Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Vakantiewoningen De Veldhof Gulpen

  bungalowpark, vakantiehuis 14 personen, groepsarrangement, weekje weg, gulpen, vakantiehuis, groepsaccommodatie, Limburgs Heuvelland, weekendje weg, zuid-limburg, appartement, fietsen wandelen, wandelen, limburg, fietsarrangement, familieweekend

  Midden in het schilderachtige heuvellandschap ligt het vriendelijke dorp Gulpen. Onze oude limburgse-carreboerderij biedt een prima uitgangspunt om de aantrekkelijke omgeving te ontdekken.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Maasduinenroute

  limburg, reuver, fietsroute, bos, ruime parkeergelegenheid, anwb, rivieren en beekdalen, arcen, peel en maas, heidelandschap, weidegebied en akkerland, horeca, duin en strandlandschap, noord en- midden limburg

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsherberg Onderschey

  boogschieten, weekendje weg, groepsarrangement, fietsarrangement, groepsaccommodatie, weekje fietsen, dagje weg, wandelen, limburg, noorbeek, mountainbiken, familieweekend, wandelarrangement

  Groepsherberg "Onderschey" vormt een onderdeel van een carréboerderij nabij het idyllische dorp Noorbeek in het uiterste zuiden van Limburg. Bij ons kunt u genieten van rust en ruimte met een fantastisch uitzicht over het heuvelland, en onlangs door de ANWB verkozen "mooiste dorpje van Nederland".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodaties Zuid Limburg en Ardennen

  heuvelland, groepsaccommodatie, over de grens, groepsuitjes, natuur, vakantiehuisjes, familieweekend, limburg, wandelen, vakantieboerderij, dagjeweg, Ardennen, boerengolf, weekendje weg, actief, bijzonder overnachten, fietsen en wandelen

  Paradijsvogels zijn er voor levensgenieters, Sfeervolle en mooi gelegen groepsaccommodaties in Zuid Limburg en Ardennen. Een sfeervolle vakantie in het heuvelland van Zuid Limburg en Ardennen voor groepen, midden in natuur . In monumentale vakwerkboerderijen of kasteellandhuis.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Steenkolenmijn Valkenburg

  schoolreisjes, kinderen, familiedag, attractiepark, groepsarrangement, demonstratie, museum, grotten, limburg, kindvriendelijk, bedrijfsuitjes, rondleiding, valkenburg, groepsuitjes

  Een bezoek aan de Steenkolenmijn begint in een sfeervolle ondergrondse filmzaal. Hier krijgt u een originele film te zien van DSM opgenomen in de staatsmijn Emma. Aansluitend gaat u met een Ex-mijnwerker ondergrods in de Steenkolenmijn Valkenburg. De gids zal u rondleiden en u wegwijs maken in de Mijnbouw. Hij zal de machines demonstreren en uitleg geven op alle werkpunten. In totaal duurt uw bezoek c.a. 1 uur en 15 minuten. U kunt uw auto parkeren tegenover de Steenkolenmijn op ons eigen parkeerterrein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Grensmaasroute

  horeca, weidegebied en akkerland, anwb, berg, westelijke mijnstreek, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, bos, fietsroute, zuid-limburg, heidelandschap

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Lage Vuursche-route

  utrecht, weidegebied en akkerland, bos, utrecht-stad, vecht en plassen, heidelandschap, de bilt, anwb

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Riche Valkenburg

  weekendje weg, hotel, valkenburg, groepsarrangement, weekje weg, limburg, last minute, arrangementen

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kallenbroekroute

  fietsroute, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, horeca, limburg, terschuur, bos, veluwe, anwb, heidelandschap

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  groepsuitjes, bedrijfsuitje, dagje weg, solex, Maastricht, bedrijfsuitjes, limburg

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Paasheuvelgroep Campings

afbeelding_19927
Paasheuvelgroep - campings - Samen dichtbij groen!

Op de 4 campings van de Paasheuvelgroep is het natuurlijk genieten. In de achtertuin van onze campings ligt altijd een natuurgebied, bijvoorbeeld natuurgebied De Veluwe. En vanaf de campings loop of fiets je zo het heidegebied op of het bos in. Ook op de terreinen van campings zie je de natuurlijke ligging terug; beschutte velden, bosrijke omgeving en veel sfeer.

Paasheuvelgroep Campings

Faciliteiten

Locatie Altijd dichtbij de mooiste natuurgebieden in Nederland.
Omgeving en actviteiten Alle campings van de Paasheuvelgroep liggen middenin de natuur. Lekker buitenspelen in de speeltuinen, een mooie natuurwandeling maken of een voetbaltoernooitje organiseren voor je groep of familie; het kan allemaal op de camping!

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"