Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  noord-brabant, natuur, limburg, noord-holland, camping, friesland, zuid-holland, zeeland, overijssel, kamperen, gelderland, kindvriendelijk, drenthe, flevoland, groningen, weekendje weg

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Speel en Kinderboerderij 't Platteland

  veulen, attractiepark, vriendenuitje, schoolreisjes, kindvriendelijk, groepsuitjes, kinderfeestjes, actief, familieuitje, venray, speeltuin, limburg, boerderij, dagje weg, kinderboerderij, kinderen

  Indoorspeel en kinderboerderij 't PLatteland. Buiten speeltuin, Skelterbaan Trampolinen, Springkussen, Schommels, Wippen, Klimmen. Boerderijwinkel met streekprodukten en geschenkpakketten. Terras voor fietsers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kallenbroekroute

  fietsroute, anwb, bos, rivieren en beekdalen, limburg, heidelandschap, veluwe, ruime parkeergelegenheid, terschuur, horeca, weidegebied en akkerland

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  gelderland, groepsuitjes, groepsaccommodatie, limburg, schoolreisjes, zuid-holland, utrecht, vergaderen, groepsarrangementen, noord-brabant, zeeland, hostel, aanbiedingen, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiewoningen De Veldhof Gulpen

  fietsen wandelen, wandelen, groepsarrangement, vakantiehuis 14 personen, weekje weg, weekendje weg, groepsaccommodatie, gulpen, appartement, vakantiehuis, familieweekend, bungalowpark, fietsarrangement, zuid-limburg, Limburgs Heuvelland, limburg

  Midden in het schilderachtige heuvellandschap ligt het vriendelijke dorp Gulpen. Onze oude limburgse-carreboerderij biedt een prima uitgangspunt om de aantrekkelijke omgeving te ontdekken.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Sprengen bij Kasteel Cannenburch

  heidelandschap, wandelen, weidegebied en akkerland, anwb, veluwe en veluwezoom, vaassen, bos, wandelroute

  Vaassen wordt gedomineerd door Kasteel Cannenburch dat in 1365 in de bronnen opduikt. In 1543 werd het gekocht door Maarten van Rossum, de veldheer die ervoor zorgde dat Gelre rond 1525 heel oostelijk Nederland bezat, van Friesland via het Sticht (Utrecht) tot en met Limburg. Zijn erfgenamen voltooiden de bouw van het kasteel in renaissancestijl en plaatsten hun wapens in de voorgevel. De grote toren aan de voorzijde is een 16e-eeuwse toevoeging.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsaccommodatie Damiaan Simpelveld

  simpelveld, familieweekend, bed & breakfast, limburg, fietsarrangement, groepsuitjes, weekendje weg, groepsarrangement, teambuilding, vergaderen, groepsaccommodatie

  Groepsaccomodatie, tevens mogelijkheid voor bed & breakfast, Heuvelland in Limburg. Verblijf, bezinning, teambuilding, training, seminar, feest, in rustige omgeving in een voormalig kloostergebouw.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  limburg, solex, Maastricht, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, dagje weg, groepsuitjes

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kasteelpark Born

  groepsuitje, kindvriendelijk, limburg, kasteel, dierentuin, born, schoolreis, restaurant, arrangementen

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hamertroute

  bos, nieuw bergen, anwb, weidegebied en akkerland, heidelandschap, rivieren en beekdalen, peel en maas

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Het Maashotel

Het Maashotel

 • Adres
  Veerweg 11
  5872 AE Broekhuizen