Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  kindvriendelijk, noord-brabant, noord-holland, limburg, gelderland, flevoland, kamperen, friesland, zeeland, overijssel, camping, natuur, drenthe, weekendje weg, zuid-holland, groningen

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  bed & breakfast, limburg, berg en terblijt, restaurant, terras, bedrijfsuitjes, valkenburg, partycentrum, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  zeeland, fietsarrangement, noord-holland, weekendje weg, fietsen, groningen, overijssel, appartement, flevoland, drenthe, limburg, zuid-holland, friesland, vakantiehuis, utrecht, noord-brabant, bed & breakfast, wandelen, gelderland, bijzonder overnachten

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grindgatenroute

  midden-limburg en maasplassen, fietsen, limburg, bos, anwb, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, heidelandschap, noord- en midden-limburg, fietsroute, horn (haelen)

  De Grindgatenroute geeft een goed beeld van de gevolgen voor het landschap van grootschalig grind en zandwinning langs de Maas. De Maasplassen zijn ontstaan door grindwinning en vormen een aaneenschakeling van grote en kleine plassen. De natuurontwikkeling rond de Maasplassen sluit aan op het project Grensmaas. Tussen Horn en Wessem fietst u door de uiterwaarden van de Maas. Vervolgens slingert de route langs en over de Maasplassen. Het water trekt duizenden watersporters, vooral surfers en dagrecreanten aan. Het laatste deel van de route loopt over een dekzandrug die met beekdalen is doorsneden.

  Meer informatie >>
  route
 • Vijlenerboschroute

  heidelandschap, fietsen, limburg, weidegebied en akkerland, bos, heuvelland (mergelland) en geuldal, fietsroute, mechelen, anwb

  Ten zuiden van Vijlen ligt het Vijlenerbosch, het grootste aaneengesloten loofbos van Limburg. In dit heuvelland ligt het hoogste punt van Nederland, de 322,5 meter hoge Vaalserberg. Niet ver van de Vaalser­berg ligt bij de gemeenschappelijke grenspaal het Drielandenpunt (321 m). Door de grote hoogte valt hier de meeste neerslag van Nederland (850-875 mm per jaar). Hierdoor ontspringen tussen de heuvels vele beekjes, waarlangs kleine nederzettingen ontstonden. Bovendien is dit bij uitstek de streek van vakwerkhuizen waarover de Romeinse geschiedschrijvers ruim tweeduizend jaar geleden al berichtten.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteelpark Born

  dierentuin, groepsuitje, born, limburg, schoolreis, kasteel, arrangementen, kindvriendelijk, restaurant

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Camping-Restaurant de Rozenhof/ Kerst

  kindvriendelijk, speeltuin, fietsen, vijlen, weekje weg, stacaravan, fietsarrangement, vakantiehuis, epen, camping, kamperen, wandelen, kerst, limburg, weekendje weg, wandelarrangement

  Prachtige terrassen camping in de Limburgse heuvels en het 5* Geuldal. Heerlijk uitrusten en eten in ons restaurant.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buitenplaats de Mechelerhof

  mechelen, bungalowpark, limburg, weekendje weg, overdekt zwembad, vakantiepark

  Heerlijk vertoeven op Buitenplaats De Mechelerhof, omdat genieten mag!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping de Leistert

  fietsen, fietsarrangement, chalets, kindvriendelijk, subtropisch zwembad, camping, wandelen, speeltuin, golfslagbad, familiecamping, wandelarrangement, limburg, weekendje weg

  Beleef het buiten - Beleef de vrijheid - Beleef het samen! Tent, caravan, camper of chalet, bij ons verblijft u altijd op topniveau. Camping de Leistert in Roggel is een 5-sterren camping in hartje Limburg, met prachtige en ruime plaatsen. ANWB & ADAC Best Camping award winnaar!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Lage Vuursche-route

  utrecht-stad, vecht en plassen, utrecht, bos, heidelandschap, de bilt, anwb, weidegebied en akkerland

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hotel Restaurant Piethaan

Hotel Restaurant Piethaan

 • Adres
  Mamelis 6
  6295 NB Vaals