Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Zwartewater

  watersport, fietsarrangement, groepsarrangement, wandelarrangement, familieweekend, weekendje weg, zwartsluis, aanbiedingen, weekje weg, overijssel, vergaderarrangementen, hotel

  Hotel Zwartewater bevindt zich in de kop van Overijssel direct aan de rivier “Het Zwartewater” aan de rand van het centrum van Zwartsluis. Ons restaurant “de Combuys” en brasserie “In’ t Vooronder” bieden een weids uitzicht over de rivier en het landschap.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Brasserie de Pergola

  bedrijfsuitje, workshop, giethoorn, weekje weg, overijssel, hotel, brasserie, bootverhuur, groepsuitjes, weekendje weg, groepsarrangementen

  Bij ons gaat de gast met een glimlach weer weg!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Het Wesselink

  vakantieboerderij, overijssel, boerenbed, schalkhaar, boerderij, weekendje weg

  Een prachtige boerderij uit het jaartal 1623, gelegen temidden het mooie Overijsselse landschap vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Help een handje op de boerderij of ga erop uit in de omgeving en beleef het Boerenleven!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondje Overijssels Salland

  rivieren en beekdalen, heidelandschap, weidegebied en akkerland, bos, holten, anwb

  De koe is een merkwaardig beest wat er ook in haar geest moge zijn, haar laatste woord is altijd boe.’ Schrijver K. Schippers zou de inspiratie voor deze dichtregels in Salland kunnen hebben opgedaan. Want koeien zijn er, je kunt deze fietstocht gerust een koeiensafari noemen. Naast de grazige weiden passeren ontelbare maïsvelden en talloze boerderijen en bospercelen de revue. De Holterberg in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug vormt een letterlijk hoogtepunt. Hier wachten slingerende fietspaden in uitgestrekte bossen. De naam Heuvelrug komt niet uit de lucht vallen; er valt het nodige te klimmen.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsaccommodatie De Follenhoegh ****

  weekje weg, giethoorn, luxe accommodatie, groepaccommodaties, weekendje weg, overijssel, weerribben, groepsarrangement, groepsuitjes, familieweekend, groepsaccommodaties, groepsaccommodatie, wandelen, vollenhove, fietsen wandelen

  Aan de rand van de voormalige Zuiderzee en dichtbij de Weerribben en Giethoorn ligt de Follenhoegh. Een luxe groepsaccommodatie tot 23 personen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Avereestroute

  horeca, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, salland, vechtdal en twente, meren en plassengebied, poldergebied, anwb, fietsroute, dedemsvaart

  Deze route ontleent zijn naam aan de buurtschap Oud-Avereest, die ooit door Drentse boeren werd gesticht. Vanuit Drenthe gezien lag het dorpje aan de overkant van het riviertje De Reest. Vandaar de naam: Over-de-Reest ofwel Ave-reest. Het 37 km lange grensriviertje tussen Drenthe en Overijssel voerde vroe­ger het water af uit de veenmoe­rassen. In de winter trad het grillig meanderende riviertje regelmatig buiten zijn oevers. Nu het veen ontgonnen is, komt dat niet vaak meer voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Overijsselse Vechtdal-route

  vilsteren, overijssel, heidelandschap, horeca, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, bos, rivieren en beekdalen, anwb, salland, vechtdal en twente, fietsroute

  Het Vechtdal is een van de oudste bewoonde gebieden van Salland. Erdoorheen stroomt de Overijsselse Vecht, die tot ver in de 19e eeuw een belangrijke rol in de scheepvaart speelde. Maar de rivier was, met al haar bochten en in lange perioden van laag water, zeker niet de makkelijkste om te bevaren. Het Vechtdal was voor de Zwolse adel een geliefde vestigingsplaats. Tussen Dalfsen en Ommen stonden veel havezaten. Er staan er nog enkele, waaronder Kasteel Rechteren. Vilsteren is daarentegen geen kasteeldorp, op dat landgoed stond een rentmeesterskantoor. Tegenwoordig is dit vriendelijk glooiende, bosrijke gebied in trek bij vissers, wandelaars en fietsers.

  Meer informatie >>
  route
 • Stadsroute Kampen

  kampen, anwb, stad en park, overijssel, wandelen

  De ligging aan de monding van de IJssel bracht Hanzestad Kampen welvaart en aanzien. De stad heeft nog niets aan glans verloren. Torens, poorten en statige gevels: de stadse allure stráált er vanaf.

  Meer informatie >>
  route
 • Brekken Yachtcharter Lemmer

  friesland, motorbootverhuur, yachtcharter, lemmer, botenverhuur, vaarvakantie, verhuurbedrijf, watersport, weekendje weg

  De charterhaven van yachtcharter de Brekken ligt centraal tussen het Friese en Overijsselse merengebied en het IJsselmeer. Wie de wateren van Friesland of Noordwest Overijssel met een boot wil verkennen, kan bij Yachtcharter de Brekken een luxe motorjacht, verschillend in afmeting, uitrusting en prijsklasse huren.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  gramsbergen, rivieren en beekdalen, heidelandschap, weidegebied en akkerland, anwb

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Camping 't Veld , Thuis in het Vechtdal

afbeelding_18997
animatie

Camping ’t Veld in Rheeze in het Overijssels Vechtdal is een gemoedelijke 4 1/2 sterren kindvriendelijke camping met autovrije kampeervelden met speeltoestellen op elk veld, overdekt zwembad, indoor speeltuin, modern verwarmd sanitair, minishop, horeca, animatieprogramma voor het hele gezin, fietsverhuur, vis- en roeivijver met speelstrand, wifi. Nieuw in 2013 is de cai op de comfortvelden.
Verhuurmogelijkheden; toercaravan, veldlodge, stacaravan, chalet,
Prachtige omgeving met bossen en zandverstuivingen nodigt uit om te wandelen en fietsen

Camping 't Veld , Thuis in het Vechtdal

Faciliteiten

Locatie grenzend aan de bossenvan het Overijssels Vechtdal en aan fietsknooppunten- en wandelnetwerk, nabij zandverstuivingen.
Eten en drinken Geniet van heerlijke menu's in onze sfeervolle horeca.Of neem een verkoelend drankje of ijscoupe op ons gezellige terras. Ook afhaalmogelijkheid als u liever bij uw kampeermiddel eet.
activiteiten perfecte omgeving voor wandelen en fietsen. Op de camping zijn overdekt zwembad, indoor speeltuin, speeltoestellen op elk veldje, speel-,zwem-, vis- en roeifaciliteiten en alle weekenden en schoolvakanties is er een animatieteam met een uitgebreid progr
voorzieningen zwemmen in ons unieke zwembad waarvan bij mooi weer de kap geopend kan worden. spelen in de indoor speeltuin spelen in de vele speeltuintjes op de veldjes. vissen en roeien in de vis- en roeivijver. spelen op het speelstrand. Voetballen op het grote voetb

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"