Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Elsbeemden

  aanbiedingen, limburg, familieweekend, groepsarrangement, vroegboekkorting, sevenum, dagje weg, groepsaccommodatie, weekendje weg

  12 kilometer ten westen van Venlo ligt de knusse groepsaccomodatie van De Elsbeemden. Omringt door natuurgebieden kunt u hier heerlijk van de natuur genieten. De accommodatie is geschikt voor meerdaagse arrangementen en zo ingericht dat jong en oud zich er op zijn gemak voelt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Veerhuys tante Jet aan de Maas

  verhuur, weekendje weg, vakantiewoning, limburg, camping, hotel, chalets, groepsuitjes, bed & breakfast, blitterswijck, fietsarrangement, kamperen, groepsarrangement, weekje weg

  Camping `t Veerhuys en Restaurant Tante Jet. Dat is genieten op zijn Limburgs!!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • SterGroep groepsaccommodaties

  limburg, familieweekend, noord-brabant, drenthe, zeeland, groepsaccommodatie, groningen, gelderland, overijssel, friesland, vakantiehuis, weekendje weg

  25 4 en 5 sterren* toplocaties

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodaties Zuid Limburg en Ardennen

  wandelen, boerengolf, groepsuitjes, Ardennen, vakantiehuisjes, dagjeweg, bijzonder overnachten, weekendje weg, vakantieboerderij, natuur, over de grens, fietsen en wandelen, heuvelland, limburg, groepsaccommodatie, familieweekend, actief

  Paradijsvogels zijn er voor levensgenieters, Sfeervolle en mooi gelegen groepsaccommodaties in Zuid Limburg en Ardennen. Een sfeervolle vakantie in het heuvelland van Zuid Limburg en Ardennen voor groepen, midden in natuur . In monumentale vakwerkboerderijen of kasteellandhuis.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rozengeur en rivierduinen

  peel en maas, arcen, weidegebied en akkerland, anwb, bos, rivieren en beekdalen, heidelandschap

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route
 • Peel en Maasvallei-route

  oostrum, peel en maas, noord en- midden limburg, weidegebied en akkerland, horeca, anwb, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, fietsroute, meren en plassengebied, poldergebied

  De Peel en Maasvallei-route laat u kennismaken met twee verschil­lende cultuurlandschappen in Noord-Limburg: Maas en Peel. Tus­sen Geysteren en Broekhuizenvorst fietst u door het aantrekkelijke terrassenlandschap van de Maas waarin dorpen, vrijstaande boer­derijen, weiden en boomgaarden liggen. Kleine hoogteverschillen overbruggen de terrassen. De Peel, het dekzandgebied ten westen van de Maasterrassen, biedt met zijn open landschap een heel ander aanzien.

  Meer informatie >>
  route
 • De Middelhof / Cornelishof

  vakantiewoningen, limburg, fietsarrangement, zorgvakantie, groepsaccommodatie, weekendje weg, groepsarrangement, over de grens, familieweekend, vakantieboerderij, swalmen, vakantiehuis, weekje weg, appartement

  Vakantieboerderijen De Middelhof en De Cornelishof zijn agrarische bedrijven gelegen in Roermond. Gelegen tussen Maas en Duitse grens in een zeer gevarieerd landschap. Veel natuur direct bij de stad Roermond. Fijn fiets en wandel gebied.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grensmaasroute

  heidelandschap, bos, horeca, zuid-limburg, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, berg, rivieren en beekdalen, anwb, westelijke mijnstreek, weidegebied en akkerland

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Kempen-Broekroute

  poldergebied, noord en- midden limburg, anwb, stramproy, meren en plassengebied, bos, weidegebied en akkerland, midden-limburg en maasplassen, ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, fietsroute

  Op de grens van de twee provincies Limburg ligt het grensoverschrijdend landschap Kempen-Broek. Het gebied ligt aan de noordoostrand van het Kempens Plateau waar door het samenvloeien van een aantal beken een nat en moerassig gebied ontstond. Een aantal hoger gelegen ‘droge’ zandruggen stak boven het moeras uit. Het resultaat is een afwisselend landschap met bos, heiden, moerassen en landbouwgronden. De Stramproyse Heide, Stramprooierbroek en Sint-Maartensheide maken deel uit van het landschapspark. Onderweg passeert u vier windmolens en een watermolen.

  Meer informatie >>
  route
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  limburg, bedrijfsuitjes, dagje weg, Maastricht, bedrijfsuitje, solex, groepsuitjes

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

afbeelding_12087
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Na een vorstelijk diner in het kasteel kunt u hier nog een heerlijke wandeling maken waarna u zich kunt terugtrekken op uw luxe hotelkamer in de nabijgelegen, authentieke carréhoeve uit 1713.
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek. Kijkt u vooral ook bij onze Last Minute hotel aanbieding.

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

 • Adres
  Kerkradersteenweg 4
  6468 PA Kerkrade
 • Telefoon
  +31 (0)347 - 750 454
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Last minute Wilt u er op het allerlaatste moment nog even tussenuit? En dat ook nog voor een zeer voordelige prijs?
Wellness Kasteel Erenstein heeft speciale wellness arrangementen samengesteld. Het nabij gelegen schoonheidsinstituut staat garant voor persoonlijke aandacht. U zult volledig uitgerust weer naar huis gaan!
GaiaPark GaiaPark Kerkrade Zoo, al driemaal op rij gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux, biedt een adembenemende wereld van dier en natuur.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"