Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel de Zevende Heerlijkheid

  slenaken, weekendje weg, hotel, arrangementen, weekje weg, limburg, golfarrangement, golf, wandelarrangement, wandelen, golfen, hotel-restaurant

  Hotel de Zevende Heerlijkheid te Slenaken is door zijn ligging een Eldorado voor wandelaars bij uitsteek. Ook voor wandelingen net over de grens in de Belgische voerstreek.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom de Sint Jansberg

  bos, horeca, wandelroute, ruime parkeergelegenheid, peel en maas, milsbeek, anwb, weidegebied en akkerland, honden toegestaan, rivieren en beekdalen

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route
 • Landgoed Schoutenhof

  vergaderen, weekendje weg, limburg, weekje weg, epen, geulvallei, hotel, appartement, feesten & partijen, restaurant

  Gelegen in het Zuid-Limburgse Epen, ingebed in de Geulvallei, met een prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen één hectare grote park.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  berg en terblijt, limburg, bedrijfsuitjes, terras, partycentrum, restaurant, bed & breakfast, valkenburg, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Riche Valkenburg

  hotel, weekje weg, groepsarrangement, last minute, limburg, weekendje weg, arrangementen, valkenburg

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kempen-Broekroute

  bos, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, anwb, noord en- midden limburg, stramproy, heidelandschap, midden-limburg en maasplassen, poldergebied

  Op de grens van de twee provincies Limburg ligt het grensoverschrijdend landschap Kempen-Broek. Het gebied ligt aan de noordoostrand van het Kempens Plateau waar door het samenvloeien van een aantal beken een nat en moerassig gebied ontstond. Een aantal hoger gelegen ‘droge’ zandruggen stak boven het moeras uit. Het resultaat is een afwisselend landschap met bos, heiden, moerassen en landbouwgronden. De Stramproyse Heide, Stramprooierbroek en Sint-Maartensheide maken deel uit van het landschapspark. Onderweg passeert u vier windmolens en een watermolen.

  Meer informatie >>
  route
 • Hamertroute

  rivieren en beekdalen, heidelandschap, nieuw bergen, peel en maas, weidegebied en akkerland, anwb, bos

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route
 • Kallenbroekroute

  veluwe, horeca, rivieren en beekdalen, limburg, heidelandschap, weidegebied en akkerland, terschuur, bos, anwb, fietsroute, ruime parkeergelegenheid

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Julianakanaalroute

  ruime parkeergelegenheid, anwb, bos, poldergebied, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, horeca, midden-limburg en maasplassen, noord en- midden limburg, heidelandschap, fietsroute, roosteren, meren en plassengebied

  Een groot deel van de Julianakanaalroute loopt door het ‘Waardevolle Cultuurlandschap Midden-Limburg’, een door de overheid aangewezen gebied met bijzondere natuur- en landschapswaarden. Het westelijke deel van de route heeft een duidelijk rivierkarakter. De Maas biedt een typisch rivierlandschap met dijken, uiterwaarden en karakteristieke Maasdorpen. Het oostelijke deel heeft een ander karakter. Hier wisselen bossen grootschalige landbouwgronden af. Ten zuiden van Nieuwstadt en Born gaat het landelijke gebied vrij abrupt over in de Westelijke Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Sprengen bij Kasteel Cannenburch

  veluwe en veluwezoom, weidegebied en akkerland, bos, wandelroute, wandelen, vaassen, heidelandschap, anwb

  Vaassen wordt gedomineerd door Kasteel Cannenburch dat in 1365 in de bronnen opduikt. In 1543 werd het gekocht door Maarten van Rossum, de veldheer die ervoor zorgde dat Gelre rond 1525 heel oostelijk Nederland bezat, van Friesland via het Sticht (Utrecht) tot en met Limburg. Zijn erfgenamen voltooiden de bouw van het kasteel in renaissancestijl en plaatsten hun wapens in de voorgevel. De grote toren aan de voorzijde is een 16e-eeuwse toevoeging.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Luxe Groepsverblijf de Jonkhof voor 24 personen

afbeelding_19013
groepsverblijf de Jonkho

Luxe groepsaccommodatie voor groepen tot 24 personen aan de bosrand. 7 slaapkamers met eigen sanitair en desgewenst een bakhuisje met eigen sanitair. Ruime keuken van alle gemakken voorzien zoals 2 ovens, vaatwasser, 8 pits gastoestel en 2 koelkasten met vriesvak. Buiten vindt u een trampoline, ruim terras, speelveld en dierenweide. Alles met uitzicht over de bossen van Landgoed Geijsteren. En op een steenworp afstand van de Maas.

Luxe Groepsverblijf de Jonkhof voor 24 personen

 • Adres
  St.wilbertsweg 30
  5862 AL Geijsteren
 • Telefoon
  06-20693188
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

locatie aan de rand van de bossen
eten en drinken catering mogelijkheden
activiteiten GPS tochten met een demonstratie schapen drijven.
activiteiten mooie fiets en wandelroutes

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"