Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Weekendje weg [x] > Vakantieboerderij [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 37

overijssel (8), drenthe (6), gelderland (6), limburg (6), noord-brabant (3), friesland (2), noord-holland (2), waddeneilanden (2), zeeland (2)
veluwe (2), aan het water (1), achterhoek (1), Belgie (1), uddel (1)
 • De Middelhof / Cornelishof

  zorgvakantie, appartement, fietsarrangement, groepsarrangement, swalmen, vakantieboerderij, groepsaccommodatie, weekendje weg, familieweekend, limburg, vakantiewoningen, vakantiehuis, over de grens, weekje weg

  Vakantieboerderijen De Middelhof en De Cornelishof zijn agrarische bedrijven gelegen in Roermond. Gelegen tussen Maas en Duitse grens in een zeer gevarieerd landschap. Veel natuur direct bij de stad Roermond. Fijn fiets en wandel gebied.

  2650

  overnachten

 • Vee- & Schapenhouderij Hoeve Waterschap

  boerderij, echtenerbrug, boerenbed, vakantieboerderij, friesland, weekendje weg

  Midden in het weidse Friese landschap ligt de oude stolpboerderij De Veenpolder Van Echten. De bijzondere en inspirerende omgeving maken uw verblijf veelzijdig u kunt namelijk wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer.

  14855

  overnachten

 • Jongveehouderij De Jobinghoeve

  boerenbed, weekje weg, drenthe, boerderij, weekendje weg, wandelen, fietsen, familie, natuur, grolloo, vakantieboerderij

  Op een steenworp afstand van Nationaal Park De Drentsche Aa ligt jongveehouderij De Jobinghoeve. Jan Willem en Jaqueline houden hier zo'n 240 kalveren, maar zijn ook gek op paarden en pony's. Kom deze prachtige omgeving ontdekken!

  14883

  overnachten

 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  familie, fietsen, vakantieboerderij, weekendje weg, lochem, wandelen, gelderland, natuur, boerderij, weekje weg, boerenbed

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  10939

  overnachten

 • Vakantieboerderij Giethoorn

  giethoorn, wandelen, fietsen, familieweekend, varen, vakantieboerderij, groepsuitjes, overijssel, fietsverhuur, boerderij, aan het water, weekendje weg

  Vakantieboerderij "De Boerdrie" is een mooie Rijksmonumentale vakantieboerderij, prachtig gelegen aan de Dorpsgracht in het centrum van Giethoorn. U kunt vanuit hier bootochten maken door het mooie Giethoorn.

  13483

  overnachten

 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  gelderland, boerenbed, otterlo, vakantieboerderij, boerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  10801

  overnachten

 • Biologische geitenboerderij ‘De Groene Hoeve’

  vakantieboerderij, wijdenes, boerenbed, noord-holland, biologische boerderij, melkgeiten, boerderij, weekendje weg

  De boerderij ligt aan rand van het dorpje Wijdenes. Het typisch West-Friese plattelandsdorp kent een rijke geschiedenis en er is dan ook van alles te beleven.

  10909

  overnachten

 • Stal Barbazan

  boerenbed, over de grens, Belgie, boerderij, Ardennen, vakantieboerderij, weekendje weg

  Stal Barbazan is gelegen in het mooiste deel van de Belgische Ardennen, ook wel de ‘Poort naar de Hoge Ardennen’ genoemd. De prachtige natuur leent zich uitstekend voor een geweldige vakantie bij familie Verstappen.

  10911

  overnachten

 • Vakantiepark de Lourenshoeve

  huisdieren toegestaan, den ham, vakantiehuis, paardrijden, overijssel, kerst, wandelen, platteland, vakantieboerderij, fietsen, weekendje weg

  Vakantiepark De Lourenshoeve ligt in het groene landschap van Twente. Het is een fraai en kleinschalig vakantiepark met leuke boerderij accommodaties met rieten daken.

  19571

  overnachten

 • De Hooge Haer

  paasarrangementen, outdoor, drenthe, vakantieboerderij, dwingeloo, last minute, groepsactiviteiten, groepsaccommodatie, overijssel, bedrijfuitje, familieuitje, boogschieten, weekendje weg

  Gelegen in Drenthe aan de rand van het authentieke brinkdorp Lhee op twee kilometer afstand van het toeristische Dwingeloo staat accommodatie "de Hooge Haer".

  19091

  overnachten