Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Nieuwe Natuur

  weidegebied en akkerland, wandelroute, bos, heidelandschap, horeca, ruime parkeergelegenheid, anwb, honden toegestaan, well, peel en maas, noord en- midden limburg

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route
 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  limburg, bedrijfsuitjes, bed & breakfast, valkenburg, partycentrum, restaurant, berg en terblijt, terras, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  solex, limburg, groepsuitjes, dagje weg, bedrijfsuitje, Maastricht, bedrijfsuitjes

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Houtwallenroute

  midden-limburg en maasplassen, weidegebied en akkerland, maasbracht, noord- en midden-limburg, horeca, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, anwb, poldergebied, limburg, meren en plassengebied

  De Houtwallenroute loopt door het Maasdal tussen Maasbracht en Echt. Deze plaatsen werden op de overgang van laag naar hoog buiten het directe bereik van de rivier gesticht. Maar ook in de ui­terwaarden vestigden zich mensen, zoals op het ‘Eiland in de Maas’. Het middenterras van de Maas wordt doorsneden door beekdalen en bestaat uit een agrarisch landschap met karakteristieke houtwallen. Hoewel de uiterwaarden langs de Maas littekens van menselijk ingrij­pen dragen, hebben ze op sommige plekken hun oorspronkelijke karak­ter weten te behouden.

  Meer informatie >>
  route
 • Rondom Geleen-route

  geleen, weidegebied en akkerland, anwb, rivieren en beekdalen, westelijke mijnstreek

  Deze route voert voor een deel door de Westelijke Mijnstreek. De groot­ste werkgever hier is de chemie-gigant DSM (Dutch State Mines), die voortgekomen is uit de steenkool­mijnbouw. Tussen Berg en Geleen merkt u iets van de industriële bedrijvigheid, maar verderop fietst u weer door het fraaie Limburgse heuvelland. Na Esloo cirkelt u over het langgerekte eiland tussen de Maas en het Julianakanaal. Het is een afwissellende fietstocht die een goede indruk geeft van het land­schap tussen Maas en Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Grensmaasroute

  ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, fietsroute, berg, anwb, horeca, westelijke mijnstreek, zuid-limburg, weidegebied en akkerland, heidelandschap, bos

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Sprengen bij Kasteel Cannenburch

  anwb, bos, wandelroute, heidelandschap, vaassen, wandelen, veluwe en veluwezoom, weidegebied en akkerland

  Vaassen wordt gedomineerd door Kasteel Cannenburch dat in 1365 in de bronnen opduikt. In 1543 werd het gekocht door Maarten van Rossum, de veldheer die ervoor zorgde dat Gelre rond 1525 heel oostelijk Nederland bezat, van Friesland via het Sticht (Utrecht) tot en met Limburg. Zijn erfgenamen voltooiden de bouw van het kasteel in renaissancestijl en plaatsten hun wapens in de voorgevel. De grote toren aan de voorzijde is een 16e-eeuwse toevoeging.

  Meer informatie >>
  route
 • Maasduinenroute

  anwb, bos, weidegebied en akkerland, reuver, rivieren en beekdalen, limburg, horeca, ruime parkeergelegenheid, peel en maas, heidelandschap, noord en- midden limburg, fietsroute, arcen, duin en strandlandschap

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteelpark Born

  kasteel, limburg, born, kindvriendelijk, schoolreis, groepsuitje, restaurant, arrangementen, dierentuin

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kallenbroekroute

  veluwe, limburg, bos, anwb, fietsroute, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, terschuur, horeca, weidegebied en akkerland, heidelandschap

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

't Plateau Vakantieappartementen

afbeelding_7354

Even heerlijk weg naar het Zuid-Limburgse heuvelland. Vanuit uw appartement direct naar het startpunt van wandel- fiets en MTB routes. De appartementen liggen centraal tussen Maastricht, Aken, Luik en Heerlen.Voor de kinderen een grote speelweide aan de terrassen, met schommel, glijbaan en trampoline. Binnen en buiten zwembad op 4 km afstand. Alle grote parken zoals Monde Verde, Gaia Park, Snowworld binnen een half uur rijden.

't Plateau Vakantieappartementen

 • Adres
  Kromsteeg 3
  6276 PE Heyenrath-Slenaken
 • Telefoon
  043-45 73 360
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

fietsen en wandelen Voor de wandelaars en fietsers liggen er routes in de appartementen klaar.
appartementen Het plateau heeft 7 appartementen voor 2 tot 8 personen. De appartementen zijn volledig ingericht en hebben goede sanitaire voorzieningen. Ieder appartement heeft een terras liggend aan de speelweide met uitzicht over het plateau

Reacties

Cheap Nba 2k17 Mt For Sale zegt:

Take my word for it.
Cheap NBA 2K17 MT for sale http://nba2kspot.mex.tl/blog_nba-2k17-s-change-sports-technicalities-and-gameplay-get-improvement.html

Gepost op zondag 18 september om 22.07 uur

Cheap Fifa 17 Coins zegt:

The youre really talented .
cheap fifa 17 coins http://crommunity.com/blog/entry/fifa-17-liverpool-ratings-predictions

Gepost op zondag 21 augustus om 20.50 uur

Jellie van Dijk zegt:

voor alle jaargetijden is dit de uniek plek van limburg.

Gepost op woensdag 3 november om 14.35 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"