Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Griftvalleiroute

  weidegebied en akkerland, utrechtse heuvelrug en kromme rijn, anwb, fietsroute, utrecht, poldergebied, rivieren en beekdalen, meren en plassengebied, ruime parkeergelegenheid, rhenen, horeca, heidelandschap, bos

  Dit is een vrij korte route, maar met een paar stevige klimmetjes, langs een staalkaart van de landschap­pen van Midden-Nederland: bos en wei, oud en nieuw, nat en droog, vlak en sterk geaccidenteerd. Tussen Veenendaal en Wageningen fietst u door de vallei van de Grift, een in de middeleeuwen gekana­liseerde veenkreek op de grens tussen Utrecht en Gelderland.

  Meer informatie >>
  route
 • Dolfinarium

  evenementen, flevoland, kinderfeestjes, dolfinarium, , harderwijk, dierenpark, excursies en groepsuitjes, schoolreisjes, attractiepark, gelderland, dierentuin, kindvriendelijk

  Dolfinarium opent haar deuren weer op 20 februari! De leukste speelkamaraadjes vind je in het Dolfinarium. Kom je ook spelen?

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nijenbeekroute

  gelderland, veluwe, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, horeca, bussloo, veluwe en veluwezoom, anwb, weidegebied en akkerland, fietsroute

  Tussen Deventer en de ruïne van Slot Nijenbeek meandert de IJssel door een open landschap van oeverwallen en oude rivierarmen. Meer westwaarts ligt een nat broeklandschap, doorsneden door iets hogere en drogere dekzand­ruggen. Vroeger was hier een uitgestrekt moerasbos. Overlast van hoog water van de IJssel en van kwelwater vanaf de stuwwal van de Veluwe bepaalden eeuwen­lang het leven in de IJsselvallei. De kronkelende Veluwse bandijk met zijn vele kolken getuigt daar nog van.

  Meer informatie >>
  route
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  groesbeek, geschiedenis, rondleiding, gelderland, oorlog, museum, groepsarrangement, schooleducatie, bevrijdingsmuseum

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Pension Vierhouten

  bed & breakfast, weekje weg, arrangementen, gelderland, vierhouten, weekendje weg, hotel, fietsen wandelen, pension, veluwe

  Hotel Pension Vierhouten. Sfeervol, gemoedelijk en klein. In Hotel Pension Vierhouten op de Veluwe moet u zijn! Door de persoonlijke service, voelt u zich meteen thuis. Een gezellig hotel met 14 kamers. Alle kamers hebben een naam van een boom of struik uit de omgeving. U bent geen nummer, dus onze kamers ook niet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  vakantieboerderij, gelderland, boerenbed, boerderij, ophemert, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kerstevent Wandeltheater

  voorthuizen, groepsuitje, theater, kunst en cultuur, gelderland, familieuitje, evenementen, kindvriendelijk, kerst, kerstuitje

  Het Kerstevent Wandeltheater brengt op een realistische wijze de eerste decennia van onze jaartelling tot leven. Een kleine 200 acteurs zetten zich in om u deze onvergetelijke reis door de tijd te bezorgen. Bestel vanaf maandag 7 november uw kaarten voor deze reis via onze reserveerlijn (0341-353565) en beleef het mee!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Recreatiepark De Wrange

  achterhoek, kindvriendelijk, natuur, bungalowpark, recreatie, weekje weg, aanbiedingen, camping, kamperen, weekendje weg, gelderland, vakantiepark

  Ontdek de Achterhoek Ons park ligt in het mooie coulissenlandschap van de achterhoek, rijk aan natuurschoon, waar u helemaal tot rust kunt komen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kasteel Doorwerth

  wandelen, anwb, wandelroute, heidelandschap, weidegebied en akkerland, doorwerth, bos, veluwe en veluwezoom

  Tot het terrein Doorwerth behoren een aantal voormalige landgoederen. Ze liggen aan weerszijden van de Oude Oosterbeekseweg en hebben een lange, rijke historie, die nauw verweven is met die van Gelderland. Het zijn de Duno ten westen van Heveadorp en Hoog Oorsprong en de Zilverberg tussen Oosterbeek en Doorwerth. De huizen die de kernen van de landgoederen vormden zijn grotendeels bij de slag om Arnhem in 1944 verwoest en na de oorlog niet meer herbouwd.

  Meer informatie >>
  route
 • Mini-camping de Dennemaat

  gelderland, camping, ruurlo, mini camping, fietsen wandelen, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Groepsaccommodatie Cantecleer

afbeelding_13485

Bungalowpark Cantecleer ligt midden in de bosrijke omgeving van Groesbeek. De groepsaccommodatie Cantecleer is dan ook omringd door natuur. Naast de prachtige natuur die Groesbeek biedt, zijn er in de nabije omgeving diverse mogelijkheden voor uw uitstapjes. Laat u verrassen door de luxe accommodatie en de prachtige omgeving van Groesbeek en het rijk van Nijmegen. Groepsaccommodatie Cantecleer ligt op Bungalowpark Cantecleer en is een vakantiewoning waar u met 24 personen kunt verblijven voor uw familieweekend, reünie of jubileum.

Groepsaccommodatie Cantecleer

 • Adres
  Biesseltsebaan 30
  6561KC Groesbeek
 • Telefoon
  024 - 66 306 38
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Activiteiten Er is voldoende te doen in de omgeving! U kunt gaan mountainbike, fietsen, wandelen. Maar u kunt ook gaan zweefvliegen!
Omgeving Berg en Dal is naast Groesbeek gelegen en biedt diverse activiteiten zoals het pretpark Tivoli of het Afrika Museum. Daarnaast kunt u ook hier prachtige wandelingen maken.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"