Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Weekendje weg [x] > Sportief [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 4

drenthe (1), friesland (1), limburg (1), noord-brabant (1)
 • Hotel-Restaurant Heidehof

  culinair, wandelen, weekendje weg, sportief, fietsen, hotel, golf

  Hotel-Restaurant Heidehof is de ideale locatie voor een afwisselende vakantie. Gelegen in Heerenveen ‘de sportstad van het Noorden’ biedt de omgeving een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Het hotel ligt op korte afstand van Thialf en het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen.

  12133

  overnachten

 • Hotel Iselmar

  zwembad, fietsen, lemmer, friesland, vergaderen, sportief, friese meren, restaurant, watersport, bungalowpark, fietsarrangement, feesten en partijen, hotel, wandelen, weekendje weg

  Weekendje weg Friesland, Iselmar viert uw verblijf volop!Gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer, in de directe nabijheid van strand en bossen, vindt u in het mooie Lemmer het sfeervolle viersterren-hotel Iselmar met eigen jachthaven, bungalowpark, vergaderaccommodatie, partykasteel, zwembad met sauna en bowling- en squashbanen. Ook biedt Iselmar sloepverhuur, al dan niet in combinatie met een hotel-arrangement.

  17807

  overnachten

 • Landal - Aelderholt

  sportief, bungalowpark, bungalow, zwembad, drenthe, rust & ruimte, bungalows, aalden, weekendje weg

  Wie Drenthe zegt, denkt aan hunebedden, bossen, veen en pittoreske dorpjes met rieten daken. Drenthe is een schatkamer aan bezienswaardigheden, die zich het beste per fiets laat verkennen. Er ligt 1.100 km fietspad voor u klaar.

  overnachten

 • Groepsaccommodaties Zuid-Nederland

  noord-brabant, dagjeweg, gastvrij, paardrijden, vakwerkhuis, mooi limburg, groepsaccommodatie, limburg, groepsuitjes, sportief, weekendje weg

  overnachten