Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  groepsarrangement, groesbeek, gelderland, bevrijdingsmuseum, geschiedenis, schooleducatie, museum, oorlog, rondleiding

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nederlands Openluchtmuseum

  aanbiedingen, museum, groepsarrangement, speeltuin, gelderland, groepsuitjes, familieuitje, kinderfeestjes, rondleiding, familiedag, schoolreisjes, arnhem, kinderuitje

  ''Daar maak je geschiedenis mee'' In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  ophemert, boerderij, vakantieboerderij, gelderland, boerenbed, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rijnbandijkroute

  gelders rivierengebied, horeca, ruime parkeergelegenheid, anwb, gelderland, echteld, weidegebied en akkerland, fietsroute, rivieren en beekdalen

  Het noordelijke deel van deze route volgt de Rijnbandijk over ruim tien kilometer. Een bandijk is een dijk waarvan de aanleg en het onderhoud in een ban (rechtsdwang) waren geregeld. Zo’n ban maakte het mogelijk iemand een boete op te leggen als hij het onderhoud van de dijk verwaarloosde. Bij het veer naar Elst verlaat u de dijk en steekt de Betuwe dwars over. Het eerste deel van de tocht fietst u langs het Amsterdam-Rijnkanaal dat in 1953 in gebruik is genomen. Om de verschillen in waterhoogte tussen Rijn en Waal te overbruggen, zijn er verscheidene sluizen aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • Dorthroute

  poldergebied, gelderland, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, anwb, achterhoek, weidegebied en akkerland, meren en plassengebied, fietsroutes, achterhoek en liemers, rivieren en beekdalen, gorssel, horeca, heidelandschap

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Romeinenroute

  horeca, poldergebied, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, anwb, gelderland, fietsroute, elst, rivieren en beekdalen

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Partyboerderij De IJsselhoeve

  kindvriendelijk, gelderland, familiedag, feesten, doesburg, vriendinnenuitje, bedrijfsfeesten, groepsuitjes, partycentrum, bruiloft

  “De IJsselhoeve” is het juiste adres voor al uw personeels- of teambuildingsactiviteiten. Ook voor elk feest, groot of klein, moet u bij “De IJsselhoeve” zijn!! "Het hart van feestend Nederland"

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Royal Daan - Lunch & Delicatessen & High Tea

  delicatessen, apeldoorn, taarten, fietstocht, gelderland, Paleis het Loo, high tea, lunch, vriendinnenuitje, groepsuitje, broodjes, smooties,

  Wij verwelkomen u graag in onze mooie Lunchroom in brocante setting met groot zonnig terras! Naast onze befaamde High Tea is ons assortiment uitgebreid met broodjes, smoutjes, frisdranken etc.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kerstevent Wandeltheater

  theater, kerst, kerstuitje, groepsuitje, familieuitje, kindvriendelijk, voorthuizen, gelderland, evenementen, kunst en cultuur

  Het Kerstevent Wandeltheater brengt op een realistische wijze de eerste decennia van onze jaartelling tot leven. Een kleine 200 acteurs zetten zich in om u deze onvergetelijke reis door de tijd te bezorgen. Bestel vanaf maandag 7 november uw kaarten voor deze reis via onze reserveerlijn (0341-353565) en beleef het mee!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Inntel Hotels Resort Zutphen

  hotel, gelderland, zutphen, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Groepsaccommodatie Cantecleer

afbeelding_13485

Bungalowpark Cantecleer ligt midden in de bosrijke omgeving van Groesbeek. De groepsaccommodatie Cantecleer is dan ook omringd door natuur. Naast de prachtige natuur die Groesbeek biedt, zijn er in de nabije omgeving diverse mogelijkheden voor uw uitstapjes. Laat u verrassen door de luxe accommodatie en de prachtige omgeving van Groesbeek en het rijk van Nijmegen. Groepsaccommodatie Cantecleer ligt op Bungalowpark Cantecleer en is een vakantiewoning waar u met 24 personen kunt verblijven voor uw familieweekend, reünie of jubileum.

Groepsaccommodatie Cantecleer

 • Adres
  Biesseltsebaan 30
  6561KC Groesbeek
 • Telefoon
  024 - 66 306 38
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Activiteiten Er is voldoende te doen in de omgeving! U kunt gaan mountainbike, fietsen, wandelen. Maar u kunt ook gaan zweefvliegen!
Omgeving Berg en Dal is naast Groesbeek gelegen en biedt diverse activiteiten zoals het pretpark Tivoli of het Afrika Museum. Daarnaast kunt u ook hier prachtige wandelingen maken.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"