Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Oost-Zeeuws-Vlaamse route

  fietsroute, weidegebied en akkerland, zeeuws-vlaanderen, anwb, fietsen, zeeland, poldergebied, kloosterzande

  Het noordelijke deel van deze route komt door een van de oudste stukken van Zeeuws-Vlaanderen. Kloosterlingen uit Brugge en Gent stichtten in de 12e eeuw zogeheten ‘uithoven’ in buitengebieden. Met zo’n uithof als middelpunt werd land in de regio ingedijkt. Het gewonnen land leverde voedsel voor de Vlaamse steden. Het dorp Kloosterzande is rond zo’n uithof ontstaan. Rustzoekers komen in Oost-Zeeuws-Vlaanderen ruimschoots aan hun trekken. U fietst over stille wegen met nauwelijks autoverkeer. Af en toe rijdt een eenzame racefietser u voorbij. Het decor bestaat uit enorme akkers met rijen bomen aan de horizon.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  zeeland, veere, boerenbed, vakantieboerderij, boerderij, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grand Hotel Ter Duin

  arrangementen, wifi, wellness, trouwen, restaurant, high tea, schouwen-duiveland, weekendje weg, aanbieding, grandcafe, golfbaan, hotel, kust, vergaderruimte, zeeland, weekendjeweg, culinair, zakelijk, streekproducten

  Ontdek de allure van Grand Hotel Ter Duin - Burgh-Haamstede! Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Het hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Zeeland, tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen. Het hotel heeft alle ingrediënten om nog een dagje te blijven of om nog eens terug te komen binnen handbereik.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Westerschouwenroute

  heidelandschap, poldergebied, anwb, renesse, fietsroute, fietsen, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, zeeland, duin en strandlandschap, bos, weidegebied en akkerland

  Duinen, strand en zee lokken toeristen naar het westelijke deel van het vroegere eiland Schouwen. Minder bekend is het aantrekkelijke overgangsgebied tussen duin en polder. U fietst hier door een afwisselend landschap van bosjes, houtwallen, boomgaarden en besloten stukjes akker- en weiland.

  Meer informatie >>
  route
 • Pijlerdamroute

  zeeland, poldergebied, anwb, weidegebied en akkerland, fietsen, noord- en zuid-beveland, bed & breakfast, meren en plassengebied, kortgene, fietsroute

  Noord-Beveland werd tijdens de St.?Felixvloed (1530) verzwolgen door de golven. Bijna zeventig jaar na deze over­stroming werd de eerste polder opnieuw bedijkt. Stukje bij beetje is het eiland teruggewonnen op zee. Tegenwoordig verbinden grote waterstaatkundige werken het vroegere eiland aan vier zijden met andere delen van Zeeland. De route komt langs de Veerse Gatdam (1967) en de stormvloedkering in de Oosterschelde (1986).

  Meer informatie >>
  route
 • Logis Hotel Royal

  weekje weg, hotel, strand, zeeland, familiehotel, zee, vlissingen, weekendje weg, zakelijk

  Het gezellige drie-sterren familiehotel in Vlissingen, Stad aan zee, slechts 300 meter van zee en strand. Geboortestad van Michiel de Ruijter. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld Zeeuwse Mosselen. Lekker uitwaaien op de boulevard en aan strand. Laat u verwennen door meer zon en minder regen dan de rest van Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dreischor Groen en Toen-route

  ruime parkeergelegenheid, poldergebied, anwb, zeeland, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, weidegebied en akkerland, horeca, fietsroute, dreischor

  Dreischor is niet alleen het best be­waarde kerkringdorp van Zeeland, het verwierf ook internationale erkenning als ‘groenste dorp van Europa 2001’. Het haast onwerkelijk rustige dorp is het centrum van een route die ‘groen’ en ‘toen’ op het vroegere eiland Dreischor met elkaar verbindt.

  Meer informatie >>
  route
 • Landje Apart-route

  breskens, poldergebied, weidegebied en akkerland, zeeuws-vlaanderen, anwb, zeeland, fietsen, fietsroute

  Zeeuws-Vlamingen praten liefkozend over hun thuisfront als een ‘landje apart’. Het is een landje van contrasten. Modern strandplezier gaat gepaard met een achterland waar rust en ruimte heersen. Op deze route ervaart u beide. Aan de kust fietst u over de dijk met zicht op de zo typerende palenrijen als golfbrekers in zee. In het Zeeuws-Vlaamse achterland staan de akkers vol tarwe, aardappelen en maanzaad. De wind heeft vrij spel in de toppen van de populieren. Zwaluwen vliegen boven de velden, op zoek naar insecten. Haal eens een Zeeuwse bolus bij de warme bakker. Die levert voldoende energie voor onderweg.

  Meer informatie >>
  route
 • Valkenisseroute

  duin en strandlandschap, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, horeca, walcheren, zeeland, westkapelle, anwb, fietsroute, weidegebied en akkerland

  In het kustgebied tussen Westkapelle en Vlissingen drukt het toerisme zijn stempel op het landschap: vrijwel zonder onderbreking volgen bunga­lowparken en campings elkaar op. Een rustpunt ligt in het bosgebied bij Valkenisse, waar weinig recreatie­voorzieningen zijn. Voorbij Vlissingen fietst u door een heel ander Zeeland: daar leiden met bomen omzoomde wegen door grootschalige akker- en weidegebieden.

  Meer informatie >>
  route
 • De Zak van Zuid-Beveland

  noord- en zuid-beveland, weidegebied en akkerland, heidelandschap, anwb, rivieren en beekdalen, goes, zeeland

  De Zak van Zuid-Beveland is de Zeeuwste plek van Zeeland. Een kleinschalig, oud landschap met wildbebloemde, kromme dijken. Stikmooi, ook vanuit het boemeltje. Een land vol bloemen en schapen. Na Nisse, een piepklein dorp met een kerk, bakkerij en theeschenkerij komen we bij de bloemendijkjes en rijden door een palet van wilde marjolein, wollige distel en lathyrus. Zuidelijke soorten die hier kunnen groeien doordat het in Zeeland warmer is dan in de rest van Nederland. Een beetje onze eigen Provence. Bij Hoedekenskerke wacht ons een werkende stoomtrein! Je kunt er mee naar Goes, en de fiets mag mee.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Strandpark De Zeeuwse Kust

afbeelding_16451
Boormossel chalet

Ook op het park merkt u goed dat u dichtbij het 17 kilometer lange Noordzeestrand verblijft. Het strand op loopafstand, maakt de ligging van de camping uniek.

Er zijn 168 toeristische campingplaatsen, waar u het hele jaar kunt kamperen op Comfort-/ of Comfort + plaatsen (met privé sanitair).
Aande anderekant van het park staan 165 luxe ingerichte chalets. Het park wordt gescheiden door een Centrumgebouw met voorzieningen zoals een zwembad, speeltuinen en restaurant.

Ook huisdieren zijn welkom.

Strandpark De Zeeuwse Kust

Faciliteiten

Zwembad Overdekt zwembad met 2 peuterbaden en een glijbbaantje.
Speeltuin Binnenspeeltuin, kinderbioscoop, buiten speeltuin en een vide met X box, playstation, tafeltennistafel en meer.
Animatieteam Iedere schoolvakantie is er een animatieteam aanwezig
Restaurant In het sfeervol ingerichte Strand Cafe DOK worden de sterren van de hemel gekookt voor u.
Sauna In de sauna, whirlpool en infra roodcabine kunt u lekker ontspannen.

Reacties

Martine Beek zegt:

Geweldig mooie chalets!

Gepost op dinsdag 3 juli om 21.15 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"