Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • GROEPEN.NL (Centrum voor Groepsaccommodaties, CVG)

  Belgie, utrecht, hostel, gelderland, flevoland, groningen, zuid-holland, waddeneilanden, vakantiehuis, noord-brabant, over de grens, zeeland, groepsaccommodatie, groepsaccommodaties, boerderij, appartement, noord-holland, drenthe, overijssel, friesland, bedrijfsuitjes, limburg, kindvriendelijk, weekendje weg

  Uw verhuurorganisatie met 500 unieke huizen voor grote en kleine groepen in BOERDERIJEN, LANDHUIZEN, HERBERGEN EN SCHEPEN

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Atlanta in het gezellige Valkenburg

  hotel, fietsen, aanbiedingen, fietsarrangement, zuid-limburg, limburg, sauna & beauty, wellness, wandelen, arrangement, valkenburg, rolstoelvriendelijk, romantisch, weekendje weg

  Hotel Atlanta is een sfeervol eigentijds familiehotel, gelegen in een rustige omgeving net buiten het gezellige centrum van Valkenburg, de toeristische trekpleister van Limburg. Ons klein charmant familiehotel Rooding telt 34 kamers van diverse categorieën met elk een eigen persoonlijke inrichting. De kamers onderscheiden zich door een unieke combinatie van moderne kleuren en klassieke kenmerken. Vrijwel alle kamers zijn bereikbaar per lift.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Maasduinenroute

  rivieren en beekdalen, peel en maas, heidelandschap, horeca, anwb, fietsroute, weidegebied en akkerland, noord en- midden limburg, duin en strandlandschap, arcen, reuver, limburg, ruime parkeergelegenheid, bos

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel-Restaurant De Geulvallei

  valkenburg, fietsen, wandelen, weekendje weg, hotel, wellness, limburg, romantisch, culinair

  In de bekende Geulvallei, nabij Valkenburg en het prachtige natuurreservaat Ingendael, ligt het 3-sterren Hotel-Restaurant De Geulvallei. Een hotel met een rijke historie, gevestigd in een mooi historisch pand.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Oostelijke Mijnstreek-route

  bos, meren en plassengebied, Amstenrade, weidegebied en akkerland, fietsroute, horeca, zuid-holland, ruime parkeergelegenheid, poldergebied, oostelijke mijnstreek (parkstad), anwb

  De oostelijke mijnstreek is niet het mooiste stukje Zuid-Limburg, maar wel interessant vanwege het mijnbouwverleden. De Staatsmijn Hendrik heeft gedurende een halve eeuw zijn stempel gedrukt op Brunssum en omgeving. Na de sluiting in 1967 werden de meeste sporen snel uitgewist. De fietsroute doet de stad slechts even aan en slingert dan door het bosrijke gebied van de Roode Beek ten noordoosten van de stad. Vervol­gens komt u door een gebied met weidse vergezichten.

  Meer informatie >>
  route
 • Vakantiepark 't Posterbos

  wandelarrangement, natuur, vakantiehuis, posterholt, wellness, wandelen, golfarrangement, bungalowpark, fietsarrangement, aanbiedingen, fietsen, rust en ruimte, limburg, weekje weg, weekendje weg

  Vakantiepark 't Posterbos in Midden Limburg. Vakantie vieren in het groene hart van Limburg en genieten van natuur, rust en ruimte. Samen met het naastgelegen Landal Greenpark bezorgen wij u een heerlijke vakantie.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  limburg, groepsuitjes, solex, dagje weg, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, Maastricht

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Riche Valkenburg

  valkenburg, arrangementen, hotel, groepsarrangement, weekendje weg, weekje weg, limburg, last minute

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Lage Vuursche-route

  bos, weidegebied en akkerland, de bilt, heidelandschap, utrecht, utrecht-stad, vecht en plassen, anwb

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • Landgoed Schoutenhof

  appartement, weekje weg, epen, limburg, feesten & partijen, geulvallei, weekendje weg, hotel, vergaderen, restaurant

  Gelegen in het Zuid-Limburgse Epen, ingebed in de Geulvallei, met een prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen één hectare grote park.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Kampeercentrum Klein Canada

Kampeercentrum Klein Canada

 • Adres
  Dorpsstraat 1
  5851 AG Afferden