Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Weekendje weg [x] > Vakantieboerderij [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 39

limburg (8), overijssel (8), drenthe (6), gelderland (6), noord-brabant (3), friesland (2), noord-holland (2), waddeneilanden (2), zeeland (2)
veluwe (2), aan het water (1), achterhoek (1), Belgie (1), uddel (1)
 • De Hooge Haer

  vakantieboerderij, drenthe, familieuitje, overijssel, last minute, paasarrangementen, boogschieten, groepsactiviteiten, groepsaccommodatie, dwingeloo, bedrijfuitje, outdoor, weekendje weg

  Gelegen in Drenthe aan de rand van het authentieke brinkdorp Lhee op twee kilometer afstand van het toeristische Dwingeloo staat accommodatie "de Hooge Haer".

  19091

  overnachten

 • Bekerhof Groepsaccommodatie

  hunsel, vakantieboerderij, groepsarrangement, familieweekend, limburg, 30 personen, boerderij, kanoverhuur, fietsen en wandelen, groepsuitjes, 60 personen, groepsaccommodatie, weekendje weg, weekje weg

  Welkom op de presentatie van Groepsaccommodatie Bekerhof. Als eerste is er de grote accommodatie die geschikt is voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een kleine accommodatie die ingericht is voor maximaal 30 personen. Groepen vanaf 20 tot 100 personen zijn welkom bij ons.

  10483

  overnachten

 • Groepsaccommodaties Zuid Limburg en Ardennen

  vakantiehuisjes, heuvelland, fietsen en wandelen, Ardennen, natuur, familieweekend, over de grens, vakantieboerderij, limburg, wandelen, weekendje weg, actief, dagjeweg, groepsaccommodatie, bijzonder overnachten, boerengolf, groepsuitjes

  Paradijsvogels zijn er voor levensgenieters, Sfeervolle en mooi gelegen groepsaccommodaties in Zuid Limburg en Ardennen. Een sfeervolle vakantie in het heuvelland van Zuid Limburg en Ardennen voor groepen, midden in natuur . In monumentale vakwerkboerderijen of kasteellandhuis.

  14937
  Arrangement Vanaf
  Buiten bezig in Zuid Limburg Boek nu >>
  Reserveren 't Auwershoes 23 - 60 personen Boek nu >>

  overnachten

 • De Lindehoeve

  wandelen, fietsen, noord-holland, boerderij, weekendje weg, vakantieboerderij, weekje weg, boerenbed, familie, den hoorn

  Schapenhouderij De Lindehoeve ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Duinen van Texel en slechts 4 km. van het strand. Volop lammetjes om met de fles groot te brengen.

  14867

  overnachten

 • Stal Barbazan

  over de grens, Ardennen, Belgie, vakantieboerderij, boerderij, boerenbed, weekendje weg

  Stal Barbazan is gelegen in het mooiste deel van de Belgische Ardennen, ook wel de ‘Poort naar de Hoge Ardennen’ genoemd. De prachtige natuur leent zich uitstekend voor een geweldige vakantie bij familie Verstappen.

  10911

  overnachten

 • Vee- & Schapenhouderij Hoeve Waterschap

  friesland, boerderij, echtenerbrug, vakantieboerderij, boerenbed, weekendje weg

  Midden in het weidse Friese landschap ligt de oude stolpboerderij De Veenpolder Van Echten. De bijzondere en inspirerende omgeving maken uw verblijf veelzijdig u kunt namelijk wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer.

  14855

  overnachten

 • De Middelhof / Cornelishof

  weekendje weg, over de grens, limburg, familieweekend, appartement, groepsaccommodatie, vakantiehuis, vakantiewoningen, zorgvakantie, vakantieboerderij, weekje weg, groepsarrangement, swalmen, fietsarrangement

  Vakantieboerderijen De Middelhof en De Cornelishof zijn agrarische bedrijven gelegen in Roermond. Gelegen tussen Maas en Duitse grens in een zeer gevarieerd landschap. Veel natuur direct bij de stad Roermond. Fijn fiets en wandel gebied.

  2650

  overnachten

 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  ophemert, boerenbed, vakantieboerderij, boerderij, gelderland, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  10927

  overnachten

 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  boerderij, vakantieboerderij, zeeland, veere, boerenbed, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  10825

  overnachten

 • Melkveehouderij de Lange Weide

  boerenbed, dwingeloo, drenthe, vakantieboerderij, boerderij, weekendje weg

  De boerderij van familie Van den Brandhof ligt naast het prachtige grote Nationale Park Dwingelderveld. De overweldigend mooie Drentse natuur zal uw verblijf alleen maar verheerlijken.

  10935

  overnachten