Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Weekendje weg [x] > Vakantieboerderij [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 37

overijssel (8), drenthe (6), gelderland (6), limburg (6), noord-brabant (3), friesland (2), noord-holland (2), waddeneilanden (2), zeeland (2)
veluwe (2), aan het water (1), achterhoek (1), Belgie (1), uddel (1)
 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  boerenbed, vakantieboerderij, veere, zeeland, boerderij, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  10825

  overnachten

 • De Klimberg

  kindvriendelijk, groepsaccommodatie, groepsuitjes, weekje weg, 55+, hardenberg, camping, christelijk, overijssel, rheezerveen, vakantieboerderij, chalets, vissen, familieweekend, weekendjeweg, gezinscamping, weekendje weg

  Aan de weg van Hardenberg naar Ommen ligt camping De Klimberg. Eenmaal op de camping gearriveerd is de drukte verdwenen. Je snuift de vakantiesfeer op en voor even of voor langere tijd ben je weg uit de drukte, weg van het jachtige leven. Gewoon lekker ontspannen vakantie vieren op een camping met een algemeen christelijke signatuur. Ook voor groepsaccommodaties kunt u bij De Klimberg terecht.

  15771

  overnachten

 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  familie, vakantieboerderij, natuur, boerenbed, fietsen, weekje weg, gelderland, lochem, boerderij, weekendje weg, wandelen

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  10939

  overnachten

 • Groepsaccommodaties Zuid Limburg en Ardennen

  familieweekend, fietsen en wandelen, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, groepsaccommodatie, over de grens, natuur, weekendje weg, heuvelland, boerengolf, Ardennen, actief, dagjeweg, bijzonder overnachten, wandelen, groepsuitjes, limburg

  Paradijsvogels zijn er voor levensgenieters, Sfeervolle en mooi gelegen groepsaccommodaties in Zuid Limburg en Ardennen. Een sfeervolle vakantie in het heuvelland van Zuid Limburg en Ardennen voor groepen, midden in natuur . In monumentale vakwerkboerderijen of kasteellandhuis.

  14937

  overnachten

 • Bekerhof Groepsaccommodatie

  vakantieboerderij, 30 personen, groepsuitjes, boerderij, groepsaccommodatie, kanoverhuur, limburg, weekendje weg, groepsarrangement, weekje weg, fietsen en wandelen, familieweekend, 60 personen, hunsel

  Welkom op de presentatie van Groepsaccommodatie Bekerhof. Als eerste is er de grote accommodatie die geschikt is voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een kleine accommodatie die ingericht is voor maximaal 30 personen. Groepen vanaf 20 tot 100 personen zijn welkom bij ons.

  10483

  overnachten

 • De Lindehoeve

  boerenbed, den hoorn, boerderij, wandelen, weekendje weg, vakantieboerderij, fietsen, noord-holland, weekje weg, familie

  Schapenhouderij De Lindehoeve ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Duinen van Texel en slechts 4 km. van het strand. Volop lammetjes om met de fles groot te brengen.

  14867

  overnachten

 • Stal Barbazan

  boerderij, Ardennen, vakantieboerderij, Belgie, over de grens, boerenbed, weekendje weg

  Stal Barbazan is gelegen in het mooiste deel van de Belgische Ardennen, ook wel de ‘Poort naar de Hoge Ardennen’ genoemd. De prachtige natuur leent zich uitstekend voor een geweldige vakantie bij familie Verstappen.

  10911

  overnachten

 • Biologische geitenboerderij ‘De Groene Hoeve’

  melkgeiten, boerderij, biologische boerderij, wijdenes, noord-holland, vakantieboerderij, boerenbed, weekendje weg

  De boerderij ligt aan rand van het dorpje Wijdenes. Het typisch West-Friese plattelandsdorp kent een rijke geschiedenis en er is dan ook van alles te beleven.

  10909

  overnachten

 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  gelderland, vakantieboerderij, ophemert, boerderij, boerenbed, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  10927

  overnachten

 • Jongveehouderij De Jobinghoeve

  familie, fietsen, weekje weg, boerderij, natuur, wandelen, boerenbed, grolloo, vakantieboerderij, drenthe, weekendje weg

  Op een steenworp afstand van Nationaal Park De Drentsche Aa ligt jongveehouderij De Jobinghoeve. Jan Willem en Jaqueline houden hier zo'n 240 kalveren, maar zijn ook gek op paarden en pony's. Kom deze prachtige omgeving ontdekken!

  14883

  overnachten