Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Easyfeeling - Sauna - Skincare - Wellness

  last minute, aanbieding, sauna & beauty, groepsarrangement, wellness, beautycenter, massage, gelderland, doetinchem, dagarrangement, achterhoek

  Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf. En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Ultimate Adventures

  groepsarrangement, groepsuitjes, gelderland, dagje weg, actief, arrangement, sportief, borculo, groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes, aanbiedingen, teambuilding

  Blijven bewegen is voor iedereen goed. Kom daarom eens langs met uw vriendengroep of collega's en ontdek ons ruime aanbod aan groepsactiviteiten. Zo kunt u klimmen/abseilen, mountainbiken, kanovaren, steppen of fietsen en nog veel meer.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nederlands Openluchtmuseum

  kinderfeestjes, gelderland, aanbiedingen, museum, speeltuin, groepsuitjes, schoolreisjes, kinderuitje, groepsarrangement, familiedag, arnhem, rondleiding, familieuitje

  ''Daar maak je geschiedenis mee'' In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Slot Loevestein

  evenementen, trouwlocatie, vergaderen, dagjeweg, groepsuitjes, groepsarrangement, gelderland, bijzonder overnachten, kasteel, kindvriendelijk, museum, poederoijen, bed & breakfast, weekendje weg

  Cultuur & natuur op de mooiste plek van Nederland. Dé locatie voor een dagje uit, weekendje weg, bruiloft, feest of relatiedag: het kan allemaal in Loevestein!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rijnbandijkroute

  gelderland, horeca, ruime parkeergelegenheid, anwb, gelders rivierengebied, echteld, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, fietsroute

  Het noordelijke deel van deze route volgt de Rijnbandijk over ruim tien kilometer. Een bandijk is een dijk waarvan de aanleg en het onderhoud in een ban (rechtsdwang) waren geregeld. Zo’n ban maakte het mogelijk iemand een boete op te leggen als hij het onderhoud van de dijk verwaarloosde. Bij het veer naar Elst verlaat u de dijk en steekt de Betuwe dwars over. Het eerste deel van de tocht fietst u langs het Amsterdam-Rijnkanaal dat in 1953 in gebruik is genomen. Om de verschillen in waterhoogte tussen Rijn en Waal te overbruggen, zijn er verscheidene sluizen aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • Recreatiepark De Wrange

  vakantiepark, kindvriendelijk, kamperen, weekendje weg, recreatie, gelderland, natuur, camping, aanbiedingen, weekje weg, achterhoek, bungalowpark

  Ontdek de Achterhoek Ons park ligt in het mooie coulissenlandschap van de achterhoek, rijk aan natuurschoon, waar u helemaal tot rust kunt komen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Romeinenroute

  ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, meren en plassengebied, gelderland, poldergebied, fietsroute, rivieren en beekdalen, elst, anwb, horeca

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  vakantieboerderij, gelderland, otterlo, boerenbed, boerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dorthroute

  horeca, anwb, gorssel, achterhoek, fietsroutes, achterhoek en liemers, meren en plassengebied, gelderland, heidelandschap, fietsroute, weidegebied en akkerland, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Landgoed Volenbeek

  vakantieboerderij, gelderland, ermelo, veluwe, boerenbed, boerderij, weekendje weg

  De boederij gebouwd in 1859 in het prachtig gelegen natuurgebied De Veluwe is een uitstekende plek om uw vakantie door te brengen. De bijzondere natuur, de monumentale boerderij en de gastvrije familie Rozendaal zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Groepsaccommodatie Cantecleer

afbeelding_13485

Bungalowpark Cantecleer ligt midden in de bosrijke omgeving van Groesbeek. De groepsaccommodatie Cantecleer is dan ook omringd door natuur. Naast de prachtige natuur die Groesbeek biedt, zijn er in de nabije omgeving diverse mogelijkheden voor uw uitstapjes. Laat u verrassen door de luxe accommodatie en de prachtige omgeving van Groesbeek en het rijk van Nijmegen. Groepsaccommodatie Cantecleer ligt op Bungalowpark Cantecleer en is een vakantiewoning waar u met 24 personen kunt verblijven voor uw familieweekend, reünie of jubileum.

Groepsaccommodatie Cantecleer

 • Adres
  Biesseltsebaan 30
  6561KC Groesbeek
 • Telefoon
  024 - 66 306 38
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Activiteiten Er is voldoende te doen in de omgeving! U kunt gaan mountainbike, fietsen, wandelen. Maar u kunt ook gaan zweefvliegen!
Omgeving Berg en Dal is naast Groesbeek gelegen en biedt diverse activiteiten zoals het pretpark Tivoli of het Afrika Museum. Daarnaast kunt u ook hier prachtige wandelingen maken.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"