Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Groepsaccommodatie St. Jozefhoeve ****

  weekendje weg, 9 slaapkamers, familieweekend, fietsarrangement, groepsaccommodatie, weert, zorgvakantie, over de grens, rust & ruimte, gelijkvloers, limburg, weekje weg, wandelarrangement, kindvriendelijk, vakantiehuis

  Tussen de Laurabossen en het grensoverschrijdend park "Kempen Broek" ligt de St. Jozefhoeve. De groepsaccommodatie heeft 2 geheel vrijliggende, sfeervolle en comfortabele verblijven Kievitsnets en Zwaluwnest. De verblijven en het buitenterrein zijn ideaal voor jong oud.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rozengeur en rivierduinen

  peel en maas, weidegebied en akkerland, bos, heidelandschap, arcen, anwb, rivieren en beekdalen

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  hostel, groepsarrangementen, utrecht, gelderland, zeeland, schoolreisjes, noord-brabant, limburg, aanbiedingen, groepsuitjes, vergaderen, zuid-holland, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Riche Valkenburg

  limburg, weekendje weg, weekje weg, arrangementen, groepsarrangement, hotel, last minute, valkenburg

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kasteelpark Born

  restaurant, kindvriendelijk, kasteel, schoolreis, arrangementen, limburg, groepsuitje, born, dierentuin

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Bekerhof Groepsaccommodatie

  boerderij, limburg, familieweekend, hunsel, weekje weg, groepsarrangement, 30 personen, weekendje weg, vakantieboerderij, 60 personen, fietsen en wandelen, groepsuitjes, groepsaccommodatie, kanoverhuur

  Welkom op de presentatie van Groepsaccommodatie Bekerhof. Als eerste is er de grote accommodatie die geschikt is voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een kleine accommodatie die ingericht is voor maximaal 30 personen. Groepen vanaf 20 tot 100 personen zijn welkom bij ons.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grensmaasroute

  rivieren en beekdalen, westelijke mijnstreek, bos, weidegebied en akkerland, zuid-limburg, horeca, berg, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, heidelandschap, anwb

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Magisch Maastricht van 2 dec t/m 1 jan. 2018

  kerstarrangement, limburg, kerstactiviteit, weekendje weg, shoppen, zuid-limburg, groepsuitjes, kerstuitje, Maastricht, familieuitje, hotel, schaatsbaan, vvv, evenementen, kerst

  Winter in Maastricht (28 nov. t/m 29 dec. 2015 ) is genieten op alle fronten. Adembenemend verlichte straten in de historische binnenstad verbinden de Maastrichtse pleinen. Kerstsfeer en winterpret op het Vrijthof: o.a. een grote schaatsbaan, kerstmarkt en een reuzenrad vormen het kloppende hart van Magisch Maastricht.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Rondom Geleen-route

  geleen, westelijke mijnstreek, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, anwb

  Deze route voert voor een deel door de Westelijke Mijnstreek. De groot­ste werkgever hier is de chemie-gigant DSM (Dutch State Mines), die voortgekomen is uit de steenkool­mijnbouw. Tussen Berg en Geleen merkt u iets van de industriële bedrijvigheid, maar verderop fietst u weer door het fraaie Limburgse heuvelland. Na Esloo cirkelt u over het langgerekte eiland tussen de Maas en het Julianakanaal. Het is een afwissellende fietstocht die een goede indruk geeft van het land­schap tussen Maas en Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Mix van natuur en oude mijnen

  honden toegestaan, anwb, ruime parkeergelegenheid, stad en park, kerkrade, horeca, oostelijke mijnstreek (parkstad), zuid-limburg, wandelroute

  Kerkrade is het voormalige mijndorp in het centrum van de oostelijke mijnstreek. Al wandelend passeert u in de binnenstad de Mijnwerker, Duivenmelker, Schutterskoning en de Zittende Muzikant. Beelden die stuk voor stuk belangrijke historische feiten vertegenwoordigen. U start en eindigt bij Continium Discovery Center, onderdeel van het ‘klavertje 4’, de vier toeristische trekpleisters van Kerkrade. De andere drie zijn de voormalige abdij Rolduc, Landgoed Park Gravenrode (met dierentuin Gaia Park) en Parkstad Limburg Stadion. Tijdens deze wandeling ziet u Kerkrade in een boeiende mix van beken, vijvers en een stuwmeer; juweeltjes van de natuur die ingeklemd liggen tussen spoorlijnen en oude mijnen.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Paasheuvelgroep Campings

afbeelding_19927
Paasheuvelgroep - campings - Samen dichtbij groen!

Op de 4 campings van de Paasheuvelgroep is het natuurlijk genieten. In de achtertuin van onze campings ligt altijd een natuurgebied, bijvoorbeeld natuurgebied De Veluwe. En vanaf de campings loop of fiets je zo het heidegebied op of het bos in. Ook op de terreinen van campings zie je de natuurlijke ligging terug; beschutte velden, bosrijke omgeving en veel sfeer.

Paasheuvelgroep Campings

Faciliteiten

Locatie Altijd dichtbij de mooiste natuurgebieden in Nederland.
Omgeving en actviteiten Alle campings van de Paasheuvelgroep liggen middenin de natuur. Lekker buitenspelen in de speeltuinen, een mooie natuurwandeling maken of een voetbaltoernooitje organiseren voor je groep of familie; het kan allemaal op de camping!

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"