Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Easyfeeling - Sauna - Skincare - Wellness

  doetinchem, beautycenter, sauna & beauty, dagarrangement, achterhoek, last minute, wellness, gelderland, massage, groepsarrangement, aanbieding

  Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf. En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Inntel Hotels Resort Zutphen

  zutphen, gelderland, hotel, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  gelderland, otterlo, boerenbed, boerderij, vakantieboerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  groesbeek, gelderland, rondleiding, geschiedenis, museum, schooleducatie, bevrijdingsmuseum, groepsarrangement, oorlog

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Uilen- en Dierenpark de Paay

  betuwe, kinderfeestje, verjaardagspartijtje, kinderboerderij, kinderuitje, dierenpark, beesd, kinderenactiviteit, schoolreis, dieren, groepsuitjes, dierentuin, gelderland

  De Paay is een kleinschalig uilen- en dierenpark gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe. Langs een kronkelig dijkje van Beesd naar Rhenoy vindt u, verscholen door bomen, de ingang van ons park.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Ultimate Adventures

  arrangement, aanbiedingen, groepsarrangement, groepsactiviteiten, gelderland, actief, borculo, sportief, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, teambuilding, dagje weg

  Blijven bewegen is voor iedereen goed. Kom daarom eens langs met uw vriendengroep of collega's en ontdek ons ruime aanbod aan groepsactiviteiten. Zo kunt u klimmen/abseilen, mountainbiken, kanovaren, steppen of fietsen en nog veel meer.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Royal Daan - Lunch & Delicatessen & High Tea

  lunch, apeldoorn, Paleis het Loo, groepsuitje, vriendinnenuitje, broodjes, gelderland, high tea, fietstocht, delicatessen, taarten, , smooties

  Wij verwelkomen u graag in onze mooie Lunchroom in brocante setting met groot zonnig terras! Naast onze befaamde High Tea is ons assortiment uitgebreid met broodjes, smoutjes, frisdranken etc.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Romeinenroute

  elst, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, anwb, rivieren en beekdalen, horeca, weidegebied en akkerland, meren en plassengebied, gelderland, fietsroute

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  gelderland, ophemert, boerderij, vakantieboerderij, boerenbed, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grebbelinieroute (noord)

  scherpenzeel, horeca, veluwerandmeren en gelderse vallei, gelderland, veluwe, weidegebied en akkerland, anwb, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, fietsroute

  De Gelderse Vallei strekt zich uit van Rijn tot IJsselmeer. Het Valleikanaal, voltooid in 1941, zorgde voor de broodnodige afwatering. Deze route toont ook de Grebbelinie, tezamen met de Nieuwe Hollandse Waterlinie en IJssellinie een historische waterlinie. In 1629 (Tachtigjarige Oorlog) werd een wal van Grebbe tot Zuiderzee aangelegd. Door de Grebbedijk bij Wageningen door te steken kon terrein oostelijk van de linie onder water gezet worden om de vijand te weren. In 1755 was de linie af. In 1874 werd de Grebbelinie een voorpostenstelling van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De verdedigingswerken liggen er nog, nu omringd door bijzondere planten en zangvogels.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiehuisjes Veluwe

afbeelding_14073

De mooiste plekjes van Nederland!
Vakantie Veluwe Vakantiehuizen heeft een ruime keus vakantiehuizen op de Veluwe. Maar ook groepsaccommodaties en chalets op de Veluwe. Van 2 persoons vakantiehuisjes op de Veluwe tot grote boerderijen op de Veluwe. Iedere vakantiewoning, groepsaccommodatie, chalet op caravan is door ons persoonlijk geïnspecteerd. Zodat u weet waar u aan toe bent en kunt vertrouwen op een kwaliteit die past bij de prijs van de gekozen accommodatie.

Vakantiehuisjes Veluwe

Faciliteiten

Activiteiten Ontdek de mooie fietsroutes, of wandel naar de pittoreske stadjes in de omgeving.
Omgeving De huisjes zijn gelegen midden in de natuur.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"