outdoorrestaurant ‘Dutch Mountain’. Het Outdoorcentrum is gevestigd in Braamt nabij Doetinchem (Oost Gelderland) en ligt bij het prachtige recreatiegebied Stroombroek aan de rand van het bosrijk Montferland.

Kolonisten van Markant

bij Markant Outdoorcentrum

€25,00 Boek nu >>

Kolonisten van Markant is het unieke themaspel voor een bedrijfsuitje! Het hele jaar door in- en outdoor arrangement te boeken bij Markant Outdoorcentrum. Zin in een uitdagend en actief potje denkwerk? Kom dan deze unieke activiteit spelen.

Het spel is gebaseerd op het populaire bordspel Kolonisten van Catan. Zin in een uitdagend en actief potje denkwerk als bedrijfsuitje? Kom dan deze unieke activiteit spelen.
Het doel van het spel is om zoveel mogelijk overwinningspunten bij elkaar te verzamelen. Dit kan door het bouwen van dorpen, steden en wegen op het SUPERGROTE speelbord. De ‘echte’ grondstoffen die nodig zijn kunnen worden verdiend bij de diverse opdrachten.

Ontvangst groep
De gasten worden ontvangen in restaurant Dutch Mountain. De spelleiders zullen de groep op een leuke manier in verschillende teams indelen en het spel uitleggen. De teams bestaan uit ca. 4-6 personen.

Kolonisten van Markant
Er zijn 6 activiteiten. Bij iedere activiteit kunnen de groepen grondstoffen verdienen. Bij elke activiteit is dit anders (zie de activiteiten uitleg per spel). Op elk spel strijden 2 teams tegelijk naast elkaar. Het is aan de groepen om de spellen tactisch te spelen, zodat ze de benodigde grondstoffen verzamelen.

De activiteiten

Golf ém erin
Spijkers met koppen slaan
Disc Golf
Handboogschieten
Bierpul spel
Mega katapult
Finalespel

Afsluiting
Na de laatste bouwronde worden de overwinningspunten opgeteld. De groep met de meeste overwinningspunten heeft het spel gewonnen en gaat deelnemen aan het finalespel met de winnaars op het andere speelbord(en).

Inclusief

Deskundige begeleiding
Materiaal
Keuze uit 1 onderdeel uit het jubileum keuzemenu! (zie website)
Prijsje winnend team

>> Boek nu <<

Vanaf €25,00


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"