Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Uw varende vakantievilla!

  limburg, villa, camping, motorbootverhuur, wessem, weekendje weg, woonboot, vakantiehuis, wellness, maasplassen, watersport

  Comfortparc Wessem is een drijvend maritiem vakantiepark. Gelegen op een schiereiland midden in een van de grootste aaneengesloten vaargebieden van Nederland; de Midden-Limburgse Maasplassen. Dit park omvat een jachthaven, camping en is de thuishaven van de unieke Comfortships. Kijk snel verder!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  solex, dagje weg, Maastricht, limburg, bedrijfsuitje, groepsuitjes, bedrijfsuitjes

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kasteel Valkenburg Fluweelgrot

  festival, rondleiding, groepsuitjes, kerstmarkt, valkenburg, museum, schoolreis, kerst, kinderfeestje, evenementen, familieuitje, valkenburg aan de geul, limburg

  Beleef de Middeleeuwen in Limburg: boven en onder de grond. Nauw verbonden met de rijke historie van de Kasteelruïne is de Fluweelengrot, het gangenstelsel onder de Kasteelruïne. De Fluweelengrot is vermoedelijk in de 11de of 12de eeuw ontstaan.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Speel en Kinderboerderij 't Platteland

  kinderen, kinderboerderij, groepsuitjes, schoolreisjes, actief, kinderfeestjes, attractiepark, veulen, limburg, boerderij, kindvriendelijk, familieuitje, speeltuin, dagje weg, vriendenuitje, venray

  Indoorspeel en kinderboerderij 't PLatteland. Buiten speeltuin, Skelterbaan Trampolinen, Springkussen, Schommels, Wippen, Klimmen. Boerderijwinkel met streekprodukten en geschenkpakketten. Terras voor fietsers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  groepsarrangementen, groepsuitjes, aanbiedingen, vergaderen, gelderland, utrecht, zuid-holland, groepsaccommodatie, zeeland, hostel, limburg, schoolreisjes, noord-brabant, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rozengeur en rivierduinen

  bos, rivieren en beekdalen, anwb, peel en maas, weidegebied en akkerland, heidelandschap, arcen

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route
 • Lage Vuursche-route

  utrecht, de bilt, weidegebied en akkerland, heidelandschap, bos, anwb, utrecht-stad, vecht en plassen

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • De Elsbeemden

  dagje weg, sevenum, vroegboekkorting, weekendje weg, aanbiedingen, groepsaccommodatie, groepsarrangement, limburg, familieweekend

  12 kilometer ten westen van Venlo ligt de knusse groepsaccomodatie van De Elsbeemden. Omringt door natuurgebieden kunt u hier heerlijk van de natuur genieten. De accommodatie is geschikt voor meerdaagse arrangementen en zo ingericht dat jong en oud zich er op zijn gemak voelt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Landgoed Schoutenhof

  weekendje weg, appartement, epen, limburg, hotel, feesten & partijen, vergaderen, restaurant, weekje weg, geulvallei

  Gelegen in het Zuid-Limburgse Epen, ingebed in de Geulvallei, met een prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen één hectare grote park.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom de Sint Jansberg

  peel en maas, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, horeca, honden toegestaan, anwb, weidegebied en akkerland, milsbeek, bos, wandelroute

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

afbeelding_12087
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Na een vorstelijk diner in het kasteel kunt u hier nog een heerlijke wandeling maken waarna u zich kunt terugtrekken op uw luxe hotelkamer in de nabijgelegen, authentieke carréhoeve uit 1713.
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek. Kijkt u vooral ook bij onze Last Minute hotel aanbieding.

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

 • Adres
  Kerkradersteenweg 4
  6468 PA Kerkrade
 • Telefoon
  +31 (0)347 - 750 454
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Last minute Wilt u er op het allerlaatste moment nog even tussenuit? En dat ook nog voor een zeer voordelige prijs?
Wellness Kasteel Erenstein heeft speciale wellness arrangementen samengesteld. Het nabij gelegen schoonheidsinstituut staat garant voor persoonlijke aandacht. U zult volledig uitgerust weer naar huis gaan!
GaiaPark GaiaPark Kerkrade Zoo, al driemaal op rij gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux, biedt een adembenemende wereld van dier en natuur.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"