Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Waanders

  restaurant, fietsarrangement, wandelarrangement, vvv, weekendjeweg, overijssel, bedrijfsfeesten, vergaderen, hotel, staphorst, weekendje weg

  Ideaal gelegen nabij uitvalswegen, als ontmoetingsplaats of als centrale lokatie om de Vechtdal te ondekken!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Hof van Twente***

  vergaderen, fietsvakantie, wandelen, restaurant, hengevelde, overijssel, terras, hotel, twente, fietsen, hollandhotels, weekendje weg

  Hotel Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap en een adembenemende omgeving. De gastvrijheid en het motto “zijn wie je bent” zijn hier vanzelfsprekend en mede daarom wordt uw verblijf als heerlijk ontspannen ervaren.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Brasserie de Pergola

  giethoorn, weekje weg, bootverhuur, workshop, overijssel, bedrijfsuitje, weekendje weg, groepsuitjes, groepsarrangementen, hotel, brasserie

  Bij ons gaat de gast met een glimlach weer weg!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

  wandelen, culinair, fietsen, overijssel, wellness, restaurant, natuur, rijssen, hotel, weekendje weg

  Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een sfeervol 4-sterren hotel met een unieke ligging nabij prachtige natuurgebieden. Het hotel is gevestigd in een luxe, sfeervolle villa en een ideale locatie als u op zoek bent naar rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie De Haverkamp Markelo

  dagje weg, vrijgezellenfeest, weekendje weg, hotel, groepsuitjes, markelo, sportweekend, vriendenweekend, teambuilding, zalencentrum, overijssel, groepsaccommodatie, vriendinnenweekend, sporthal, personeelsfeest, groepsarrangement

  De Haverkamp biedt voor uw groep de perfecte gelegenheid om bijvoorbeeld een week of weekend in groepsverband te overnachten in onze comfortabele groepsaccommodatie. Door de ideale ligging aan de rand van het dorp is het centrum van Markelo gemakkelijk ter voet te bereiken. Onze groepsaccommodatie is perfect voor groepen van 10 tot 30 personen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Laarbrug

  vrijgezellenuitje, vrijgezellenfeest, groepsaccommodatie, vriendenweekend, vriendinnenweekend, arrangementen, groepsarrangement, familieuitje, groepsuitjes, overijssel, ommen, weekendje weg

  Laarbrug heeft arrangementen voor iedereen van jong tot oud. Van buggy arrangementen tot ponykampen en picknick arrangementen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij De Kalverweide

  weekendje weg, boerenbed, wandelen, boerderij, natuur, vakantieboerderij, overijssel, kallenkote, fietsen, familie, weekje weg

  Melkveehouderij De Kalverweide ligt midden tussen maar liefst drie Nationale Parken. De ene dag bootjevaren in Giethoorn en de andere wandelen in Het Drents-Friese Wold? Vanuit Kallenkote is het zo gedaan.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  gramsbergen, heidelandschap, anwb, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route
 • Kolderveenroute

  kop van overijssel, meren en plassengebied, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, poldergebied, wanneperveen, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, overijssel, anwb

  Vanaf de hoger gelegen gebieden in Drenthe werd het water afgevoerd via de Hesselter Aa. In het lagergelegen waterrijke gebied Kolderveen vormde zich veen. Door menselijk ingrijpen werd het cultuurlandschap, maar inmiddels wordt dit gedeeltelijk teruggedraaid. Landbouwgronden worden weer onder water gezet, natuurgebieden vergroot en verbonden. In het Kolderveen is het verschil tussen natuur en intensieve landbouw vooral goed te zien in het voor- en najaar; waar veel bemest wordt, groeit alleen groen gras, waar de bodem schraal gehouden wordt, staan fleurige kruiden in het grasland.

  Meer informatie >>
  route
 • Rust in het kwadraat

  anwb, bos, ommen, weidegebied en akkerland, heidelandschap

  Sommige vakantiegangers willen nooit meer ergens anders heen. Elk jaar komen ze terug naar dit oude stadje aan de Overijsselse Vecht. En geef ze eens ongelijk: watersporters kunnen hier hun hart ophalen en op mooie dagen is er geen stoel meer vrij op de terrassen aan het water. En toch blijft de sfeer in Ommen gemoedelijk. Deze wandeling ten zuiden van Ommen brengt u langs vennetjes, een ‘hoge’ berg met uitzichttoren en Saksische boerderijen, die verborgen liggen tussen de korenvelden. Terwijl de Ommense terrassen druk en bedrijvig zijn, ademen de vennetjes op uw tocht een oase van rust en schoonheid uit.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantievilla De Heuvelrug

afbeelding_18549

Kom genieten in ons mooie, nieuwe vakantiehuis aan de rand van nationaal park De Sallandse Heuvelrug! Het uitgestrekte bos biedt volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen, mountainbiken, wielrennen en paardrijden. In de ruime woonkamer kunt u gezellig bijkletsen met familie en vrienden.
Verder bent u slechts vijftien minuten verwijderd van Avonturenpark Hellendoorn. In de buurt zijn leuke restaurantjes en musea. Er is genoeg te doen voor jong en oud.

Vakantievilla De Heuvelrug

 • Adres
  Duivenbreeweg 43
  7441 EA Nijverdal
 • Telefoon
  0548-621173 of 06-27404744
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Lokatie Letterlijk aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Ook slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Nijverdal.
Eten en drinken Veel restaurants in de buurt. Van eenvoudig en kindvriendelijk tot luxe en uitstekend.
Paard en pony Probeer de ruiterroutes met uw eigen paard of pony. In hun eigen stal of het weiland kunnen de dieren weer lekker uitrusten.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"