Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Weekendje weg [x] > Vergaderruimte [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 3

culinair (2), hotel (2), camping (1), familiehotel (1), familieweekend (1), fietsarrangement (1), fietsen (1), golfbaan (1), grandcafe (1), high tea (1), kindvriendelijk (1), kust (1), streekproducten (1), trouwen (1), weekendjeweg (1), wifi (1), zakelijk (1), zwembad (1)
zeeland (2), friesland (1)
 • Hotel Café Restaurant De Kroon*** Zeeland

  weekendje weg, arrangementen, wissenkerke, fietsen, fietsarrangement, hotel, restaurant, vergaderruimte, familiehotel, zeeland, culinair, familieweekend, Noord-Beveland

  Gastvrij genieten staat hoog in het vaandel van dit familiehotel in Wissenkerke aan de Zeeuwse kust, aan de rand van het nationaal park "de Oosterschelde". Noord-Beveland is een eindeloos eiland, dus te mooi om dit in één dag te ontdekken.

  11813

  overnachten

 • Grand Hotel Ter Duin

  culinair, golfbaan, schouwen-duiveland, trouwen, wifi, high tea, zakelijk, vergaderruimte, kust, arrangementen, restaurant, weekendjeweg, wellness, aanbieding, zeeland, streekproducten, grandcafe, weekendje weg, hotel

  Ontdek de allure van Grand Hotel Ter Duin - Burgh-Haamstede! Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Het hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Zeeland, tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen. Het hotel heeft alle ingrediënten om nog een dagje te blijven of om nog eens terug te komen binnen handbereik.

  19999

  overnachten

 • Landal - Esonstad

  vergaderruimte, zwembad, kindvriendelijk, friesland, camping, anjum, bungalowpark, weekendje weg

  Een vakantiepark met woningen gebouwd in Oudfriese stijl, gelegen in het vestingstadje, of moderne terpwoningen op een schiereiland. Dat is uw vakantiedecor als u kiest voor Landal Esonstad, op de grens van Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum, met eigen jachthaven en open vaarverbinding met het Lauwersmeer.

  overnachten