Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Pension Vierhouten

  veluwe, gelderland, arrangementen, fietsen wandelen, weekendje weg, weekje weg, bed & breakfast, vierhouten, hotel, pension

  Hotel Pension Vierhouten. Sfeervol, gemoedelijk en klein. In Hotel Pension Vierhouten op de Veluwe moet u zijn! Door de persoonlijke service, voelt u zich meteen thuis. Een gezellig hotel met 14 kamers. Alle kamers hebben een naam van een boom of struik uit de omgeving. U bent geen nummer, dus onze kamers ook niet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kasteel Doorwerth

  wandelen, heidelandschap, bos, weidegebied en akkerland, wandelroute, anwb, doorwerth, veluwe en veluwezoom

  Tot het terrein Doorwerth behoren een aantal voormalige landgoederen. Ze liggen aan weerszijden van de Oude Oosterbeekseweg en hebben een lange, rijke historie, die nauw verweven is met die van Gelderland. Het zijn de Duno ten westen van Heveadorp en Hoog Oorsprong en de Zilverberg tussen Oosterbeek en Doorwerth. De huizen die de kernen van de landgoederen vormden zijn grotendeels bij de slag om Arnhem in 1944 verwoest en na de oorlog niet meer herbouwd.

  Meer informatie >>
  route
 • Slot Loevestein

  groepsuitjes, bijzonder overnachten, vergaderen, dagjeweg, evenementen, kasteel, kindvriendelijk, groepsarrangement, trouwlocatie, museum, bed & breakfast, gelderland, poederoijen, weekendje weg

  Cultuur & natuur op de mooiste plek van Nederland. Dé locatie voor een dagje uit, weekendje weg, bruiloft, feest of relatiedag: het kan allemaal in Loevestein!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nederlands Openluchtmuseum

  gelderland, kinderfeestjes, groepsuitjes, schoolreisjes, familiedag, museum, speeltuin, aanbiedingen, arnhem, rondleiding, groepsarrangement, kinderuitje, familieuitje

  ''Daar maak je geschiedenis mee'' In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Melkveehouderij Landgoed Volenbeek

  ermelo, vakantieboerderij, veluwe, gelderland, boerenbed, boerderij, weekendje weg

  De boederij gebouwd in 1859 in het prachtig gelegen natuurgebied De Veluwe is een uitstekende plek om uw vakantie door te brengen. De bijzondere natuur, de monumentale boerderij en de gastvrije familie Rozendaal zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Polysport Activiteitenpark & Catering

  groepsuitjes, groepsarrangementen, vrijgezellenfeest, vrijgezellenuitje, familieweekend, in- en outdoor, vriendenweekend, teambuilding, vriendinnenweekend, groepsaccommodatie, bedrijfsuitjes, dieren, vriendinnenuitje, gelderland, veluwe, weekendje weg

  Polysport organiseert al 16 jaar leuke bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding en trainingen, groepsovernachtingen, tennisuitjes, vrijgezellenuitjes, groepsuitjes, personeelsuitjes, vrienden en vriendinnenuitjes op de Veluwe.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  boerderij, gelderland, vakantieboerderij, ophemert, boerenbed, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buitensporthotel Hoenderloo

  hoenderloo, paardenstalling, hoge veluwe, Paleis het Loo, groepsarrangement, gelderland, fietsen wandelen, veluwe, groepsaccommodatie, appartementen, weekendje weg, buitenritten, trekvogelpad, paardrijden, bed & breakfast

  Buitensporthotel Hoenderloo biedt u een comfortabel verblijf in ruime kamers met eigen badkamer en studio’s / groep accommodatie met eigen kookgelegenheid. Tevens is het mogelijk voor trekkers om bij ons te overnachten. De kamers zijn rustiek gelegen boven de stallen van Ruitersportcentrum De Krimhoeve.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Werk aan de Winkel

  gelderland, groepsarrangement, bedrijfsuitjes, workshop, noord-brabant

  Werk aan de Winkel is een creatief bedrijf met workshopruimtes in hartje Den Bosch & Nijmegen. Doe er bijvoorbeeld een workshop parfum- of sieraden maken, mozaïeken, bier maken, beeldhouwen of Pimp your Ride! Leuk dus voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, dagjes weg, familiedagen en alles daartussenin.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Mini-camping de Dennemaat

  gelderland, camping, mini camping, ruurlo, fietsen wandelen, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

De Eikensingel

De Eikensingel

 • Adres
  Buurtweg 37
  3888 NE Uddel