Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Zwerven door de Brabantse Kempen

  anwb, heidelandschap, weidegebied en akkerland, oostelbeers, de kempen en brabantse peel, bos

  Bossen, vennen en uitgestrekte heide: dat is de Kempen ten voeten uit. Het Brabantse dorp Oostelbeers dat samen met Oirschot en Spoordonk een gemeente vormt, ligt midden in de Kempen. Vroeger was dit gebied met schrale heidevelden de armste streek van Noord-Brabant. Boeren hadden een tekort aan mest en leidden een zwaar bestaan. Tijdens de vorige eeuw werd het gebied op grote schaal ontgonnen, waardoor veel van het oorspronkelijke landschap geheel van de kaart verdween. Gelukkig zijn er prachtige natuurgebieden overgebleven, waar je eindeloos kunt zwerven. Deze wandeling is op haar mooist wanneer de heide in bloei staat en er talloze kleurrijke vlinders rondfladderen.

  Meer informatie >>
  route
 • De Geershof

  vergaderen, natuur, familieweekend, vriendenweekend, noord-brabant, familiereünie, weekje weg, ulvenhout, weekendje weg, groepsaccommodatie, teambuilding, groepsuitjes, vriendinnenweekend

  De Geershof is een ruime, vrijstaande groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van Ulvenhout midden in een bosrijk gebied ten zuiden van Breda en een paar kilometer van de Belgische grens.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  friesland, bed & breakfast, fietsarrangement, noord-brabant, overijssel, flevoland, gelderland, limburg, fietsen, wandelen, appartement, zeeland, weekendje weg, groningen, noord-holland, vakantiehuis, utrecht, drenthe, bijzonder overnachten, zuid-holland

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Speelland Beekse Bergen

  noord-brabant, attractiepark, speeltuin, dagje weg, hilvarenbeek, binnenspeeltuin

  Kom spelen! Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Dit speelparadijs - op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen - staat garant voor urenlang speelfun

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Ecovlotten

  wandelen, vissen, de heen, bergen op zoom, sloepverhuur, noord-brabant, blokhutten, rustzoekers, bijzonder overnachten, fietsen, rust & ruimte, natuur, weekendje weg

  Blokhutten op een vlot, midden in de natuur en op het open water van de Steenbergsche Vliet. Dat zijn onze ecovlotten. Op zoek naar rust, ruimte, natuur en water? Dan is een verblijf in een ecovlot iets voor u.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Land van Altenaroute

  anwb, rivieren en beekdalen, woudrichem, land van heusden en altena, weidegebied en akkerland, poldergebied

  Het Land van Altena ligt tussen de Afgedamde Maas, de Bergsche Maas, de Merwede en de Brabantse Biesbosch. Lange tijd behoorde het tot Holland. In 1815 werd het van­wege de slechte verbindingen met die provincie bij Noord-Brabant gevoegd. De streek heeft nog altijd een Hollands karakter dankzij de riviergezichten, dorpen en boerde­rijen op terpen. Meer landinwaarts staan de voor Brabant karakteris­tieke populieren langs de wegen en zijn er kleine populierenbossen met eendenkooien.

  Meer informatie >>
  route
 • Corso Zundert Zondag 3 & 4 sept

  bloemen en planten, expositie, tentoonstelling, bloemencorso, planten en bloemen, kunst en cultuur, noord-brabant, zundert

  Corso Zundert is het gróótste corso ter wereld en vind plaats op 3 & 4 september 2017. Een ware bloemenzee trekt aan u voorbij! Mis het niet! Extra kijkdag: 5 september!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Landgoed De Utrecht-route

  ruime parkeergelegenheid, poldergebied, esbeek, fietsroute, bos, heidelandschap, weidegebied en akkerland, meren en plassengebied, oostelijk brabant, anwb, hart van brabant

  Deze afwisselende route heet naar Landgoed De Utrecht in de Brabantse Kempen. Toen verze­keringsmaatschappij De Utrecht het landgoed in 1898 kocht, was de grond woest en begroeid met heide. Nu vindt u er bos, bouwland, wat heide en enkele vennen. De route gaat ook door een stukje België, met dezelfde zandgronden als in Noord-Brabant. De inrichting van het landschap verschilt echter. Boerderijen, wegen en de minder rechtlijnige kavels maken een on-Nederlandse indruk. Zonder op de kaart te kijken weet u dat u in het buitenland bent.

  Meer informatie >>
  route
 • Watersport Botenverhuur

  kanoverhuur, drimmelen, watersport, noord-brabant, sloepenverhuur, fietsen, groepsarrangement, motorbootverhuur, botenverhuur, wandelen, aanbiedingen

  Drimmelen; u vindt er alles op het gebied van watersport :Gastvrije jachthavens.Knipperend tegen het zonlicht, knokkend tegen de wind. Laat het lijntje niet breken. Een hemelsblauwe lucht, het geluid van de vrije watervogels, vrolijke gezichten, stoere watersporters: Unieke ervaring voor groot en klein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Spa Puur

  noord-brabant, sauna & beauty, thermen, wellness, tilburg

  Thermen Tilburg is de absolute top in het zuiden van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Reptielenhuis De Aarde

afbeelding_18547

Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis.

Wat wij erg belangrijk vinden is dat de leefomgeving moet passen bij de dieren zowel het formaat van de terraria als de materialen die ervoor zijn gebruikt, zodat ieder dier een natuurgetrouw en ruim verblijf heeft.

Nieuwsgierig..? Kom dan langs en beleef de wereld van de reptielen!

www.deaardebreda.nl

Reptielenhuis De Aarde

 • Adres
  Aardenhoek 26
  4817 NE Breda
 • Telefoon
  076-5879165
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!
 • Socialmedia

Faciliteiten

Koffiecorner Hier serveren wij heerlijke verse gemalen bonenkoffie of cappuccino. Voor de kleintjes hebben wij wicky of lekkere warme chocomel. Tevens hebben wij ook fris en andere drankjes. Een gevulde koek of wafel mag niet ontbreken net als het vele snoepgoed.
souvenirtje Voor de echte dierenliefhebber verkopen wij ook Indonesische houten beeldjes, slangenhuiden en pluche knuffels.
Geen vaste demonstraties Wij doen niet aan vaste tijden! Iedereen die binnenkomt mag een reptiel aaien of vasthouden dus u pakt nooit mis!
locatie Het reptielenhuis zit vanaf het Station Breda 15 min met openbaar vervoer. Kom je vanaf de snelweg A27 dan is het nog maar 2 minuten.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"