Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  otterlo, vakantieboerderij, boerderij, gelderland, boerenbed, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dierenpark Wissel

  dierenpark, groepsuitjes, verjaardagspartijtje, epe, dierentuin, teambuilding, schoolreisjes, gelderland, kindvriendelijk

  Dierenpark Wissel; natuurlijk & afwisselend! Ontmoet bijzondere dieren tijdens de ontdekkingstocht door Dierenpark Wissel. Kom oog in oog te staan met behendige klimmers, parmantige vogels en kleine rovers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Uilen- en Dierenpark de Paay

  beesd, dierenpark, gelderland, kinderuitje, betuwe, schoolreis, verjaardagspartijtje, dieren, kinderenactiviteit, kinderfeestje, dierentuin, kinderboerderij, groepsuitjes

  De Paay is een kleinschalig uilen- en dierenpark gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe. Langs een kronkelig dijkje van Beesd naar Rhenoy vindt u, verscholen door bomen, de ingang van ons park.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  weekendje weg, bos & heide, aanbiedingen, wandelarrangement, natuur, fietsarrangement, bungalowpark, veluwe, hulshorst, gelderland, rust, weekje weg

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Oma's huusje

  vakantiewoning, weekendje weg, kindvriendelijk, vakantiehuis, gelderland, dagje weg, boerderij, actief, putten

  Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dolfinarium

  evenementen, flevoland, attractiepark, dierenpark, kinderfeestjes, , harderwijk, dolfinarium, kindvriendelijk, gelderland, excursies en groepsuitjes, dierentuin, schoolreisjes

  Dolfinarium opent haar deuren weer op 20 februari! De leukste speelkamaraadjes vind je in het Dolfinarium. Kom je ook spelen?

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  bevrijdingsmuseum, rondleiding, groesbeek, geschiedenis, oorlog, gelderland, museum, groepsarrangement, schooleducatie

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Slot Loevestein

  gelderland, vergaderen, bed & breakfast, dagjeweg, bijzonder overnachten, kasteel, poederoijen, groepsuitjes, museum, groepsarrangement, trouwlocatie, evenementen, kindvriendelijk, weekendje weg

  Cultuur & natuur op de mooiste plek van Nederland. Dé locatie voor een dagje uit, weekendje weg, bruiloft, feest of relatiedag: het kan allemaal in Loevestein!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Mini-camping de Dennemaat

  fietsen wandelen, camping, gelderland, mini camping, ruurlo, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dorthroute

  weidegebied en akkerland, gelderland, achterhoek en liemers, fietsroutes, rivieren en beekdalen, heidelandschap, horeca, anwb, gorssel, achterhoek, fietsroute, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiehuisjes Veluwe

afbeelding_14073

De mooiste plekjes van Nederland!
Vakantie Veluwe Vakantiehuizen heeft een ruime keus vakantiehuizen op de Veluwe. Maar ook groepsaccommodaties en chalets op de Veluwe. Van 2 persoons vakantiehuisjes op de Veluwe tot grote boerderijen op de Veluwe. Iedere vakantiewoning, groepsaccommodatie, chalet op caravan is door ons persoonlijk geïnspecteerd. Zodat u weet waar u aan toe bent en kunt vertrouwen op een kwaliteit die past bij de prijs van de gekozen accommodatie.

Vakantiehuisjes Veluwe

Faciliteiten

Activiteiten Ontdek de mooie fietsroutes, of wandel naar de pittoreske stadjes in de omgeving.
Omgeving De huisjes zijn gelegen midden in de natuur.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"