Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Groepsverblijf Nieuw Bornrif

  texel, noord-holland, familieweekend, weekendje weg, groepsarrangement, de koog, strand, groepsaccommodatie, waddeneilanden

  Groepsaccommodatie te De Koog op Texel – verblijf voor groepen zoals bijv. families, scholen en verenigingen. De accommodatie ligt aan de rand van her bos en heeft een weids uitzicht, het heeft een ruime opzet en biedt rust en ruimte. De eetzaal heet een aantal lange tafels met makkelijke stoelen en banken, in deze ruimtebevinden zich ook een aantal banken met tv en dvd.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Linnaeushof

  pretpark, attractiepark, kindvriendelijk, glijbaan, noord-holland, groepsuitjes, kinderfeestjes, schoolreisjes, bennebroek, speeltuin, kinderactiviteit

  Klimmen, duikelen, zwieren en zwaaien: in Linnaeushof staan meer dan 350 speeltoestellen en attracties, genoeg voor urenlang speelplezier. Het motto is zelf spelen en bewegen en je eigen fantasie gebruiken. Er zijn dan ook geen kermisachtige attracties en geen lange wachttijden.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Landhuis de Leijen

  noord-holland, bed & breakfast, sauna & beauty, wellness, fietsarrangement, appartement, wandelen, hensbroek, fietsvakantie, weekendje weg

  Heerlijk ontspannen in Landhuis De Leijen. Er is een ontspanningsruimte met Finse sauna en regendouche. De badjassen en badlakens liggen al voor u klaar!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Storytrail - Het leukste uitje van Nederland!

  groepsarrangement, haarlem, schoonhoven, gouda, historie, cadeaubon, rotterdam, groepsuitje, noord-holland, amersfoort, utrecht, vrijgezellenfeest, breda, amsterdam, leiden, den bosch, familieuitje, den haag, noord-brabant, stadswandeling, zutphen, gelderland, Delfshaven, zuid-holland, bedrijfsuitje

  Op zoek naar een leuk uitje? Samen met collega's, familie of vrienden? Beleef nú de Storytrail stadswandeling met bijzondere verteller met € 5,- korting! Reserveer op onze site via de knop "Ideaal/overboeking" met de actiecode "waarnaartoe” en betaal slechts 12,50 i.p.v. 17,50.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • De Schermerroute

  meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, horeca, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, noord-holland-noord, ursem, fietsroute, anwb, west-friesland en wieringermeer

  De in 1635 drooggevallen Schermer is een van de grootste droogmake­rijen van Noord-Holland. De route volgt de ringdijk vele kilometers en biedt uitzicht op het verkavelde land. Tussen Grootschermer en Driehuizen is het contrast met het oude, waterige veenland groot. Grenzend aan De Schermer ligt Alk­maar, dat altijd nauwe banden met de omliggende droogmakerijen heeft gehad.

  Meer informatie >>
  route
 • Westfriese Dijk-route

  meren en plassengebied, fietsroute, weidegebied en akkerland, west-friesland en wieringermeer, horeca, nieuwe niedorp, poldergebied, anwb, ruime parkeergelegenheid, noord-holland

  Omstreeks 1300 lag er rond West-Friesland de 126 km lange Westfriese Omringdijk, die een getijdenlandschap omsloot. Voor bewoning waren de veenmoerassen van West-Friesland ongeschikt. Alleen op de hoger gelegen venen rond Schagen woonden aan het begin van onze jaartelling mensen. In de 8e eeuw verbeterde de natuurlijke afwatering via veenstroompjes en verweerde men zich tegen de zee op terpen en met lage dijken. Een deel van die dijkjes is opgenomen in de Omringdijk.

  Meer informatie >>
  route
 • Graskades door plassen en moerassen

  anwb, noord-holland-zuid, ruime parkeergelegenheid, noord-holland, wandelroute, duin- en strandlandschap, , loosdrecht, het gooi, honden toegestaan

  Het noordelijke deel van de Loosdrechtse Plassen vormt een prachtige afwisseling van beschermde waterwingebieden, kleinschalige plassen (waar motorboten niet zijn toegestaan), graslanden, rietkragen en moerasbossen. Deze natuurgebieden vormen een oase van rust, vlak bij het zo drukke en toeristische Loosdrecht. De wandeling maakt een grote lus dwars door het natuurgebied en volgt historische paden over onverharde graskades. Eerst wandelt u over de Kromme Rade door Natuurreservaat Het Hol naar ’s-Graveland. Dan volgt u het Oppad, een oud kerkpad naar Kortenhoef. Het zijn smalle afwisselende paadjes langs bloemenrijke slootkanten, rietland, moerasbos en het open water van de Vuntus en Kortenhoefse Plassen.

  Meer informatie >>
  route
 • Kinderparadijs Koggenland & Camping Koggenland

  westfriesland, binnenspeeltuin, dagjeweg, trekkershut, dagje weg, zwembad, kinderfeestje, camping, attractiepark, schoolreis, arrangementen, familieuitje, speeltuin, kindvriendelijk, verjaardag, hensbroek, noord-holland, weekendje weg

  Prachtige speeltuin & binnenparadijs in Hensbroek waar kinderen zich de héle dag kunnen uitleven!! Het binnenparadijs beschikt over bijna 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 0 – 12 jaar. Van springkussens tot ballenbakken en van klimrekken tot div. speeltoestellen. Tevens camping met COMFORT & LUXE trekkershutten!!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

  stoomtrein, groepsarrangement, bedrijfsuitjes, hoorn, westfriesland, familieuitje, enkhuizen, groepsuitjes, arrangementen, kindvriendelijk, museum, noord-holland, medemblik

  Spannendste Tijdreis in de Meivakantie Maak een kleurrijke dagtocht en bezoek Tulpen-station Wognum De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik organiseert de leukste dag van de Meivakantie in een uitgebreid programma met vele extra’s! De Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot door de kop van Noord-Holland wordt tussen 27 april en 5 mei uitgebreid met een historische autobusdienst naar het Stoommachinemuseum, Kasteel Radboud en Imkerij de Bijenstal. Jonge bezoekers doen onderweg de ontdekkingstocht Stoomsafari en scheppen zelf de kolen in de locomotief of verkleden zich als reiziger van 100 jaar geleden. Maar, er is meer: In deze periode rijden de stoomtrams langs tientallen prachtig bloeiende bollenvelden. En dat alles voor één prijs! Nieuw in 2013 is 'Tulpen-station Wognum', waar wordt gestopt om van nog meer kleurenpracht te kunnen genieten.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Amsterdam Boat Events

  bedrijfsuitjes, dagje weg, boottocht, varend restaurant, rondvaart, culinair genieten, noord-holland, restaurant, groepsuitjes, bbq op een boot, amsterdam, groepsarrangementen

  Als rondvaartboot schipper droomde ik van een betere 'vaar-ervaring' en besloot informele rondvaarten te gaan verzorgen met m'n eigen varende woonboot. Zo is Amsterdam Boat Events ontstaan uit liefde voor Amsterdam en varen.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

De Lindehoeve

afbeelding_14861
De Boerderij

Geniet volop van alles wat het prachtige Texel te bieden heeft. Duin, strand en bos om de hoek, maar ook honderden Texelse schapen en een echte boer die je er alles over kan vertellen. Ook leuk voor weekendje weg met de familie of vrienden. Vanaf de boerderij kan je op de fiets binnen 10 minuten leuke dorpjes als Den Hoorn en Den Burg bereiken.

De Lindehoeve

Faciliteiten

Activiteiten Prachtig gelegen Hoeve met vele leuke activiteiten op de boerderij en in de directe omgeving. Bekijk snel onze website voor alle mogelijkheden.
Huisdieren Op de Lindehoeve vind je schapen, lammetjes, kippen, konijnen, paarden en nog veel meer, maar je mag ook je eigen huisdier, mits aangelijnd, meenemen.
De Boerderijwinkel De boer en boerin zorgen er voor dat de BoerenBed gast hier een ‘natje en droogje’ kan vinden van o.a. het eigen bedrijf en lokaal geproduceerde produkten.
De Broodoven Bij het Betere BoerenBed staat een gemetselde houtgestookte (brood)oven.
De dierenweide Op het terrein waar de BoerenBed Tenten staan is een speciale plek voor kinderen -en ouders!- ingericht: de dierenweide.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"