Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Villapark Eureka

  overijssel, wandelen, kindvriendelijk, wellness, kinderboerderij, fietsen, natuur, twente, weekendje weg, familieweekend, bungalowpark

  Het grote, gastvrije familiepark is gelegen op het eeuwenoude landgoed ‘Het Hulsbeek’ bij Oldenzaal, hartje Twente. De luxe 4- tot 10-persoons bungalows liggen verscholen in het bos op ruime en zonnige plekken. Hier kunt u volop genieten van pure luxe, optimale privacy, rust en ruimte in een natuurlijke omgeving.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie De Follenhoegh ****

  vollenhove, groepsaccommodatie, fietsen wandelen, weekje weg, weerribben, groepsuitjes, familieweekend, weekendje weg, groepsaccommodaties, overijssel, groepsarrangement, giethoorn, wandelen, groepaccommodaties, luxe accommodatie

  Aan de rand van de voormalige Zuiderzee en dichtbij de Weerribben en Giethoorn ligt de Follenhoegh. Een luxe groepsaccommodatie tot 23 personen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Noord-Sallandse Heuvelrug-route

  heidelandschap, fietsen, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, , nijverdal, bos, anwb

  Deze route laat een prachtige mengeling zien van boerenland en natuurgebied. Het land kan hier glooien en boerderijen half aan het zicht onttrekken. U beklimt de fl anken van de Sallandse Heuvelrug en de Luttenberg, al zijn ze bij lange na geen echte kuitenbijters. Het middengedeelte van de Sallandse Heuvelrug is een van de indrukwekkendste natuurgebieden van Overijssel. Vroeger was hier een uitgestrekt heidegebied, nu is er voornamelijk bos. Een kudde Schotse hooglanders houdt de overgebleven heide in stand. De N35 deelt de Sallandse Heuvelrug in tweeën. Alleen het gedeelte gelegen ten zuiden van deze drukke weg is benoemd tot Nationaal Park.

  Meer informatie >>
  route
 • IJsseldeltaroute

  fietsen, weidegebied en akkerland, anwb, kop van overijssel, kampen, overijssel, rivieren en beekdalen, fietsroute

  Het landschap van de IJsseldelta tussen Kampen en Zwolle heeft soms nog iets van vroeger. Het is op sommige stukken een vrijwel ongerept rivierenlandschap met op­vallende rijen knotwilgen en meidoornhagen. De IJssel was rond het?begin van de jaartelling een ­onbeduidende stroom. Maar later kreeg de rivier water uit de Rijn en werd het een rusteloze waterloop. Ze brak door dijken, overstroomde land en verlegde haar bedding. De IJssel ging dit deel van Overijssel domineren en vormde er een delta. Na de St.?Elisabethsvloed in 1421 kon de Rijn haar water sneller afvoeren naar de zee en kreeg de IJssel weer minder water.

  Meer informatie >>
  route
 • Stadsroute Kampen

  overijssel, wandelen, anwb, kampen, stad en park

  De ligging aan de monding van de IJssel bracht Hanzestad Kampen welvaart en aanzien. De stad heeft nog niets aan glans verloren. Torens, poorten en statige gevels: de stadse allure stráált er vanaf.

  Meer informatie >>
  route
 • Schipbeekroute

  horeca, anwb, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, poldergebied, rivieren en beekdalen, fietsroute, markelo, heidelandschap, salland, vechtdal en twente, weidegebied en akkerland, bos

  Deze route tussen Diepenheim (Overijssel) en Neede (Gelder­land) ligt aan weerszijden van de Schipbeek. Bij Diepenheim is het landschap kleinschalig met karak­teristieke Saksische boerderijen en landhuizen omringd door fraaie landgoederen zoals Westerflier, Warmelo, Diepenheim en Nijen­huis. Ook Neede is omringd door een kleinschalig landschap. Tussen Diepenheim en Neede lagen vroeger uitgestrekte, vochtige hei­develden. Dat gebied is nu vrijwel geheel ontgonnen en veranderd in een grootschalig landschap met moderne boerderijen en rechte we­gen. Bij Gelselaar is het landschap weer kleinschalig.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsaccommodatie De Boerschop*****

  groepsuitje, groepsaccommodatie, overijssel, groepsarrangement, weekendje weg, boerderij, volpension, familieweekend, luttenberg, zorgvakantie, fietsen, weekje weg, mindervaliden

  Echte gastvrijheid en goed verzorgde maaltijden! Door de sfeer van de sallandse boerenhoeve en prachtige tuin met idyllische plekjes krijgt u een landlevengevoel. Er zijn meerdere voorzieningen voor sport en spel. Een plaats voor inspanning, ontspanning, rust en gezelligheid.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Museum en Vakantieboerderij De Zwemkolk

  weekendje weg, groepsuitjes, wandelen, aanbiedingen, groepsarrangement, overijssel, vakantiehuis, groepsaccommodatie, dagje weg, museum, familieweekend, 6 personen, markelo, fietsen, fietsarrangement

  Vakantiehuisjes en museum in schitterende bosrijke omgeving

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Zwartewater

  weekje weg, hotel, weekendje weg, overijssel, aanbiedingen, zwartsluis, familieweekend, vergaderarrangementen, groepsarrangement, wandelarrangement, fietsarrangement, watersport

  Hotel Zwartewater bevindt zich in de kop van Overijssel direct aan de rivier “Het Zwartewater” aan de rand van het centrum van Zwartsluis. Ons restaurant “de Combuys” en brasserie “In’ t Vooronder” bieden een weids uitzicht over de rivier en het landschap.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  rivieren en beekdalen, gramsbergen, anwb, heidelandschap, weidegebied en akkerland

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Averesch Camperverhuur

Averesch Camperverhuur

 • Adres
  Butaanstraat 21
  7463 PG Rijssen