Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • SterGroep groepsaccommodaties

  limburg, noord-brabant, vakantiehuis, zeeland, drenthe, friesland, groepsaccommodatie, overijssel, groningen, familieweekend, gelderland, weekendje weg

  25 4 en 5 sterren* toplocaties

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Klimberg

  overijssel, chalets, familieweekend, gezinscamping, weekje weg, hardenberg, camping, vissen, groepsuitjes, rheezerveen, 55+, christelijk, kindvriendelijk, weekendjeweg, groepsaccommodatie, vakantieboerderij, weekendje weg

  Aan de weg van Hardenberg naar Ommen ligt camping De Klimberg. Eenmaal op de camping gearriveerd is de drukte verdwenen. Je snuift de vakantiesfeer op en voor even of voor langere tijd ben je weg uit de drukte, weg van het jachtige leven. Gewoon lekker ontspannen vakantie vieren op een camping met een algemeen christelijke signatuur. Ook voor groepsaccommodaties kunt u bij De Klimberg terecht.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Hooge Haer

  dwingeloo, boogschieten, overijssel, groepsactiviteiten, drenthe, outdoor, paasarrangementen, last minute, groepsaccommodatie, vakantieboerderij, bedrijfuitje, familieuitje, weekendje weg

  Gelegen in Drenthe aan de rand van het authentieke brinkdorp Lhee op twee kilometer afstand van het toeristische Dwingeloo staat accommodatie "de Hooge Haer".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Door het dal van de Reest

  weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, noord-holland-zuid, honden toegestaan, salland, vechtdal en twente, wandelroute, balkbrug, poldergebied, anwb

  Hij gaat naar de schans’ was een gezegde dat niet veel goeds betekende. Het gaf aan dat je verbannen was naar de strafkolonie Ommerschans. Een naargeestig oord dat in 1818 gebouwd werd op de fundamenten van Fort Ommerschans vlak bij Balkbrug. Nu gaan we naar Balkbrug voor een wandeling door het Reestdal, het bosrijke veengebied op de grens van Overijssel en Drenthe. Een kleinschalig en afwisselend landschap met bossen, oude gehuchten, heidevelden, oeverlanden met dotterbloemen en weiden met ratelaars. En natuurlijk de Reest, de beek die zich volgens een oud gedicht als een grootvorstin door het landschap beweegt.

  Meer informatie >>
  route
 • Sprengenbergroute

  salland, vechtdal en twente, anwb, bos, nijverdal, fietsroute, heidelandschap, ruime parkeergelegenheid, horeca, weidegebied en akkerland

  Het middengedeelte van de Sal­landse Heuvelrug is een van de indrukwekkendste natuurgebieden van Overijssel. Doordat keileem geen water doorlaat, zijn op som­mige plaatsen ondergrondse water­bronnen aanwezig. Dat is onder meer het geval op de Sprengen­berg, die zijn naam aan deze bron­nen ontleent. Natuurmonument De Sprengenberg ligt op de westflank van de Sallandse Heuvelrug. Vroeger was hier een uitgestrekt heidegebied, nu is er voornamelijk bos. Een kudde Schotse hooglan­ders houdt de overgebleven heide in stand.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping 't Haasje

  hengelsport, kindvriendelijk, watersport, kamperen, zwolle, overijssel, camping, weekendje weg, weekje weg, deventer, ijssel, vissen, olst

  Bij de camping ligt veel en gevarieerd viswater, zowel stromend als stilstaand, waar u diverse soorten vissen kunt vangen. Voor de vissers zijn op de receptie diverse visvergunningen te verkrijgen. Ook voor de niet vissende vakantieganger heeft de camping veel te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rust in het kwadraat

  anwb, bos, weidegebied en akkerland, ommen, heidelandschap

  Sommige vakantiegangers willen nooit meer ergens anders heen. Elk jaar komen ze terug naar dit oude stadje aan de Overijsselse Vecht. En geef ze eens ongelijk: watersporters kunnen hier hun hart ophalen en op mooie dagen is er geen stoel meer vrij op de terrassen aan het water. En toch blijft de sfeer in Ommen gemoedelijk. Deze wandeling ten zuiden van Ommen brengt u langs vennetjes, een ‘hoge’ berg met uitzichttoren en Saksische boerderijen, die verborgen liggen tussen de korenvelden. Terwijl de Ommense terrassen druk en bedrijvig zijn, ademen de vennetjes op uw tocht een oase van rust en schoonheid uit.

  Meer informatie >>
  route
 • Stadsroute Kampen

  stad en park, overijssel, wandelen, anwb, kampen

  De ligging aan de monding van de IJssel bracht Hanzestad Kampen welvaart en aanzien. De stad heeft nog niets aan glans verloren. Torens, poorten en statige gevels: de stadse allure stráált er vanaf.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsaccommodatie De Burink's Hof

  familieweekend, overijssel, Schaatsen, groepsaccommodatie, groepsarrangement, over de grens, haaksbergen, weekendje weg

  De Burink's Hof is zeer geschikt voor familieweekenden en vriendenweekenden, er is van alles te doen voor jong en oud. Groepsherberg De Burink's Hof ligt temidden van mooie natuurgebieden in het zuiden van Twente op de grens van de Achterhoek en op enkele kilometers van Duitsland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  anwb, gramsbergen, heidelandschap, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

afbeelding_12171
Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Nadat u heeft genoten van de natuur, kunt u zodra het weer het toelaat genieten op ons terras of in de gezellige bar. In ons moderne restaurant ervaart u een hartelijk ontvangst. U vindt hier een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten geïnspireerd door de klassiek, Franse keuken gecombineerd met invloeden uit de Sallandse streek. Voor wat inspanning kunt u terecht op onze bowlingbanen of all-weather tennisbaan. Vervolgens ontspant u in ons binnenzwembad, sauna of onder ons solarium.

Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

 • Adres
  Burgemeester Knottenbeltlaan 77
  7461 PA Rijssen
 • Telefoon
  +31 (0)347 - 750 469
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Culinair Voor lekker en goed eten en drinken bent u bij ons op het juiste adres! Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug in Rijssen beschikt over een gezellig, culinair restaurant.
Fietsen & wandelen Er te voet of per fiets op uit trekken is de ideale manier om De Sallandse Heuvelrug te verkennen. Op deze manier komt u op plekjes waar u met de auto niet zo snel komt.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"