Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Laarbrug

  groepsaccommodatie, familieuitje, arrangementen, ommen, groepsarrangement, vrijgezellenfeest, groepsuitjes, overijssel, vriendinnenweekend, vriendenweekend, vrijgezellenuitje, weekendje weg

  Laarbrug heeft arrangementen voor iedereen van jong tot oud. Van buggy arrangementen tot ponykampen en picknick arrangementen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Zwartewater

  vergaderarrangementen, overijssel, zwartsluis, weekje weg, weekendje weg, groepsarrangement, hotel, fietsarrangement, wandelarrangement, familieweekend, watersport, aanbiedingen

  Hotel Zwartewater bevindt zich in de kop van Overijssel direct aan de rivier “Het Zwartewater” aan de rand van het centrum van Zwartsluis. Ons restaurant “de Combuys” en brasserie “In’ t Vooronder” bieden een weids uitzicht over de rivier en het landschap.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Hof van Twente***

  wandelen, restaurant, hotel, fietsvakantie, terras, twente, hengevelde, vergaderen, hollandhotels, overijssel, fietsen, weekendje weg

  Hotel Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap en een adembenemende omgeving. De gastvrijheid en het motto “zijn wie je bent” zijn hier vanzelfsprekend en mede daarom wordt uw verblijf als heerlijk ontspannen ervaren.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Brasserie de Pergola

  brasserie, overijssel, bootverhuur, bedrijfsuitje, hotel, workshop, groepsuitjes, weekendje weg, weekje weg, groepsarrangementen, giethoorn

  Bij ons gaat de gast met een glimlach weer weg!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rust in het kwadraat

  weidegebied en akkerland, ommen, anwb, bos, heidelandschap

  Sommige vakantiegangers willen nooit meer ergens anders heen. Elk jaar komen ze terug naar dit oude stadje aan de Overijsselse Vecht. En geef ze eens ongelijk: watersporters kunnen hier hun hart ophalen en op mooie dagen is er geen stoel meer vrij op de terrassen aan het water. En toch blijft de sfeer in Ommen gemoedelijk. Deze wandeling ten zuiden van Ommen brengt u langs vennetjes, een ‘hoge’ berg met uitzichttoren en Saksische boerderijen, die verborgen liggen tussen de korenvelden. Terwijl de Ommense terrassen druk en bedrijvig zijn, ademen de vennetjes op uw tocht een oase van rust en schoonheid uit.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij De Kalverweide

  fietsen, boerderij, familie, wandelen, natuur, kallenkote, weekendje weg, overijssel, weekje weg, vakantieboerderij, boerenbed

  Melkveehouderij De Kalverweide ligt midden tussen maar liefst drie Nationale Parken. De ene dag bootjevaren in Giethoorn en de andere wandelen in Het Drents-Friese Wold? Vanuit Kallenkote is het zo gedaan.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kolderveenroute

  anwb, rivieren en beekdalen, overijssel, kop van overijssel, wanneperveen, weidegebied en akkerland, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, poldergebied

  Vanaf de hoger gelegen gebieden in Drenthe werd het water afgevoerd via de Hesselter Aa. In het lagergelegen waterrijke gebied Kolderveen vormde zich veen. Door menselijk ingrijpen werd het cultuurlandschap, maar inmiddels wordt dit gedeeltelijk teruggedraaid. Landbouwgronden worden weer onder water gezet, natuurgebieden vergroot en verbonden. In het Kolderveen is het verschil tussen natuur en intensieve landbouw vooral goed te zien in het voor- en najaar; waar veel bemest wordt, groeit alleen groen gras, waar de bodem schraal gehouden wordt, staan fleurige kruiden in het grasland.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

  overijssel, rijssen, culinair, restaurant, wandelen, wellness, fietsen, hotel, natuur, weekendje weg

  Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een sfeervol 4-sterren hotel met een unieke ligging nabij prachtige natuurgebieden. Het hotel is gevestigd in een luxe, sfeervolle villa en een ideale locatie als u op zoek bent naar rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsrecreatie de Ossenkamp

  kampeerboerderij, familieweekend, wandelen, overijssel, groepsaccommodatie, groepsuitjes, fietsen, twente, schoolkamp, salland, hellendoorn, weekendje weg

  Onze grote vakantiewoning De Ossenkamp ligt dicht bij het dorp Hellendoorn. Kom genieten van onze gezellige ruime groepsaccommodatie met veel speelruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  heidelandschap, weidegebied en akkerland, anwb, gramsbergen, rivieren en beekdalen

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

3e Editie van de Lente TUIN en Woon Beurs!

afbeelding_20667
Lente Tuin en Woon Beurs - 6 t/m 8 maart 2015

De succesvolle Lente TUIN en Woon Beurs krijgt een 3e editie. Op 6,7 en 8 maart 2015 wordt de Lente TUIN en Woon Beurs gehouden in de IJssehallen in Zwolle.

Laat u inspireren door verschillende nieuwe ideeën voor zowel huis als tuin.
Hoveniers, tuinarchitecten, bloembollen, tuingereedschap ,fonteinen, speeltoestellen maar ook barbecues en tuinverlichting.

Voor in het huis is er natuurlijk ook veel te zien en te beleven. Zoals meubilair, antiek en brocante woonstyling, keuken, kunst en nog veel meer…

3e Editie van de Lente TUIN en Woon Beurs!

Faciliteiten

Openingstijden Vrijdag 6 maart: 11.00 -17.00 Zaterdag 7 maart: 10:00 -17:00 Zondag 8 maart: 10:00 tot 17:00
Toegangsprijs? € 8,50 p.p. (kids t/m 12 jaar gratis (onder begeleiding) Online voorverkoop € 7,00 p.p. Groepen vanaf 20 pers: neem contact op!
Luxe Lente Arrangement 2 x entree, 1 x parkeren, 2 x koffie met iets lekker én tuinzaadjes slechts € 20,-

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"