Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Camping de Scheepsbel

  fietsen, recreatiecentrum, kindvriendelijk, familiecamping, bos, fietsverhuur, gelderland, wandelen, camping, recreatieteam, aanbiedingen, veluwe, doornspijk, weekendje weg

  Camping de Scheepsbel is een prachtige familiecamping gelegen op de Veluwe, midden in de bossen, waar u helemaal tot rust komt. Wij zijn centraal gelegen voor uw uitstapjes naar: Dolfinarium, Apenheul, Walibi World en de Zwaluwhoeve.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  zuid-holland, noord-holland, natuur, drenthe, kamperen, gelderland, friesland, noord-brabant, overijssel, groningen, flevoland, zeeland, kindvriendelijk, limburg, weekendje weg, camping

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Recreatiepark De Wrange

  kindvriendelijk, bungalowpark, vakantiepark, recreatie, kamperen, aanbiedingen, natuur, achterhoek, weekje weg, gelderland, weekendje weg, camping

  Ontdek de Achterhoek Ons park ligt in het mooie coulissenlandschap van de achterhoek, rijk aan natuurschoon, waar u helemaal tot rust kunt komen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Recreatieoord Veluwe Strandbad*****

  veluwe, bungalowpark, fietsarrangement, watersport, weekendje weg, fietsen, gelderland, elburg, camping, kamperen

  Kom heerlijk genieten van het pittoreske stadje Elburg! Het Veluwe Strandbad beschikt over 5-sterren bungalows en genoeg toeristische plaatsen. Voor een actieve fietsvakantie, of gewoon heerlijk genieten van de zon, het water, en het mooie stadje Elburg! Ligging aan het Veluwemeer en in de achtertuin van de Veluwe. Twijfel niet!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Royal Daan - Lunch & Delicatessen & High Tea

  taarten, vriendinnenuitje, high tea, lunch, broodjes, , delicatessen, Paleis het Loo, fietstocht, smooties, apeldoorn, gelderland, groepsuitje

  Wij verwelkomen u graag in onze mooie Lunchroom in brocante setting met groot zonnig terras! Naast onze befaamde High Tea is ons assortiment uitgebreid met broodjes, smoutjes, frisdranken etc.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  schooleducatie, museum, groepsarrangement, geschiedenis, gelderland, bevrijdingsmuseum, rondleiding, oorlog, groesbeek

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Rijnbandijkroute

  gelders rivierengebied, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, fietsroute, anwb, rivieren en beekdalen, echteld, gelderland, horeca

  Het noordelijke deel van deze route volgt de Rijnbandijk over ruim tien kilometer. Een bandijk is een dijk waarvan de aanleg en het onderhoud in een ban (rechtsdwang) waren geregeld. Zo’n ban maakte het mogelijk iemand een boete op te leggen als hij het onderhoud van de dijk verwaarloosde. Bij het veer naar Elst verlaat u de dijk en steekt de Betuwe dwars over. Het eerste deel van de tocht fietst u langs het Amsterdam-Rijnkanaal dat in 1953 in gebruik is genomen. Om de verschillen in waterhoogte tussen Rijn en Waal te overbruggen, zijn er verscheidene sluizen aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Pension Vierhouten

  weekje weg, hotel, veluwe, gelderland, arrangementen, vierhouten, pension, fietsen wandelen, weekendje weg, bed & breakfast

  Hotel Pension Vierhouten. Sfeervol, gemoedelijk en klein. In Hotel Pension Vierhouten op de Veluwe moet u zijn! Door de persoonlijke service, voelt u zich meteen thuis. Een gezellig hotel met 14 kamers. Alle kamers hebben een naam van een boom of struik uit de omgeving. U bent geen nummer, dus onze kamers ook niet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bed & Breakfast De Molenkolk

  gelderland, bed & breakfast, steenderen, weekendje weg

  B&B De Molenkolk beschikt over 4 gastenverblijven. Van daaruit heeft u een schitterend uitzicht op het water, onze tuin en op de landerijen. Op loopafstand liggen de “Bronkhorstermolen”, het landelijke dorp Steenderen en het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Ontdek en beleef het prachtige IJssellandschap!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  boerenbed, otterlo, vakantieboerderij, gelderland, boerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Markant Outdoorcentrum

1/5

Kolonisten van Markant

Boekingsgegevens (1)

Welke aanbieding wilt u boeken?

Voor hoeveel personen is deze boeking?

Wat is uw e-mailadres?

*

Prijs

Kolonisten van Markant
Vanaf €25,00